Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ptysiak napisał(a):

biscuit napisał(a):
http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC03572.jpg boskie ma te "''czubki" na uszach :loveu:

unikatowydiament napisał(a):
kicia cudna:)

moja dzielnica,też nie należy do bezpiecznych,więc chociaż Oscar nie jest psem obronnym to za takiego robi

Dziekujemy ;)

magdabroy napisał(a):
Marysia :loveu: Pepsik :loveu: i Qwenducha :loveu:

A Ibruśki i Nerona brak :mad:

:loveu:

Ibri mam jeszcze sporo zdjec ale nie pomniejszonych :eviltong: a Nerona zdjec brak :roll:

Milena9 napisał(a):
Wspaniałego masz tego kociaczka:loveu:

Dziekuje :lol:

Mamy takie dwa :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Ale ci zazdroszcze tych koni :roll: Jeszcze troche i bedziesz mogla jezdzic na wycieczki w teren - to jest najwieksza frajda :) W sumie stepem to i ja bym mogla, lepsze to niz nic ;)

Posted

M&S napisał(a):
Cześć Onku:)

Super fotki!!!

Hejka ;)

dziekujemy ;)

Kawalier napisał(a):
Witam po przer...wie.
Ale tu się dzieje. Konie, koty i psiaki = czysta radość, co?!
Zdjęcia eleganckie. Jeszcze tu zajrzę. Pozdrawiam.

Witamy :lol:

zwierzat nigdy za wiele :loveu:

Amber napisał(a):
Ale ci zazdroszcze tych koni :roll: Jeszcze troche i bedziesz mogla jezdzic na wycieczki w teren - to jest najwieksza frajda :) W sumie stepem to i ja bym mogla, lepsze to niz nic ;)

Oj do tego to jeszcze długa droga , jak na razie ucze sie opanowac konia , ciezko bo ciezko ale cos tam mi wychodzi :lol:

samo siedzenie na koniu jest super uczuciem :loveu:

M&S napisał(a):
Hello Onku:)

Piękne kociaste foty i Qwendi:loveu::loveu:

Miłego dnia!!!

Dziekujemy i wzajemnie :loveu::loveu::loveu::loveu:

magdabroy napisał(a):
Dzień dobry :)

Hej :hand:

Posted

magdabroy napisał(a):
I jak tam, masz już weekend, czy jutro do pracy?

Ja padam na twarz :roll: Od 5 rano nie śpię :(

Na szczescie plany kierownika nie wypalily i musial dac nam jutro wolne :multi: Hanower albo Bratyslawa nawaliły i nie odeslali nam pustych pojemnikow na czas i nie ma w co pakowac modułów :evil_lol:

ja tez nie spie od 5tej w ogole cala noc prawie nie spalam , bo najpierw burza mnie budzila , pozniej \marysia co chwile sie budzila , jak sie uspokoila to moj brat wrocil do domu i sie miotal po kuchni ehhh

a Tobie pewnie Teoś :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: nie dal pospac ?? :roll:

my wlasnie wrocilismy z 2 godzinnego spacerku , jakies zdjecia porobilam ale musze zobaczyc czy cos w ogole wyszło ;)

understandme napisał(a):

kochane migdałki :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Sama nie wiem co mi nie dało spać :roll: Fakt jest taki, że Teoś jest coraz częściej aktywny, ale zazwyczaj chwilę mnie w nocy męczy, a potem mogę spać ;) A dziś kręciłam się do 6, a potem się ubrałam i stwierdziłam, że idę z Torą na spacer :) No i poszłam ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Sama nie wiem co mi nie dało spać :roll: Fakt jest taki, że Teoś jest coraz częściej aktywny, ale zazwyczaj chwilę mnie w nocy męczy, a potem mogę spać ;) A dziś kręciłam się do 6, a potem się ubrałam i stwierdziłam, że idę z Torą na spacer :) No i poszłam ;)

O kurcze , dobra jestes :evil_lol: mnie by nikt z lozka nie wyciagnal predzej niz przed 9ta , a i wtedy mam wielki problem ze wstaniem ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
Hahahahahahaha ja nie wiem jakim sposobem Neron wychodzi calo z jej natarć :evil_lol:

Bo on na tych długich nogach utrzymuje równowagę jak żyrafa :D

Posted

magdabroy napisał(a):
Bo on na tych długich nogach utrzymuje równowagę jak żyrafa :D

hihihihihihiihihihihhi :evil_lol:

Ptysiak napisał(a):
http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC03915.jpg miałam napisać latające psiaki ale te kung fu panda chyba bardziej pasuje :D

:evil_lol:

sator_k_ napisał(a):

:diabloti:

Ale dzisiaj mialam straszny sen , wyprowadzilam sie do Sebastiana a Neron zostal pod opieka rodzicow , pewnego dnia wrocilam i szlam do piwnicy po rower , wchodze a tam leży Neron , cały wylinialy z platami wydrapanej siersci , caly zaniedbany a obok niego jego mały niedokarmiony szczeniak :placz: jeju ale ja beczalam w tym snie :placz:

takim snom mowimy stanowcze NIE :angryy: