Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']Neron raczej skulony w kłebuszek śpi ale tez mu sie zdarza leżeć do góry kołami :evil_lol:[/QUOTE]
a on spi tak w ogole u siebie w poslanku? pytam bo ja sobie nie wyobrazam nie miec psa w lozku :loveu: coz razem z psem mam kawalki kostek i piach ale... :diabloti:

Posted

Taaak Neron śpi u siebie na posłaniu ale w nocy przemieszcza sie kilkakrotnie , do łózka nie wchodzi bo był od małego uczony ze nie wolno , niestety moi rodzice nie sa tak tolerancyjni jak ja :roll:

Posted

[quote name='deer_1987']Aha :) Bywa i tak, nie kazdy chce miec psa w lozku :)[/QUOTE]

Ja chce :evil_lol:

Jak spałam ostatnio u Tż-ta to cała noc czułam chodzace po mnie koty :evil_lol:

Posted

[quote name='deer_1987']To wesolo mialas :diabloti: Ale do takiego zwierzynca to ogromne lozko trzeba miec :D[/QUOTE]

i tu jest problem , łóżko jest ogromne , spokojnie weszła by do nas Qwendi Pepsiak i Ibri ale Pepsiak nie wpuści nikogo na nie :roll: jak tylko Ibri wskoczy to zostaje sprowadzona do parteru i musi iśc albo do teściowej albo na parapet :roll:

Posted

[quote name='deer_1987']A to Pepsiak ma charakterek :diabloti:[/QUOTE]

Ojjj tak :evil_lol:

oby dwa sa kochane , zawsze wieczorem zaczynaja sie gonic i zaczepiac , biegaja po calym mieszkaniu :evil_lol: Pepsiak tak lekko delikatnie to robi a Ibri jak Garfield całym ciałem , jest taki tupot jak by słoń biegł :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='deer_1987']Ja jestem dlatego ciekawa jak to bedzie u nas za 2 tyg, czy znow bedzie full zabawy i milosci :loveu:[/QUOTE]

Na poczatku na pewno bedzie dużo zamieszania , Milka bedzie wystraszona a Sherry ciekawa nowego domownika , ale jak Milka sie juz oswoi to bedziecie mieli w domu dwa biegające wulkany energii :loveu: jeszcze nie raz bedziesz z radoscia patrzyła jak sie ganiaja po mieszkaniu :loveu::loveu::loveu::loveu: dlatego mi jest smutno ze Neron jest sam i nie moge sie doczekac az bedzie juz z Qwendi , boje sie tylko tego jak On bedzie sie zachowywal kiedy i ja i Tż bedziemy musieli wyjsc :roll:

Ps dziwnie mi sie pisze imie Milka bo moja siostra to też Milka :evil_lol:

Posted

[quote name='deer_1987']A jak by sie mial zachowywac?[/QUOTE]

Neron to straszna przylepa , nie mozna go zostawić samego w innym miejscu niz u mnie w domu nawet na miniute bo od razu jest wielki płacz i lament :roll: , latem jak opiekowalam sie Abbe ( dla przypomnienia labek mojej kuzynki ) poszłam z Neronem jak co dzień do niej zeby pobiegały na podwóru , po dotarciu na miejsce zorientowalam sie ze wzielam aparat bez baterii ktora wieczorem wlaczylam do ladowania , postanowilam zakluczyc psy na podworku i isc po ta baterie , to był koszmar , Neron jak zobaczyl ze sie oddalam od domu zaczal skakac na płot i tak głosno płakac ze nie mialam serca isc dalej i musialam sie wrocic :roll: moze to wina tego ze jak mial z 3 miesiace to wystraszyl sie innego duzego onka , uciekl mi i znalazlam go dopiero po pol godzinie w jednej z klatek bloku , trzasl sie caly ze strachu i przez pare dni bal sie wychodzic na dwór :roll:

Posted

ale to nie byl by sam tylko z Qwendi? Trzeba by moze bylo z nim cwiczyc zostawie samemu? chociaz z 2 strony jakbym przyszla i nagle poszla sobie to sherry tez nie bylaby zadowolona i pewnie by cos tam plakala

Ja w 99% wychodzilam z obiema na raz i tez sie balam jak to bedzie jak sherry sama nagle zostanie... ale ona grzeczna jest.

Posted

[quote name='deer_1987']ale to nie byl by sam tylko z Qwendi? Trzeba by moze bylo z nim cwiczyc zostawie samemu? chociaz z 2 strony jakbym przyszla i nagle poszla sobie to sherry tez nie bylaby zadowolona i pewnie by cos tam plakala

Ja w 99% wychodzilam z obiema na raz i tez sie balam jak to bedzie jak sherry sama nagle zostanie... ale ona grzeczna jest.[/QUOTE]

To by nic nie dało , jak ejstem z nim u Tż-ta i np chcemy wejść do domu to nie ma sily zeby Neron został z Qwendi na dworze bo od razu pcha sie do domu za nami a jak go nie chcemy wpuścic to strasznie skomli , piszczy i skacze na drzwi :roll:

Tylko ze u Ciebie jest o tyle dobra sytuacja ze Sherry nie zmienila miejsca zamieszkania , jest ciagle w tym samym domu tylko ze sama :roll:

Posted

No to byscie musieli malymi kroczkami go przyuczac do bycia na dworzu. np ze wpuscicie go jak bedzie cicho a nie jak placze i skomli. ale t juz zalezy jakie byscie mieli plany czy zeby byl z nia czy w wami w domu glownie

Nie zmienila ale mogla miec lek separacyjny nagle jak tak sama zostala.

Posted

[quote name='dOgLoV']Taaak Neron śpi u siebie na posłaniu ale w nocy przemieszcza sie kilkakrotnie , do łózka nie wchodzi bo był od małego uczony ze nie wolno , niestety moi rodzice nie sa tak tolerancyjni jak ja :roll:[/QUOTE]

Tora też nie jest nauczona spać w łóżku :shake: Ona ma swoja i my swoje. Nigdy nawet nie próbowała się wpakować do łóżka. Ale jak wchodzi do sypialni, a ja leżę w łóżku, to nie odpuści i "myje" mi twarz :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']
Jak spałam ostatnio u Tż-ta to cała noc czułam chodzace po mnie koty :evil_lol:[/QUOTE]

No wiesz co, tak przed ślubem :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Tora też nie jest nauczona spać w łóżku :shake: Ona ma swoja i my swoje. Nigdy nawet nie próbowała się wpakować do łóżka. Ale jak wchodzi do sypialni, a ja leżę w łóżku, to nie odpuści i "myje" mi twarz :evil_lol:

No wiesz co, tak przed ślubem :diabloti:[/QUOTE]

Neron tez czasami podejdzie i mnie liźnie w czoło :evil_lol:

A fuj ale ja niedobra jestem , musze isc sie wyspowiadac :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Jak dla mnie to on moze byc i na dworze i w domu byle nie łaził za nami krok w krok i chcial zostac sam jak My pójdziemy do pracy ;)[/QUOTE]
To musisz go uczyc malymi kroczkami np lezenie na swoim poslanku do czasu az zostanie zwolniony z komendy :)