Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV'][video]http://youtu.be/gMwSpsx4KSo[/video][/QUOTE]

Grzeczne dzieci to i pies spokojny :).Fajnie , że ktoś nauczył ich takiej delikatności do zwierząt:klacz:.

Posted

No wiecie , jakos trzeba sobie radzić ,brat wział mnie za nianke a ja zatrudniłam Nerona :evil_lol:

mam kilka filmikow jeszcze ale musze je przejrzeć :evil_lol:

tutaj macie wierszyk zioło :eviltong:

[video]http://youtu.be/LmxsKUhvhVM[/video]

Posted

[quote name='deer_1987']Mala aktorka rosnie :razz:[/QUOTE]

za bardzo rozbrykana jest na aktorke :evil_lol:

jeszcze mam cos takiego :lol:

[video]http://youtu.be/LGDkCxq2kJQ[/video]

Posted

trochę opóźniona jestem, ale w domu neta brakło...
ale koteczka piękna :loveu: a z Pepsiakiem robią piorunujące wrażenie :loveu:

Qwendzia śmiesznie wyglądała i trudno uwierzyć, że taka duuża się zrobiła ;)

Posted

[quote name='Aleksandra95']hahha jak śpiewa.:p[/QUOTE]

Szału nie ma :evil_lol: ale kiedys jej to puszcze , jak bedzie miala z 18 lat :evil_lol:

[quote name='savahna']Neron niezły...jak potulnie patrzy jak dziewczynka krązy wokół niego....;)
Dzieciaczek super się obchodzi z psem....:loveu:[/QUOTE]

sa też bardziej brutalne zachowania tej "dziewczynki" ale Neron jest twardy i ani drgnie jak Emilka go próbuje rozproszyć :evil_lol:

[quote name='kalyna']trochę opóźniona jestem, ale w domu neta brakło...
ale koteczka piękna :loveu: a z Pepsiakiem robią piorunujące wrażenie :loveu:

Qwendzia śmiesznie wyglądała i trudno uwierzyć, że taka duuża się zrobiła ;)[/QUOTE]

Juz sie nie moge doczekac az zaczna sie do siebie tulic :loveu: jak na razie sie akceptuja ale nie okazuja sobie czułości :loveu: a Qwendzia zrobila sie jak niedzwiadek :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']No właśnie, jak tam stosunki między Ibruśką :loveu: i Pepsiczką :loveu:?[/QUOTE]

Już się dogadują , chodzą za sobą krok w krok , widac ze Pepsi chciala by sie zaprzyjaźnic z Ibrunia ale ona jest jeszcze troche ostrożna , aczkolwiek już nie fuka i nie warczy :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']
sa też bardziej brutalne zachowania tej "dziewczynki" ale Neron jest twardy i ani drgnie jak Emilka go próbuje rozproszyć :evil_lol:
[/QUOTE]
A na "dziewczynke" to się tu mówi "Ziółko"?:oops:

Posted

[quote name='dOgLoV']Już się dogadują , chodzą za sobą krok w krok , widac ze Pepsi chciala by sie zaprzyjaźnic z Ibrunia ale ona jest jeszcze troche ostrożna , aczkolwiek już nie fuka i nie warczy :loveu:[/QUOTE]
widać Pepsi bardzo się spodobał Wasz pomysł poszerzenia zwierzyńca :loveu:

Posted

[quote name='kalyna']widać Pepsi bardzo się spodobał Wasz pomysł poszerzenia zwierzyńca :loveu:[/QUOTE]

Aż się boję ich przyszłości :eviltong: Ich dwoje, dwa psy, dwa koty... oby skończyli na dwóch dzieciaczkach :evil_lol: Bo jak sobie zrobią więcej dzieci, to będą dla równowagi musieli mieć więcej psów i kotów :D

Posted

[quote name='savahna']A na "dziewczynke" to się tu mówi "Ziółko"?:oops:[/QUOTE]

Zioło to był tytuł piosenki :evil_lol: o ile o to zioło chodziło :oops:

[quote name='kalyna']widać Pepsi bardzo się spodobał Wasz pomysł poszerzenia zwierzyńca :loveu:[/QUOTE]

Oj i to bardzo :loveu:

[quote name='magdabroy']Aż się boję ich przyszłości :eviltong: Ich dwoje, dwa psy, dwa koty... oby skończyli na dwóch dzieciaczkach :evil_lol: Bo jak sobie zrobią więcej dzieci, to będą dla równowagi musieli mieć więcej psów i kotów :D[/QUOTE]

Buahahahaha oj nie nie , tyle zwierzaczków nam wystarczy :loveu: więcej nie zamierzamy kupować , Neron i Ibri sa moje a Qwendi i Pepsiak sa Tż-ta no i moje rybki ale to sie nie liczy :eviltong: a dzieci hmmmm ja chce 3jke :eviltong:a Tż pewnie jedno :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Zioło to był tytuł piosenki :evil_lol: o ile o to zioło chodziło :oops:
[/QUOTE]
..................[URL=http://smajliki.ru/smilie-876451815.html][IMG]http://s14.rimg.info/48c25cad0a17b28850165c4f8a1a47ab.gif[/IMG][/URL]......................

Posted

[quote name='dOgLoV']Buahahahaha oj nie nie , tyle zwierzaczków nam wystarczy :loveu: więcej nie zamierzamy kupować , Neron i Ibri sa moje a Qwendi i Pepsiak sa Tż-ta no i moje rybki ale to sie nie liczy :eviltong: a dzieci hmmmm ja chce 3jke :eviltong:a Tż pewnie jedno :eviltong:[/QUOTE]

Czyli jak się wypośrodkuje, to będzie dwoje ;) Ale trafiłam :D
Ja chcę dwójkę albo trójkę :loveu: Jedynak nie wchodzi w gre ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Czyli jak się wypośrodkuje, to będzie dwoje ;) Ale trafiłam :D
Ja chcę dwójkę albo trójkę :loveu: Jedynak nie wchodzi w gre ;)[/QUOTE]
lepiej bliźniaki :)
i to parka, aby nie było problemu z rozróżnieniem :)