agaga21 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 jak działa odstraszacz na kocie siuśki? ;) niefajnie z tym kontem na fb:shake: Quote
Aleksa. Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Aga, niestety na fejsie to już nie pierwszy raz.. hakerzy właśnie wysyłają te linki z wirusami.. nie musiał znać hasła pewnie mają swoje inne sposoby.:/ Quote
*Magda* Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Aguś, jeszcze raz gratulacje dla Qwenduchy :multi: Quote
Aleksa. Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 [quote name='magdabroy']Aguś, jeszcze raz gratulacje dla Qwenduchy :multi:[/QUOTE] ja znowu nie w temacie..:( Quote
*Magda* Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 [quote name='Aleksandra95']ja znowu nie w temacie..:([/QUOTE] Chyba nikt nie w temacie :evil_lol: Ja się dowiedziałam dziś rano, że Qwenducha jedzie na wystawę ;) Właśnie Aga, czemu dopiero dzisiaj mi o tym napisałaś :mad::eviltong: Quote
Ty$ka Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Hejka :) [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC08439.jpg[/url] ja chcę tego kotka :loveu::loveu::loveu: Gratulację, będziem trzymać za Was kciuki ;] Gdzie się wybieracie? No i nie zazdroszczę sytuacji z fb... Quote
*Magda* Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 [quote name='Ty$ka']Gratulację, będziem trzymać za Was kciuki ;] Gdzie się wybieracie? [/QUOTE] Byli dziś, w Warszawie ;) Quote
łamAga Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Hejka wszystkim ;) Magda jeszcze raz dziekujemy za gratulacje :calus: Byliśmy dzisiaj w Warszawie na wystawe jak już Magda napisała ;) ( wczesniej tego nie pisałam bo jakos tak nie bylo okazji :eviltong:) Qwendi zajeła 4rte miejsce na 4 startujące suki ale dostała ocena doskonała wiec ja jestem zadowolona ;) w stawce miała 3 suki w moim typie , czyli taki "chińskie" puchacze :loveu::loveu::loveu::loveu: jak wyszli na ring to juz wiedziałam że szans nie mamy :lol: chciałam wam dzisiaj zdjęcia pokazać ale musicie poczekac do jutra bo dopiero co wróciliśmy i padam z nóg :roll: oczywiście Sebastiana telefon po drodze sie rozładował i nie mielismy GPS-a a ja nie mam w telefonie map i pobładzilismy :evil_lol: mój kolega nas sms-ami prowadził na właściwą ścieżkę :evil_lol: do Warszawy jechalismy 4 h a z powrotem 6 :evil_lol: Ale stwierdzam ze mój mąż ma z glową :eviltong: dzisiaj sie poryczalam przez niego ze śmiechu :eviltong:gadalismy o czymś w czasie jazdy juz nie pamietam o czym i powiedział chyba sto lat temu , na co ja ze sto lat temu go jeszcze na świecie nie było , ba nawet jeszcze sie nie bujał u taty w jajkach bo jego taty nawet jeszcze na świecie nie było , na co mi odparł , a skąd wiesz ile mój ojciec ma lat , on jest Elfem :mdleje: [B] [COLOR=#3E3E3E]agaga21 [/COLOR][/B][COLOR=#3E3E3E]j[B][COLOR=#3E3E3E][/COLOR][/B]eszcze nie zainstalowałam odstraszacza bo nie kupiłam baterii [/COLOR][B][COLOR=#3E3E3E][/COLOR][/B]:oops: ale jutro juz to zrobie ;) na fb zmienilam hasło i mam nadzieje juz bedzie spokoj z niechcianymi linkami ;) Quote
justysiek Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 gratulację:) a ja widziałam fotkę na nk. Quote
kalyna Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Hejka :multi: o tych linkach na FB było już kiedyś głośno..otwierasz linka, masz plik do zapisania... jak go zapiszesz to masz wirusa na kompie i jedyny ratunek to format... :roll: gratulacje dla Qwendy :multi: pokazuj fotki z wystawy :cool3: a kalendarz piękny :loveu: Quote
agaga21 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 gratuluję oceny qwendoliny :) też jestem ciekawa fot z wystawy Quote
M&S Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 No Onku.....wiesz co, byliscie w Warszawie i nic nie powiedziałaś:angryy::mad: Bardzo, bardzo nieładnie:shake: A teraz dawaj foty!!!! Quote
łamAga Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [quote name='justysiek']gratulację:) a ja widziałam fotkę na nk.[/QUOTE] Hejka ;) dziekuję ;) dałam tylko jedna tak na szybko na n-k :cool3: [quote name='kalyna']Hejka :multi: o tych linkach na FB było już kiedyś głośno..otwierasz linka, masz plik do zapisania... jak go zapiszesz to masz wirusa na kompie i jedyny ratunek to format... :roll: gratulacje dla Qwendy :multi: pokazuj fotki z wystawy :cool3: a kalendarz piękny :loveu:[/QUOTE] hello;) dokładnie tak miałam , otwarłam linka zapisal mi sie na kompie , rozpakowalam to i juz miałam wirusa :angryy: zdjec mam mnóstwo na kompie wiec formata zrobie dopiero jak zgram je na płyty :roll: dziekujemy :lol: zdjecia beda ale pozniej bo teraz zajmyje sie Kinia , Sebastiana siostry córka a przy niej sie nie da nic zrobic :shake: Quote
