Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak właśnie myślałam, po twoim wczesno-porannym poście :D

Bogdan miał pracować dziś. Wczoraj im tę sobotę odwołali, ale powiedzieli, że za tydzień muszą przyjść :/ Już Bogdan dostał zjebki, bo w piątek przyjeżdża jego brat na weekend. Wie o tym od ponad miesiąca i mówiłam mu, że ma zgłosić w pracy, że 3 weekendy z rzędy (dziś, za tydzień, za 2 tygodnie) nie będzie mógł przyjść. Wtedy olał, to teraz będzie kombinował!

Posted
20 minut temu, *Magda* napisał:

Tak właśnie myślałam, po twoim wczesno-porannym poście :D

Bogdan miał pracować dziś. Wczoraj im tę sobotę odwołali, ale powiedzieli, że za tydzień muszą przyjść :/ Już Bogdan dostał zjebki, bo w piątek przyjeżdża jego brat na weekend. Wie o tym od ponad miesiąca i mówiłam mu, że ma zgłosić w pracy, że 3 weekendy z rzędy (dziś, za tydzień, za 2 tygodnie) nie będzie mógł przyjść. Wtedy olał, to teraz będzie kombinował!

Hehehehe cały Bodzian :P

Niech teraz kombinuje :D

Ja zawsze chodziłam w sobote rano ale teraz nam wprowadzili chipy ,odbijamy sie po przyjsciu do pracy i jak wychodzimy , komputer zlicza nam czas pracy , i .... musi być 11 godzin przerwy więc nie moge przyjść do pracy w sobote rano jak dzien predzej jestem na popoludniówce , strzelili sobie tym w kolano bo każdy przyszedł w sobote rano a na popołudniu w sobote nikt im nie przyjdzie ;)

Ja dostane automatycznie mniej kasy ale olał to , wiecej czasu dla młodego będę miała ;)

A teraz ide spać bo znowu padam na pape ;) dobranoc ;)

Posted
22 godziny temu, łamAga napisał:

Ja zawsze chodziłam w sobote rano ale teraz nam wprowadzili chipy ,odbijamy sie po przyjsciu do pracy i jak wychodzimy , komputer zlicza nam czas pracy , i .... musi być 11 godzin przerwy więc nie moge przyjść do pracy w sobote rano jak dzien predzej jestem na popoludniówce , strzelili sobie tym w kolano bo każdy przyszedł w sobote rano a na popołudniu w sobote nikt im nie przyjdzie ;)

W Holandii 8h

Posted
1 godzinę temu, Aleksa. napisał:

Hejka Aga :) czekam z niecierpliwością na narodziny maluchów :) tak w ogóle to dużo chętnych jest na ten miot ? 

W sumie to nie wiem czy sa chetni na ten miot , My mamy niepisana umowe z hodowczynia ze bierzemy najladniejsza suczke z miotu a reszta nas nie interesuje ;)

41 minut temu, *Magda* napisał:

W Holandii 8h

szkoda ze u Nas tak nie ma ;(

Posted
9 minut temu, Aleksa. napisał:

Rozumiem :)

Byłem czysty...........na chwilę :D

Dosłownie chwile :D

7 minut temu, *Magda* napisał:

Pięknie Fabian wygląda ubłocony :)

aż mu zazdrościłam tej zabawy :D spodnie do wywalenia bo się nie doprały ale zabawa była super <3

Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

Nie do wywalenia, tylko na kolejne takie harce :)

fakt , ja to bym wszystko wywalala hehe

na szczescie sie kurteczka doprała bo ta akurat muszę Staskowi oddac , tzn jego rodzicom bo planuja miec jeszcze dzieci a to od nich ;)

Posted
11 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Błotne zabawy zawsze były (są) super :D Najlepsze!

Biedna Qwenducha, musi być na smyczy :( No wiesz!

ja sobie specjalnie kalosze kupiłam żeby sie tez pobawic ale zawsze zapominam kupic do nich wkladek :P

Ano musi byc na smyczy bo szlismy tylko na poczatek lasu a tam za duzo ludzi sie kreci ;)

Posted
14 godzin temu, łamAga napisał:

Dosłownie chwile :D

aż mu zazdrościłam tej zabawy :D spodnie do wywalenia bo się nie doprały ale zabawa była super <3

Popieram przedmowczynie! Będą na kolejny blotny spacer

Posted
Dnia 26.02.2017 o 20:52, łamAga napisał:

W sumie to nie wiem czy sa chetni na ten miot , My mamy niepisana umowe z hodowczynia ze bierzemy najladniejsza suczke z miotu a reszta nas nie interesuje ;)

pewnie wszyscy maja taka sama umowe ;)

• Upvote 1
Posted
Dnia 28.02.2017 o 18:33, 3 x napisał:

pewnie wszyscy maja taka sama umowe ;)

Całkiem możliwe ;)

Dnia 2.03.2017 o 20:43, Aleksa. napisał:

Cześć Aga, kiedy szczeniorkiiii nooo ? :D

między 4-8 .03 :P

Dnia 2.03.2017 o 21:06, *Magda* napisał:

Do dnia dzisiejszego cisza :/ Ale termin jest na sobotę, więc...

A tu sobota i co ? i cisza ;(

zaraz dodam jakieś fotki domowe :P