łamAga Posted February 7, 2017 Author Posted February 7, 2017 4 minuty temu, angineuuka napisał: witaj w klubie hah też chcesz ktorego zabić ? :P Quote
łamAga Posted February 7, 2017 Author Posted February 7, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: no :P to przy okazji się Qwendą zajmij bo ja nie mam sumienia :P Quote
*Magda* Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Czekacie na to potwierdzenie ciąży, jakby to łamAga zaciążyła, a nie suka w hodowli :D Quote
łamAga Posted February 7, 2017 Author Posted February 7, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: Czekacie na to potwierdzenie ciąży, jakby to łamAga zaciążyła, a nie suka w hodowli :D hahahahahahahahahahaha :P mi to nie "grozi " ;) Quote
łamAga Posted February 7, 2017 Author Posted February 7, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Dobra, dobra :P Chyba że poszukam odpowiedniego dawce nasienia :P Quote
angineuuka Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 23 minuty temu, *Magda* napisał: Czekacie na to potwierdzenie ciąży, jakby to łamAga zaciążyła, a nie suka w hodowli :D booże, ja pamiętam jak Aga zaciążyła i czekałam na to oficjalne potwierdzenie na dogo xD bo ktoś się wypaplał, a ktoś potem edytował xD :D Quote
Tyśka) Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Hahaha, dogo - najlepsze źródło informacji :D Quote
Patikujek Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Ja tam na psie ciążę zawsze czekam z większą niecierpliwością jak na ludzkie :) Quote
łamAga Posted February 8, 2017 Author Posted February 8, 2017 22 godziny temu, *Magda* napisał: Mało masz sąsiadów?? Sąsiadów może i dużo ale nie biorę ich nawet pod uwagę :P 22 godziny temu, angineuuka napisał: booże, ja pamiętam jak Aga zaciążyła i czekałam na to oficjalne potwierdzenie na dogo xD bo ktoś się wypaplał, a ktoś potem edytował xD :D hahahahahaha też to pamiętam , ale to przeleciało .... 19 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Hahaha, dogo - najlepsze źródło informacji :D dokładnie tak :D 1 godzinę temu, Patikujek napisał: Ja tam na psie ciążę zawsze czekam z większą niecierpliwością jak na ludzkie :) Hehehehe pewnie z czasem się to zmieni :P Ja mam przeczucie że krycie jest puste , znając moje szczęście to tak właśnie bedzie i Sebek będzie mnie namawiał ( mówiąc "ja Cię nie namawiam ) na tego pieska 6cio miesięcznego :/ Quote
angineuuka Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 nie bierz juz tego 6 miesięcznego :P Quote
łamAga Posted February 8, 2017 Author Posted February 8, 2017 9 minut temu, angineuuka napisał: nie bierz juz tego 6 miesięcznego :P No ja nie chce , chociaż by na wzgląd że to samiec ;) Quote
łamAga Posted February 8, 2017 Author Posted February 8, 2017 8 minut temu, angineuuka napisał: i co tam tak wogole? a w ogóle to stara bida ;) jutro ciężki dzień ;( niby wolne ale wolała bym iść do pracy .... Quote
angineuuka Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: a w ogóle to stara bida ;) jutro ciężki dzień ;( niby wolne ale wolała bym iść do pracy .... a co jest? Quote
łamAga Posted February 8, 2017 Author Posted February 8, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: a co jest? nadszedł czas pożegnać dziadka .... Quote
angineuuka Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: nadszedł czas pożegnać dziadka .... a no to fakt :( Quote
jolkablaszczyk Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Przed chwilą, angineuuka napisał: a no to fakt :( zgadzam się.... słabe to wolne w takich okolicznościach.... szkoda, że w takich sytuacjach nasza wola ma tu niewiele do gadania :( Quote
łamAga Posted February 8, 2017 Author Posted February 8, 2017 Nie ogarniam , juz sie boje z kimkolwiek rozmawiac , co chwile słysze ze ktoś odszedł , dzisiaj sie jeszcze dowiaduje że z moja ciocia ( ma guza macicy ) jest bardzo zle , cala popuchla i chodzic nie moze , masakra jakaś ! Quote
łamAga Posted February 8, 2017 Author Posted February 8, 2017 Przed chwilą, jolkablaszczyk napisał: zgadzam się.... słabe to wolne w takich okolicznościach.... szkoda, że w takich sytuacjach nasza wola ma tu niewiele do gadania :( no niestety , taka kolej rzeczy ;( Quote
Recommended Posts