łamAga Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [quote name='M&S']No Onku.....wiesz co, byliscie w Warszawie i nic nie powiedziałaś:angryy::mad: Bardzo, bardzo nieładnie:shake: A teraz dawaj foty!!!![/QUOTE] hejka ;) wybaczcie :modla: stwierdzilam ze jak bedziecie to na pewno w sobote , my bylismy na wystawie klubowej molosów ;) bardzo mała wystawa , i o dziwo były nawet medale , pewnie dlatego ze to klubowa była ;) zdjecia dzisiaj na pewno będą ;) [quote name='phase']Gratki przesyłam! :)[/QUOTE] dziękujemy ;) [quote name='agaga21']gratuluję oceny qwendoliny :) też jestem ciekawa fot z wystawy[/QUOTE] Dziekujemy ;) Powiem wam że chetnie robiłam zdjęcia bo było duzo MT ktore mi sie podobały , w stawce Qwendi były przepiekne włochate suczki :loveu::loveu::loveu::loveu: ale stwierdzam że owczarki srodkowo azjatyckie nie powinny byc wystawiane , kurcze jakie to agresowry :shake: jeden nawet próbował Qwendi zjeść a my tylko koło niego przechodziliśmy :shake: siedziałam koło ringu MT a za plecami ciagle słyszałam rzucające się CAO , kurcze szok normalnie :shake: Quote
*Magda* Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Doberek :) Leć po te baterie i instaluj odstraszacz, bo chcę znać już efekty ;) Quote
łamAga Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [quote name='magdabroy']Doberek :) Leć po te baterie i instaluj odstraszacz, bo chcę znać już efekty ;)[/QUOTE] Madziu najpredzej jutro po nie skocze dzisiaj musze jeszcze pomalowac deski pozniej umyc glowe a zanim mi wyschnie to pójde do pracy :roll: Quote
łamAga Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [quote name='magdabroy']To Sebastian niech kupi ;)[/QUOTE] mówiłam mu jak wyjezdzał do pracy ze ma kupic ale czy zapamieta :niewiem: zaraz pokaze wam chociaz stawkę w jakiej startowała Qwendzia ;) tylko pozmniejszam ;) Quote
*Magda* Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 [quote name='dOgLoV']zaraz pokaze wam chociaz stawkę w jakiej startowała Qwendzia ;) tylko pozmniejszam ;)[/QUOTE] Ile mam jeszcze czekać :mad::eviltong: Quote
łamAga Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [B]Warszawa 09,09,2012r wystawa klubowa molosów Stawka w jakiej startowała Qwendi ( klasa championów ) [/B][B]1 miejsce złoto Aziza Lhassa Valley [/B] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC08699.jpg[/IMG] [B]2 miejsce srebro [/B] [B]Chenporewa Hum Happiness ( Estonia ) [/B] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC08706.jpg[/IMG] [B]3 miejsce brąz Kan-da Cor Forte [/B] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC08713.jpg[/IMG] [B] 4 miejsce Qwendi Gampo Nan Sakya [/B]:loveu:[B] ocena doskonała [/B]:loveu: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC08710-1.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [quote name='magdabroy']Ile mam jeszcze czekać :mad::eviltong:[/QUOTE] juz wstawiłam :eviltong: reszta jak pomaluje deski i umyje głowe :eviltong: Quote
*Magda* Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Piękne suki :loveu: Ta z Estonii bardzo mi się podoba :loveu: Jest taka futrzasta :) Quote
łamAga Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 (edited) [quote name='magdabroy']Piękne suki :loveu: Ta z Estonii bardzo mi się podoba :loveu: Jest taka futrzasta :)[/QUOTE] dokładnie , przepiekna suczka :loveu: ta kobieta wystawiala jeszcze jedna suke , były 2 w klasie i przegrała , byłam w wielkim szoku zaraz Ci pokaze z jaką suką przegrała , normalnie Sebastian musiał mnie reanimowac jak usłyszałam wynik :flaming: Edited September 10, 2012 by dOgLoV Quote
łamAga Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 [B]suczki klasa szczeniąt Chenporewa Lucky Lucky ( Estonia ) [/B][IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/329.jpg[/IMG] taka przepiekna suczka przegrała z : [B]Darshilla Kodżan [/B][IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/330.jpg[/IMG] oczywiscie nie mam nic do tej suczki , jest nawet bardzo podobna do Qwendi jak była w jej wieku ( 7-8 miesięcy ) ale w porównaniu z suka z Estoni wygląda mało atrakcyjnie moim zdaniem ;) Quote
Recommended Posts