*Magda* Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Dnia 8.02.2017 o 19:20, łamAga napisał: Sąsiadów może i dużo ale nie biorę ich nawet pod uwagę :P hahahahahaha też to pamiętam , ale to przeleciało .... Ale może oni Ciebie biorą pod uwagę :D :P A pamiętasz jak wysłałam Ci zdjęcie 7 lipca 2015?? :D Quote
łamAga Posted February 9, 2017 Author Posted February 9, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: Ale może oni Ciebie biorą pod uwagę :D :P A pamiętasz jak wysłałam Ci zdjęcie 7 lipca 2015?? :D E nie sądze , roztyłam się w biedrach i już nikt nie zwróci na mnie uwagi ;) Uoooooooooo matko tak dawno to było że nie pamiętam :P Quote
łamAga Posted February 9, 2017 Author Posted February 9, 2017 2 minuty temu, angineuuka napisał: pewnie coś z ciażą związane :P domyślam się :P Quote
angineuuka Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 8 minut temu, *Magda* napisał: Ale może oni Ciebie biorą pod uwagę :D :P A pamiętasz jak wysłałam Ci zdjęcie 7 lipca 2015?? :D wynik testu ciążowego? :P z Natanem? Quote
*Magda* Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 3 minuty temu, łamAga napisał: E nie sądze , roztyłam się w biedrach i już nikt nie zwróci na mnie uwagi ;) Uoooooooooo matko tak dawno to było że nie pamiętam :P Nie którzy takie lubią :P Ty to nie pamiętasz co było wczoraj :D 2 minuty temu, angineuuka napisał: pewnie coś z ciażą związane :P Pewnie tak ;) Quote
łamAga Posted February 9, 2017 Author Posted February 9, 2017 9 minut temu, *Magda* napisał: Nie którzy takie lubią :P Ty to nie pamiętasz co było wczoraj :D Pewnie tak ;) Nie sądze ;) Wczoraj była środa :P to podpowiedz :P Quote
angineuuka Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Nie sądze ;) Wczoraj była środa :P to podpowiedz :P ja wyzej strzelam, ze chodzi o Natana :p Quote
*Magda* Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 13 minut temu, angineuuka napisał: wynik testu ciążowego? :P z Natanem? Jak najbardziej ;) 2 minuty temu, łamAga napisał: to podpowiedz :P Aleś Ty bystra ostatnio :P Quote
angineuuka Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 co wygrałam? ;D poza wpierdolem i talonem? :P Quote
łamAga Posted February 9, 2017 Author Posted February 9, 2017 5 minut temu, *Magda* napisał: Jak najbardziej ;) Aleś Ty bystra ostatnio :P jak woda w klozecie :P Quote
*Magda* Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 6 minut temu, angineuuka napisał: co wygrałam? ;D poza wpierdolem i talonem? :P Wycieczkę na koszt własny :P Quote
angineuuka Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Wycieczkę na koszt własny :P dobre i to :p Quote
łamAga Posted February 10, 2017 Author Posted February 10, 2017 Wczoraj zapomniałam Wam pisać że o mało co Sebka nie zabiłam !!!! wczoraj chowalismy dziadka , Sebek był juz jakiś czas temu zapisany na oddawanie osocza i ujeba...l sobie że on idzie bo jest zapisany na 10 więc spokojnie zdążymy , rozaniec byl na 11:30 ale stwierdzilismy ze pojedziemy dopiero na msze na 12 , no to pojechał , czekam , godzina 11 jego nie ma , 11:15 jego nie ma , 11:30 jego nie ma , o 11:45 się wqurwiłam i mu napisałam ze jade a On niech dojedzie . dojechał qurwa na koncu mszy , mało tego , nie było gdzie zaparkować , zanim znalazłam miejsce to był 12:09 , mysle ze , wejde po cichu niepostrzezenie do kocioła , wchodze , taka cisza , a tu słysze na cały kościół Stacha " Aga" oczywiscie wszyscy na mnie hahahahahahahaha ja kiedyś tego Sebka zabije , poważnie ! Quote
*Magda* Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 Ale to Stach się odezwał, a nie Sebek, więc nie miej pretensji do męża :P Quote
łamAga Posted February 10, 2017 Author Posted February 10, 2017 5 minut temu, *Magda* napisał: Ale to Stach się odezwał, a nie Sebek, więc nie miej pretensji do męża :P Tak ale jak mąż by się nie spóźnił lub napisał odpowiednio wczesniej ze mam jechać a On dojedzie to bym się nie spóźniła ! Quote
angineuuka Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 Ja zawsze coś odjebie na pogrzebach :p kiedyś się opierałąm o trumne z truposzkiem w środku :P nie ogarnęłam, ze ona jednak stoi tam w innym celu :P a tam ładna karteczka, z imieniem i nazwiskiem oraz godziną.. Quote
łamAga Posted February 10, 2017 Author Posted February 10, 2017 8 minut temu, angineuuka napisał: Ja zawsze coś odjebie na pogrzebach :p kiedyś się opierałąm o trumne z truposzkiem w środku :P nie ogarnęłam, ze ona jednak stoi tam w innym celu :P a tam ładna karteczka, z imieniem i nazwiskiem oraz godziną.. hehehehehehehe dobrze ze się z nią nie wyjebałaś :D Quote
angineuuka Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 Noo ahahaha, ale to zawsze się coś zadzieje :P Quote
jolkablaszczyk Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 ja to ostatni raz byłam na pogrzebie taty, a zmarł w 2008 czyli w maju będzie 9 lat.... także nie czesrto na szczęscie bywam.. Quote
angineuuka Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Nie macie innych tematów? :/ to Aga zaczęła :p Quote
Recommended Posts