Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']Ojjjjj to niezły uciekinier z niego ;) ja tylko sie boje ze Pepsiak sie wystraszy czego i ze strachu ucieknie i nie bedzie umiała wrócic :roll:[/QUOTE]

To może warto ją zaopatrzyć w obróżkę z adresówką na takie wypady podwórkowe ;) Jest szansa, że jak się zgubi, to ktoś się z Wami skontaktuje :)

Posted

[quote name='magdabroy']To może warto ją zaopatrzyć w obróżkę z adresówką na takie wypady podwórkowe ;) Jest szansa, że jak się zgubi, to ktoś się z Wami skontaktuje :)[/QUOTE]

Lepiej niech się nie gubi...................

Witanko w śnieżne popołudnie:)

Posted

[quote name='paulaa.']I do was śnieg dotarł, ale kociaki widze niezbyt szczęśliwe z tego powodu. :smile:[/QUOTE]

Pepsi była wręcz oburzona dlaczego ją wyniesiona na takie coś białe i zimne :evil_lol:

[quote name='magdabroy']To może warto ją zaopatrzyć w obróżkę z adresówką na takie wypady podwórkowe ;) Jest szansa, że jak się zgubi, to ktoś się z Wami skontaktuje :)[/QUOTE]

Co racja to racja , przed latem trzeba jej kupić bo teraz nie wychodzi na dwór , wczoraj była tylko na chwile zeby zobaczyc snieżek :lol:

[quote name='biscuit'][URL]http://img163.imageshack.us/img163/6462/17012012025.jpg[/URL] A Qwendi patrzy na kiciusia jak na wariata i pyta: "Pogięło cię? Nie lubisz zimy?!" :D[/QUOTE]

:evil_lol:

Ibri pierwszy raz widziała śnieg , jeszcze nie ma roku :evil_lol:

[quote name='M&S']Lepiej niech się nie gubi...................

Witanko w śnieżne popołudnie:)[/QUOTE]

lepiej nie ;)

Hello ;)

U nas chlapa jak nie wiem :/ to jest to czego nie lubie :/

Poza tym jakies dziwne dni mam ostatnio , wczoraj pierwszy raz od czasu nastania ery komórkowej zapomniałam telefonu do pracy , czułam sie z tym bardzo dziwnie mimo iż nie uzywam telefonu bo nam nie wolno ale sama mysl ze mam go w kieszeni sprawia ze czuje sie lepiej :evil_lol: to chyba uzależnienie :evil_lol:

dzisiaj Neron zrobił mi pobudke o 1wszej w nocy bo mu sie zebrało na rzyganie :roll: wygryza sie i polyka pełno klakow ktore pozniej go mecza , biedny chodzil po balkonie i zlizywał snieg przy czym sie krztusił :roll: jak mu przeszło i sie uspokoił to arie zaczeła Marysia i tak juz wariowala do samego rana :angryy:
Póżniej wyszlam na autobus jak zawsze 6 min przed jego przyjazdem , zawsze jeszcze z 2 min czekalam a dzisiaj ide patrze jedzie i biegiem , ledwo zdażyłam :angryy:

Posted

[quote name='deer_1987']no wlasnie jak tam Neron bez tych zastrzykow?[/QUOTE]

Sama nie wiem , drapie sie ale wydaje mi sie ze mniej niz sie drapał ale wygryza sie bardziej niz sie wygryzał :roll:

[quote name='M&S']To kiepską noc miałaś....współczuję[/QUOTE]

Dzisiaj może będzie lepsza , chciałam sobie zatyczki do uszu wsadzic ale atwierdziłam ze to zły pomysł bo rano budzika nie bede słyszała :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Sama nie wiem , drapie sie ale wydaje mi sie ze mniej niz sie drapał ale wygryza sie bardziej niz sie wygryzał :roll:

Dzisiaj może będzie lepsza , chciałam sobie zatyczki do uszu wsadzic ale atwierdziłam ze to zły pomysł bo rano budzika nie bede słyszała :lol:[/QUOTE]

Nie dobrze, że sie wygryza......

Głupia sprawa z tym budzikiem;)

Posted

[quote name='M&S']Nie dobrze, że sie wygryza......

Głupia sprawa z tym budzikiem;)[/QUOTE]

Juz lepiej jak sie drapał bo przynajmniej nie dławił sie sierścią :roll:

Taaa kto to wymyslil zeby pracowac tak wczesnie :lol:

[quote name='deer_1987']Eh to tez nie dobrze :([/QUOTE]

Juz sama nie wiem co by mu pomogło ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Juz lepiej jak sie drapał bo przynajmniej nie dławił sie sierścią :roll:

[/QUOTE]

A może z innym wetem skonsultuj....

No ciekawe, kto tak wymyslił;)

Posted

[quote name='deer_1987']a jak z tymi olejami omega3? bo wiem ze one tez pomagaja[/QUOTE]

tych olei mu nie podawałam , kiedy sie pytałam o ten olej i mieli tylko cytrynowe weic nie bralam bo nie wiadomo co to za barwnik ....

[quote name='M&S']A może z innym wetem skonsultuj....

No ciekawe, kto tak wymyslił;)[/QUOTE]

Już tez o tym myslalam , nawet byłm u innego i diagnoza była " alergia pokarmowa" karmy mial zmieniane na przerózne a objawy wciaż te same ...............

