Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niko jest rodowodowy i jego imie jest na A ale dalej nie wiem podobno to jakaś arabska hodowla , kupili go bardzo tanio bo hodowla nie mogla go sprzedac i wydaje nam sie ze wlasnie z powodu uszu , u labradora uszy nie moga zawijać sie w płatek róży tak jak ma Niko tylko musza byc sterczace z zakrzywionymi końcami jak ma Abbe;) byc moze przez te uszy wyglada malo labradorowato ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Dzień dobry ;) Jak samopoczucie po pracy??[/QUOTE]

Hello ;)

kurcze jestem tak jakos zmulona ze spie na siedzaco , Marysia pół nocy sie darła bo płaczem nawet tego nazwac nie mozna i chyba to mnie tak doprawiło :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']Niko jest rodowodowy i jego imie jest na A ale dalej nie wiem podobno to jakaś arabska hodowla , kupili go bardzo tanio bo hodowla nie mogla go sprzedac i wydaje nam sie ze wlasnie z powodu uszu , u labradora uszy nie moga zawijać sie w płatek róży tak jak ma Niko tylko musza byc sterczace z zakrzywionymi końcami jak ma Abbe;) byc moze przez te uszy wyglada malo labradorowato ;)[/QUOTE]
No to juz rozumiem :) Wlasnie te uszy i pysk mi nie pasowal :D

Posted

Labek cudaśny:) ale wydaje mi się że ma za małą głowę,i taką jak nie Labek(ale nie czepiam się:) )

Ja zeszłym roku widziałam jak jastrząb upolował innego ptaka,a potem zleciał z nim na ziemię,aby go zjeść

Posted

[quote name='deer_1987']No to juz rozumiem :) Wlasnie te uszy i pysk mi nie pasowal :D[/QUOTE]

mi te uszy tez do labka w ogole nie pasują :lol:

[quote name='unikatowydiament']Labek cudaśny:) ale wydaje mi się że ma za małą głowę,i taką jak nie Labek(ale nie czepiam się:) )

Ja zeszłym roku widziałam jak jastrząb upolował innego ptaka,a potem zleciał z nim na ziemię,aby go zjeść[/QUOTE]

hehehe calkie mozliwe ze jest inny :lol:

niedobry jastrząb :shake:

[quote name='WATACHA']Pięknoty :)
[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC02849.jpg[/url][/QUOTE]

:loveu:

Ale mam dzisiaj znowu dziwny dzień :angryy:

Rano Sebastian pozno po mnie przyjechal i do pracy wbieglam na ostatnią chwile :angryy:

W pracy okazalo sie ze wzielam brata bluzke roboczą ( pracujemy w tej samej firmie i mamy takie same tylko różne rozmiary ) i musialam pracowac w "sukience" :angryy:

W piatek wracalam z pracy z Sebastianem samochodem wiec rower zostawilam pod firma , dzisiaj mialam go odebrac i po pracy zorientowalam sie ze klucze od niego zostały w domu :angryy:

Zgubilam moją piekna świnke ze swiecacym nosem i wydajacym dzwieki chrumkania ( breloczek do kluczy ) :angryy:

a przed chwila ketchup wylecial mi z reki i butelka pekła , pol kuchni zalane ketchupem :angryy:

chyba najwyższy czas iśc spać :angryy:

Posted

[quote name='WATACHA']Nie martw się, dzień się już kończy ;)[/QUOTE]

[quote name='deer_1987']Ale dzien masz..[/QUOTE]

Czesto miewam takie dni , juz powoli sie do tego przyzwyczajam ;)

ide spać bo padam na twarz ;)

dobranoc wszystkim ;)

Posted

Wieki u Was nie byłam!

[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC02841.jpg[/url]
Czyżby zdjęcie z serii "zdejmuję ten kaganiec?":evil_lol:

Labek wygląda pociesznie z tymi innymi uszami.

I bardzo ładny macie banerek :)

Posted

[quote name='sator_k_']
Czyżby zdjęcie z serii "zdejmuję ten kaganiec?":evil_lol:

I bardzo ładny macie banerek :)[/QUOTE]

Dokładnie !!!

Dziekuje bardzo :lol:

Posted

[quote name='pina_collie']Fu fuf!!! zrobimy antyclub Redbulla :)[/QUOTE]

Jestem jak najbadziej "za" ;)
Jak słyszę/widzę redbulla, to zaraz mi się przypomina jak mój mąż (wtedy kolega) chciał przede mną zabłysnąć i kupił mi drinka z redbullem ;) Ja nie pijam drinków, a redbulla nie cierpię :/ To był pierwszy i ostatni drink jakiego mi kupił :D