łamAga Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Niko jest rodowodowy i jego imie jest na A ale dalej nie wiem podobno to jakaś arabska hodowla , kupili go bardzo tanio bo hodowla nie mogla go sprzedac i wydaje nam sie ze wlasnie z powodu uszu , u labradora uszy nie moga zawijać sie w płatek róży tak jak ma Niko tylko musza byc sterczace z zakrzywionymi końcami jak ma Abbe;) byc moze przez te uszy wyglada malo labradorowato ;) Quote
łamAga Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 [quote name='magdabroy']Dzień dobry ;) Jak samopoczucie po pracy??[/QUOTE] Hello ;) kurcze jestem tak jakos zmulona ze spie na siedzaco , Marysia pół nocy sie darła bo płaczem nawet tego nazwac nie mozna i chyba to mnie tak doprawiło :roll: Quote
taxelina Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='dOgLoV']Niko jest rodowodowy i jego imie jest na A ale dalej nie wiem podobno to jakaś arabska hodowla , kupili go bardzo tanio bo hodowla nie mogla go sprzedac i wydaje nam sie ze wlasnie z powodu uszu , u labradora uszy nie moga zawijać sie w płatek róży tak jak ma Niko tylko musza byc sterczace z zakrzywionymi końcami jak ma Abbe;) byc moze przez te uszy wyglada malo labradorowato ;)[/QUOTE] No to juz rozumiem :) Wlasnie te uszy i pysk mi nie pasowal :D Quote
Oscar Patric Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Labek cudaśny:) ale wydaje mi się że ma za małą głowę,i taką jak nie Labek(ale nie czepiam się:) ) Ja zeszłym roku widziałam jak jastrząb upolował innego ptaka,a potem zleciał z nim na ziemię,aby go zjeść Quote
WATACHA Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Pięknoty :) [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC02849.jpg[/url] Quote
łamAga Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 [quote name='deer_1987']No to juz rozumiem :) Wlasnie te uszy i pysk mi nie pasowal :D[/QUOTE] mi te uszy tez do labka w ogole nie pasują :lol: [quote name='unikatowydiament']Labek cudaśny:) ale wydaje mi się że ma za małą głowę,i taką jak nie Labek(ale nie czepiam się:) ) Ja zeszłym roku widziałam jak jastrząb upolował innego ptaka,a potem zleciał z nim na ziemię,aby go zjeść[/QUOTE] hehehe calkie mozliwe ze jest inny :lol: niedobry jastrząb :shake: [quote name='WATACHA']Pięknoty :) [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC02849.jpg[/url][/QUOTE] :loveu: Ale mam dzisiaj znowu dziwny dzień :angryy: Rano Sebastian pozno po mnie przyjechal i do pracy wbieglam na ostatnią chwile :angryy: W pracy okazalo sie ze wzielam brata bluzke roboczą ( pracujemy w tej samej firmie i mamy takie same tylko różne rozmiary ) i musialam pracowac w "sukience" :angryy: W piatek wracalam z pracy z Sebastianem samochodem wiec rower zostawilam pod firma , dzisiaj mialam go odebrac i po pracy zorientowalam sie ze klucze od niego zostały w domu :angryy: Zgubilam moją piekna świnke ze swiecacym nosem i wydajacym dzwieki chrumkania ( breloczek do kluczy ) :angryy: a przed chwila ketchup wylecial mi z reki i butelka pekła , pol kuchni zalane ketchupem :angryy: chyba najwyższy czas iśc spać :angryy: Quote
*Magda* Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Sierotko, napij się reds'ika i się wyluzuj ;) Quote
łamAga Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 [quote name='magdabroy']Sierotko, napij się reds'ika i się wyluzuj ;)[/QUOTE] A nawet kupiłam sobie dzisiaj ale coś nie mam na niego ochoty ;) Quote
*Magda* Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='dOgLoV']A nawet kupiłam sobie dzisiaj ale coś nie mam na niego ochoty ;)[/QUOTE] To wypij za mnie ;) Quote
łamAga Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 [quote name='magdabroy']To wypij za mnie ;)[/QUOTE] Hihihihihi :evil_lol: już nie mogę bo zjadłam cukierki a po cukierkach nie pije piwa ;) Quote
łamAga Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 [quote name='WATACHA']Nie martw się, dzień się już kończy ;)[/QUOTE] [quote name='deer_1987']Ale dzien masz..[/QUOTE] Czesto miewam takie dni , juz powoli sie do tego przyzwyczajam ;) ide spać bo padam na twarz ;) dobranoc wszystkim ;) Quote
sator_k_ Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Wieki u Was nie byłam! [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC02841.jpg[/url] Czyżby zdjęcie z serii "zdejmuję ten kaganiec?":evil_lol: Labek wygląda pociesznie z tymi innymi uszami. I bardzo ładny macie banerek :) Quote
łamAga Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 [quote name='sator_k_'] Czyżby zdjęcie z serii "zdejmuję ten kaganiec?":evil_lol: I bardzo ładny macie banerek :)[/QUOTE] Dokładnie !!! Dziekuje bardzo :lol: Quote
Karro Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC02854.jpg[/URL] Ale fajnie idą :loveu: A labek bardzo sympatycznie wyglada :loveu: Quote
pina_collie Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='magdabroy']Sierotko, napij się reds'ika i się wyluzuj ;)[/QUOTE] Lepiej redbulla doda jej skrzydeł :D :D Quote
*Magda* Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='pina_collie']Lepiej redbulla doda jej skrzydeł :D :D[/QUOTE] Redbull, fuj :shake: Quote
pina_collie Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='magdabroy']Redbull, fuj :shake:[/QUOTE] Fu fuf!!! zrobimy antyclub Redbulla :) Quote
*Magda* Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='pina_collie']Fu fuf!!! zrobimy antyclub Redbulla :)[/QUOTE] Jestem jak najbadziej "za" ;) Jak słyszę/widzę redbulla, to zaraz mi się przypomina jak mój mąż (wtedy kolega) chciał przede mną zabłysnąć i kupił mi drinka z redbullem ;) Ja nie pijam drinków, a redbulla nie cierpię :/ To był pierwszy i ostatni drink jakiego mi kupił :D Quote
Recommended Posts