Posted

[quote name='dOgLoV']tych olei mu nie podawałam , kiedy sie pytałam o ten olej i mieli tylko cytrynowe weic nie bralam bo nie wiadomo co to za barwnik ....

Już tez o tym myslalam , nawet byłm u innego i diagnoza była " alergia pokarmowa" karmy mial zmieniane na przerózne a objawy wciaż te same ...............[/QUOTE]

Nie taki, taki dla psów (zwierząt), tran mozna kupic w sklepach zoo.

a może trzeba mu gotować.....?! warzywa z kurą, indykiem....

Posted

Biedny Neronek :-(

[quote name='dOgLoV']
Dzisiaj może będzie lepsza , chciałam sobie zatyczki do uszu wsadzic ale atwierdziłam ze to zły pomysł bo rano budzika nie bede słyszała :lol:[/QUOTE]

A mnie budzi sama wibracja w telefonie, nie potrzebuję dzwięku :eviltong:

[quote name='dOgLoV']
[/QUOTE]

Mój mąż swego czasu wstawał o 4 rano, bo o 5 zaczynał pracę ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Biedny Neronek :-(

A mnie budzi sama wibracja w telefonie, nie potrzebuję dzwięku :eviltong:

Mój mąż swego czasu wstawał o 4 rano, bo o 5 zaczynał pracę ;)[/QUOTE]

Oj biedny ale juz nie wiem jak mu pomóc :-( najgorsze jest własnie jak wybiega na balkon i wylizuje wszystko z podlogi byle sobie podrażnic żołądek i zwymiotowac :roll:

mnie nie budzi nawet sygnał czy sms w nocy a komórke mam przy glowie :evil_lol: a budzik słysze hmmm dziwne :evil_lol:

Współczuje , chyba bym sie poplakala jak bym miala wstac o 4 do pracy , dla mnie 5:15 to juz za wczesnie :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']
Współczuje , chyba bym sie poplakala jak bym miala wstac o 4 do pracy , dla mnie 5:15 to juz za wczesnie :roll:[/QUOTE]

Wytrzymał tak prawie 3 lata. Najgorsze było jak on miał na rano, a ja na popołudnie :angryy: On budził mnie nad ranem jak wstawał, a ja jego w środku nocy jak przychodziłam do łóżka spać :mad:

Posted

[quote name='magdabroy']Wytrzymał tak prawie 3 lata. Najgorsze było jak on miał na rano, a ja na popołudnie :angryy: On budził mnie nad ranem jak wstawał, a ja jego w środku nocy jak przychodziłam do łóżka spać :mad:[/QUOTE]

To robiliście sobie na złość :eviltong:

a tak powaznie to niefajnie , chociaz mnie by nie obudzilo gdyby ktos w nocy wszedl mi do lozka , mam bardzo twardy sen , jak byłam młodsza to nie raz siostra z kuzynka przenosiły mnie na przescieradle z pokoju do pokoju i nic nie czułam ;)

Posted

a wyczesywanie coś daje? albo kąpanie?
jaki on biedny, tyle co się nacierpi a weci nie potrafią pomóc :(
zastrzyki już nie działają, czy nie dostał dawno żadnego?

hmm może warto stracić "trochę" kasy i pojechać do jakiegoś psiego dermatologa? albo innego jakiegoś specjalisty? bo i wy się męczycie i on...

Posted

[quote name='dOgLoV']

a tak powaznie to niefajnie , chociaz mnie by nie obudzilo gdyby ktos w nocy wszedl mi do lozka , mam bardzo twardy sen , jak byłam młodsza to nie raz siostra z kuzynka przenosiły mnie na przescieradle z pokoju do pokoju i nic nie czułam ;)[/QUOTE]

Można Ci niezłe psikusy robić jak śpisz :evil_lol:

Posted

[quote name='kalyna']a wyczesywanie coś daje? albo kąpanie?
jaki on biedny, tyle co się nacierpi a weci nie potrafią pomóc :(
zastrzyki już nie działają, czy nie dostał dawno żadnego?

hmm może warto stracić "trochę" kasy i pojechać do jakiegoś psiego dermatologa? albo innego jakiegoś specjalisty? bo i wy się męczycie i on...[/QUOTE]

Kapanie pomogła na tyle zn nie mam bialej reki jak go pogłaszcze i łupiezu jest nieco mniej , wyczesywanie nic nie daje a i dermatolog tu sie na nic nie zda bo on ma skóre w idealnym stanie , nie ma zmian na skórze wiec nie ma mu czego pobrać do zbadania :roll:

[quote name='magdabroy']Można Ci niezłe psikusy robić jak śpisz :evil_lol:[/QUOTE]

Oj i to jakie , jak byłam młodsza to zawsze siedziałam w pokoju z siostra i kuzynka a one chciały spac same , jak zasypialam to wlasnie albo mnie przenosily do rodzicow pokoju albo przyszywały mnie do przescieradła i rano wstajac nie wiedzialam co sie dzieje ale najbardziej przegiely jak pomalowały mi cala twarz zielonym długopisem :evil_lol: zmyc tego nie szło :angryy::evil_lol: