Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy'][I][B]Emil, do drewutni![/B] [/I]Z jakiego to filmu, bo nie pamiętam?![/QUOTE]

:evil_lol:

to był Szwedzki film Emil z Lönnebergi :evil_lol:

bardzo lubiłam go oglądac :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']No właśnie kojarzę film jak przez sen :oops: Utrwalił mi się tylko ten cytat :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='WATACHA']Ogólnie filmu nie pamiętam, o czym, z kim, ale to jedno zdanie do dziś nie wyszło mi z głowy "Emil do drewutni" ha,ha,ha[/QUOTE]

Ja pamiętam najbardziej odcinek jak wylał gorącą zupe przez okno chyba na jakaś ciotke i te jego drewniane pamperki ktore strugał w drewutni :evil_lol:
reszte tez pamiętam jak przez mgłe , nawet przez długi okres czasu myslalam ze to był poslki film a Sebastian uświadomił mi ze to był szwedzki , tak samo jak serial Nikog nema doma kojarzyłam z polskim a to był czeski chyba :lol:

[quote name='understandme']Ale fajne spacerowe zdjęcia :loveu: Widzę że tyle śniegu u Was co u nas. Wczoraj nam padało znowu, ale od razu topniało.

Miłego wieczoru ! :)[/QUOTE]

Oj tak tyle sniegu mamy ze mozna pływac :evil_lol:

dziekujemy i wzajemnie miłego wieczorku :lol:

Posted

[quote name='Aleksandra95']u nas ponuro...:( zabrałaś nam słońce:mad:[/QUOTE]

Hihihihih :evil_lol:

[quote name='deer_1987']I u nas dopisuje to zolte z promieniami :multi:[/QUOTE]

moze idzie wiosna :evil_lol:

Posted

u as też prześwituje słońce, a mnie nie ma w domu, aby fotki porobić :(
jak już będę w domu to pogoda będzie szaro-bura.... a jak spadnie śnieg to ja biegnę na dwór się nim nacieszyć, bo wystarczą z 3-4 godziny i po śniegu nie ma nawet śladu :(

Posted

U nas wreszcie nic nie pada bo ostatnie dni były bardzo mokre :roll: za to słoneczko tak daje ze w całym domu mam rolety pozasłaniane bo nie szło patrzeć:lol:

tylko takie zdjęcia kociastych mam z wczoraj ;) ( nie patrzcie na moje głupie miny ale kotki nie chciały mieć zdjęć i chciały mi uciec ):evil_lol:

[IMG]http://img404.imageshack.us/img404/249/dsc01958h.jpg[/IMG]

[IMG]http://img831.imageshack.us/img831/7037/dsc01959p.jpg[/IMG]

Posted

Są przekochane ale bardzo nieznośne :evil_lol: zwalaja kwiatki z parapetów i drą firany :evil_lol: ale najlepsze jest jak biegaja za soba i się biją :evil_lol: LUBIE TO ! :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Są przekochane ale bardzo nieznośne :evil_lol: zwalaja kwiatki z parapetów i drą firany :evil_lol: ale najlepsze jest jak biegaja za soba i się biją :evil_lol: LUBIE TO ! :evil_lol:[/QUOTE]

Za kwiatki i firanki, to ja bym w doopalonka dała.....

Oooo, walki kotów, to jest TO!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='dOgLoV']Są przekochane ale bardzo nieznośne :evil_lol: zwalaja kwiatki z parapetów i drą firany :evil_lol: ale [B]najlepsze jest jak biegaja za soba i się biją :evil_lol: LUBIE TO ! :evil_lol:[/B][/QUOTE]
chce to zobaczyć. :evil_lol: :D

Posted

[quote name='M&S']Za kwiatki i firanki, to ja bym w doopalonka dała.....

Oooo, walki kotów, to jest TO!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

Hihihihihihi :evil_lol: teściowa była wściekła bo to jej ukochane storczyki i nowe firanki :evil_lol:

One walki zaczynaja zawsze wieczorem , biegaja od pokoju do pokoju czaja sie na siebie i jak juz sa blisko siebie to zawsze ktoraś którąs pac łapą :evil_lol: ostatnio Sebastian poszedł spac Pepsiak pougniatala kołdre na nim i sie rozłożyła jak Ibri to zobaczyła to przyczaiła sie na nia i buch jej do gardła :evil_lol: Ibri wygrała położyła sie poleżała minute i sobie poszła :evil_lol:

Posted

[QUOTE]Dziękujemy bardzo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: bardzo miło że o nas myślicie :loveu::loveu::loveu::loveu:

Napisze tak , mój wet i wet z ktorym kontaktuje sie online stwierdzili "jednoglosnie " ( nie znając sie ) że jeżeli sterydy pomagaja chwilowo ,chociaż na pare dni to nie jest to alergia pokarmowa dlatego stawiaja na atopowe zapalenie skóry :|i mam mu nie zmieniać karmy , tylko przez długi okres czasu podawac ta która je w obecnej chwili bo czeste zmiany karmy też zle na niego wpływają :/
Robilismy teraz eksperyment i zakropiłam Nerona kroplami Advocate i jezeli przestał by sie drapac było by pewne ze jest uczulony na pasożyty zewnetrzne lub wewnetrzne jednak drapanie nie ustało :|
Było by o wiele łatwiej gdybym znała rodziców Nerona i mogła spytac o choroby jakie przechodzili , niestety jego rodzicow nie znam a nawet koles u którego go kupiłam sam nie wiedział która suka go urodziła gdyż ma 3 suki i nie pamieta ktora wtedy miała małe :|
Na całe szczęście Neron ma skóre w idealnym stanie bez żadnych zaczerwień i strupów .
Dzisiaj dostał do zjedzenia 2 marchewki , podobno ma to mu pozwolic wydalic zjadane włosy ktore pochłania jak sie wygryza , na dworze nie ma trawy i nie moze sobie oczyscic nia żołądka co moze skonczyc sie tragedią gdyz nadmiar włosów moze mu poskrecac żoładek i było by po nim :|

Dziekujemy bardzo za linki i za pamięć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smile:[/QUOTE]No ja to samo mam ze swoim psem, tj. nie do końca wiem co mu jest ;) więc rozumiem jaki to problem. Ta karma spodobała mi się, bo jest między innymi na wypadanie włosa, a wiem, że Neron ma z tym spory problem. Ja jestem chora jak jakiś psiak choruje, a weci działają po omacku... Chyba za dużo dra Housa :evil_lol: Dobrze, że skórę ma w porządku, ale czy przy AZS nie powinna być właśnie zmieniona?