łamAga Posted February 25, 2017 Author Posted February 25, 2017 7 minut temu, *Magda* napisał: A Ty dziś w pracy byłaś? Tak byłam , przyszły weekend mam wolny ;) Quote
*Magda* Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 Tak właśnie myślałam, po twoim wczesno-porannym poście :D Bogdan miał pracować dziś. Wczoraj im tę sobotę odwołali, ale powiedzieli, że za tydzień muszą przyjść :/ Już Bogdan dostał zjebki, bo w piątek przyjeżdża jego brat na weekend. Wie o tym od ponad miesiąca i mówiłam mu, że ma zgłosić w pracy, że 3 weekendy z rzędy (dziś, za tydzień, za 2 tygodnie) nie będzie mógł przyjść. Wtedy olał, to teraz będzie kombinował! Quote
łamAga Posted February 25, 2017 Author Posted February 25, 2017 20 minut temu, *Magda* napisał: Tak właśnie myślałam, po twoim wczesno-porannym poście :D Bogdan miał pracować dziś. Wczoraj im tę sobotę odwołali, ale powiedzieli, że za tydzień muszą przyjść :/ Już Bogdan dostał zjebki, bo w piątek przyjeżdża jego brat na weekend. Wie o tym od ponad miesiąca i mówiłam mu, że ma zgłosić w pracy, że 3 weekendy z rzędy (dziś, za tydzień, za 2 tygodnie) nie będzie mógł przyjść. Wtedy olał, to teraz będzie kombinował! Hehehehe cały Bodzian :P Niech teraz kombinuje :D Ja zawsze chodziłam w sobote rano ale teraz nam wprowadzili chipy ,odbijamy sie po przyjsciu do pracy i jak wychodzimy , komputer zlicza nam czas pracy , i .... musi być 11 godzin przerwy więc nie moge przyjść do pracy w sobote rano jak dzien predzej jestem na popoludniówce , strzelili sobie tym w kolano bo każdy przyszedł w sobote rano a na popołudniu w sobote nikt im nie przyjdzie ;) Ja dostane automatycznie mniej kasy ale olał to , wiecej czasu dla młodego będę miała ;) A teraz ide spać bo znowu padam na pape ;) dobranoc ;) Quote
Aleksa. Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Hejka Aga :) czekam z niecierpliwością na narodziny maluchów :) tak w ogóle to dużo chętnych jest na ten miot ? Quote
*Magda* Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 22 godziny temu, łamAga napisał: Ja zawsze chodziłam w sobote rano ale teraz nam wprowadzili chipy ,odbijamy sie po przyjsciu do pracy i jak wychodzimy , komputer zlicza nam czas pracy , i .... musi być 11 godzin przerwy więc nie moge przyjść do pracy w sobote rano jak dzien predzej jestem na popoludniówce , strzelili sobie tym w kolano bo każdy przyszedł w sobote rano a na popołudniu w sobote nikt im nie przyjdzie ;) W Holandii 8h Quote
łamAga Posted February 26, 2017 Author Posted February 26, 2017 1 godzinę temu, Aleksa. napisał: Hejka Aga :) czekam z niecierpliwością na narodziny maluchów :) tak w ogóle to dużo chętnych jest na ten miot ? W sumie to nie wiem czy sa chetni na ten miot , My mamy niepisana umowe z hodowczynia ze bierzemy najladniejsza suczke z miotu a reszta nas nie interesuje ;) 41 minut temu, *Magda* napisał: W Holandii 8h szkoda ze u Nas tak nie ma ;( Quote
Aleksa. Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Rozumiem :) Byłem czysty...........na chwilę :D Quote
łamAga Posted February 26, 2017 Author Posted February 26, 2017 9 minut temu, Aleksa. napisał: Rozumiem :) Byłem czysty...........na chwilę :D Dosłownie chwile :D 7 minut temu, *Magda* napisał: Pięknie Fabian wygląda ubłocony :) aż mu zazdrościłam tej zabawy :D spodnie do wywalenia bo się nie doprały ale zabawa była super <3 Quote
*Magda* Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Nie do wywalenia, tylko na kolejne takie harce :) 1 Quote
łamAga Posted February 26, 2017 Author Posted February 26, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: Nie do wywalenia, tylko na kolejne takie harce :) fakt , ja to bym wszystko wywalala hehe na szczescie sie kurteczka doprała bo ta akurat muszę Staskowi oddac , tzn jego rodzicom bo planuja miec jeszcze dzieci a to od nich ;) Quote
Tyśka) Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Błotne zabawy zawsze były (są) super :D Najlepsze! Biedna Qwenducha, musi być na smyczy :( No wiesz! Quote
łamAga Posted February 27, 2017 Author Posted February 27, 2017 11 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Błotne zabawy zawsze były (są) super :D Najlepsze! Biedna Qwenducha, musi być na smyczy :( No wiesz! ja sobie specjalnie kalosze kupiłam żeby sie tez pobawic ale zawsze zapominam kupic do nich wkladek :P Ano musi byc na smyczy bo szlismy tylko na poczatek lasu a tam za duzo ludzi sie kreci ;) Quote
Patikujek Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 14 godzin temu, łamAga napisał: Dosłownie chwile :D aż mu zazdrościłam tej zabawy :D spodnie do wywalenia bo się nie doprały ale zabawa była super <3 Popieram przedmowczynie! Będą na kolejny blotny spacer Quote
jolkablaszczyk Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 ehh... fajna taka błotna beztroska :) Quote
3 x Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 Dnia 26.02.2017 o 20:52, łamAga napisał: W sumie to nie wiem czy sa chetni na ten miot , My mamy niepisana umowe z hodowczynia ze bierzemy najladniejsza suczke z miotu a reszta nas nie interesuje ;) pewnie wszyscy maja taka sama umowe ;) 1 Quote
*Magda* Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 23 minuty temu, Aleksa. napisał: Cześć Aga, kiedy szczeniorkiiii nooo ? :D Do dnia dzisiejszego cisza :/ Ale termin jest na sobotę, więc... Quote
łamAga Posted March 4, 2017 Author Posted March 4, 2017 Dnia 28.02.2017 o 18:33, 3 x napisał: pewnie wszyscy maja taka sama umowe ;) Całkiem możliwe ;) Dnia 2.03.2017 o 20:43, Aleksa. napisał: Cześć Aga, kiedy szczeniorkiiii nooo ? :D między 4-8 .03 :P Dnia 2.03.2017 o 21:06, *Magda* napisał: Do dnia dzisiejszego cisza :/ Ale termin jest na sobotę, więc... A tu sobota i co ? i cisza ;( zaraz dodam jakieś fotki domowe :P Quote
Recommended Posts