Patikujek Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Ja też planuje kupić, ale na moją wielką nogę to nic ładnego dostać nie mogę Quote
łamAga Posted February 4, 2017 Author Posted February 4, 2017 18 godzin temu, Aleksa. napisał: Granatowe były ładne :( Ola niby były ładne ale w realu wygladały tak troche dziwnie bo to bardzoej modrakowe byly a nie granatowe :) 14 godzin temu, *Magda* napisał: Tak, zwłaszc za mając czerwone adidasy :P :D A ja myślałam, że Ty w nich psie kupy będziesz sprzątać :D Hahahahah bo ja kocham czerwone buty <3 ale kaloszy nie bylo czerwonych :/ szkoda bo bym sie nawet nie zastanawiala :) Oszalalas???:P za ładne na takie akcje :P to do lasu w chlape :P A tak wracajac do szarej rzywistosci to moj dziadek przegral walke z choroba :( niby bylismy na to przygotowani ale chyba nie odzie zaakceptowac takiego obrotu sytuacji :( Quote
łamAga Posted February 4, 2017 Author Posted February 4, 2017 14 godzin temu, Aleksa. napisał: A skąd tak wgl te kalosze? mi by się przydały :D W ccc są :) 12 godzin temu, Patikujek napisał: Ja też planuje kupić, ale na moją wielką nogę to nic ładnego dostać nie mogę Oj to tam bys nie dostala bo dzowne rozmiary sa , ja mam juz malutka nogr bo 36 a te kalosze sa rozmiaru 33-34 :P bardzo dziwna rozniarowka Quote
Patikujek Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 2 godziny temu, łamAga napisał: W ccc są :) Oj to tam bys nie dostala bo dzowne rozmiary sa , ja mam juz malutka nogr bo 36 a te kalosze sa rozmiaru 33-34 :P bardzo dziwna rozniarowka Ja mam 44 więc ja nigdy nic dostać nie mogę Również bardzo mi przykro Quote
Aleksa. Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Oooo, małe rozmiary to coś dla mnie :D Przykro mi :( Quote
*Magda* Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 7 godzin temu, łamAga napisał: A tak wracajac do szarej rzywistosci to moj dziadek przegral walke z choroba :( niby bylismy na to przygotowani ale chyba nie odzie zaakceptowac takiego obrotu sytuacji :( Quote
angineuuka Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 21 godzin temu, Patikujek napisał: Ja też planuje kupić, ale na moją wielką nogę to nic ładnego dostać nie mogę a ja mam alergię na tą gumę :P 6 godzin temu, Patikujek napisał: Ja mam 44 więc ja nigdy nic dostać nie mogę Również bardzo mi przykro yay, ktoś ma większą nogę ode mnie :D Quote
łamAga Posted February 4, 2017 Author Posted February 4, 2017 Dzięki dziewczyny :* jest ok , ale jakoś tak mega smutno ;( Coś mi dogo zeswirowalo i musiałam dodac foto zeby móc cokolwiek napisać ;) Oooo matko , 44 stopa to dla mnie jak kajak :D :P Quote
mar....ka Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 przykro mi z powodu dziadka Bidulko (już dawno nie mam swoich i zazdroszczę tym, którzy jeszcze mają) 44 stopa ło matko - mój Damian ma 42 (ale jest niski) Pati ile masz wzrostu ????? Quote
angineuuka Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 ja mam 41, w porywach 42. ;) zalezy jaki but kupuje. Quote
łamAga Posted February 4, 2017 Author Posted February 4, 2017 9 minut temu, mar....ka napisał: przykro mi z powodu dziadka Bidulko (już dawno nie mam swoich i zazdroszczę tym, którzy jeszcze mają) 44 stopa ło matko - mój Damian ma 42 (ale jest niski) Pati ile masz wzrostu ????? Niestety to jeden z etapów naszego życia heh , czyli jego zakończenie , człowiek powinien nie mieć uczuć , chociaż w takich momentach ..... 5 minut temu, angineuuka napisał: ja mam 41, w porywach 42. ;) zalezy jaki but kupuje. ja mam 36 i butow musze mukać w dzieciecym przedziale :P Quote
mar....ka Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 ja ma 38, a ostatnio 39 (ale coś się z numerówką posrało, albo stopa mi urosła) Quote
łamAga Posted February 4, 2017 Author Posted February 4, 2017 11 minut temu, mar....ka napisał: ja ma 38, a ostatnio 39 (ale coś się z numerówką posrało, albo stopa mi urosła) Numery sie powaliły coś , te alosze mam na 33-34 :P Quote
angineuuka Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Numery sie powaliły coś , te alosze mam na 33-34 :P ja przymierzałam na 44 XD Quote
*Magda* Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 50 minut temu, łamAga napisał: Oooo matko , 44 stopa to dla mnie jak kajak :D :P Kolega ma 48, to jest dopiero kajak :D Quote
łamAga Posted February 4, 2017 Author Posted February 4, 2017 ja chyba wole swoją małą stopę :P Quote
mar....ka Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 no właśnie ja większe mierzę niż mniejsze, może Tobie się skróciły a mnie urosły :) Quote
angineuuka Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Ja tam lubię.swoje stopy, ale sa buty gdzie wyglądają one na meega długie :p Quote
Patikujek Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 2 godziny temu, mar....ka napisał: przykro mi z powodu dziadka Bidulko (już dawno nie mam swoich i zazdroszczę tym, którzy jeszcze mają) 44 stopa ło matko - mój Damian ma 42 (ale jest niski) Pati ile masz wzrostu ????? 180 cm. :) Mój brat ma 47/48 i kupić buty to nie ma lekko w sumie ja z damskiej też mam problem. Tylko Deichmann ma do 44 niektóre modele , ale ostatnio wycofali że sprzedaży stacjonarnej i tylko przez onternet da się zamawiać. Świnie Quote
łamAga Posted February 5, 2017 Author Posted February 5, 2017 A my już mamy basen w domu :D tutaj w transporcie :P i już w domu :D Quote
Recommended Posts