łamAga Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: I tu też śnieg :( magda bierz go całego , ja go nie chciałam i nie chce w dalszym ciągu , w ogole pizga tak że w piecu napalone a ja siedze w grubym polarze bo mi zimo , ja chce już wiosne ;( Quote
*Magda* Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 U mnie tylko lodowisko, bo marznąca kaszka leci z nieba :( Quote
łamAga Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: U mnie tylko lodowisko, bo marznąca kaszka leci z nieba :( Może i do Was przyjdzie śnieg ;) , ogólnie niby fajnie bo młody ma radoche na sankach , to co że pół drogi to sanki jadą same :P pies tez sie troche ochłodzi ale jest stanowczo za zmino jak dla mnie :/ no i jak już jest ten śnieg to mogło by go być więcej , żeby np bałwana ulepić ;) Quote
angineuuka Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Może i do Was przyjdzie śnieg ;) , ogólnie niby fajnie bo młody ma radoche na sankach , to co że pół drogi to sanki jadą same :P pies tez sie troche ochłodzi ale jest stanowczo za zmino jak dla mnie :/ no i jak już jest ten śnieg to mogło by go być więcej , żeby np bałwana ulepić ;) to u mnie :P lodowisko tez mam xD Quote
*Magda* Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 3 minuty temu, łamAga napisał: Może i do Was przyjdzie śnieg ;) Nie przyjdzie :( Jutro ma być już +6'C :/ Quote
łamAga Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: to u mnie :P lodowisko tez mam xD To ulep bałwana za mnie :P Ja chciałam jechac na łyżwy to oczywiscie Sebek nie chce , bo zimno :/ Quote
łamAga Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: Nie przyjdzie :( Jutro ma być już +6'C :/ Niby u nas w poniedziałek ma być +1 , ciekawe .... Quote
*Magda* Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: To ulep bałwana za mnie :P Ja chciałam jechac na łyżwy to oczywiscie Sebek nie chce , bo zimno :/ To niech jedzie na łyżwy latem :D Quote
*Magda* Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 A co do łyżew, to w Polsce byliśmy w aquapqrku w Tarnowskich Górach. I ja sobie pływałam w cieplutkiej wodzie na zewnątrz, a obok basenu jeździli na łyżwach :) Quote
łamAga Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: To niech jedzie na łyżwy latem :D Quote
angineuuka Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: A co do łyżew, to w Polsce byliśmy w aquapqrku w Tarnowskich Górach. I ja sobie pływałam w cieplutkiej wodzie na zewnątrz, a obok basenu jeździli na łyżwach :) I NIE PRZYJECHAŁAS? :O Quote
*Magda* Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Przed chwilą, angineuuka napisał: I NIE PRZYJECHAŁAS? :O Nie miałam kiedy, bo w sumie to cały dzień byliśmy poza domem :/ Quote
łamAga Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 5 minut temu, *Magda* napisał: A co do łyżew, to w Polsce byliśmy w aquapqrku w Tarnowskich Górach. I ja sobie pływałam w cieplutkiej wodzie na zewnątrz, a obok basenu jeździli na łyżwach :) Ja zdecydowanie wolała bym na tych łyżwach jeździć niż moczyć dOpsko w wodzie :P Quote
angineuuka Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 ja nie umiem jezdzic na lyzwach ani pływac :P Quote
łamAga Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 4 minuty temu, angineuuka napisał: ja nie umiem jezdzic na lyzwach ani pływac :P A ja umiem jeżdzić ale tak amatorsko , wiesz , piruety , siniaki i te spawy :P A tak w temacie zimy :P 1 Quote
Aleksa. Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Tutaj w anglii jest miejsce gdzie na łyżwach cały rok można jeździc :D Quote
łamAga Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 4 minuty temu, Aleksa. napisał: Tutaj w anglii jest miejsce gdzie na łyżwach cały rok można jeździc :D szkoda że u nas tak nie ma :/ Quote
łamAga Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: A jak Ibri, coś lepiej z jej toaletą? całe lato nie nasikała ani razu , teraz zaczęła posikiwac w piwnicy , mam nadzieję że się nie wróci znowu na korytarz :/ Quote
Ania :) Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Też chcę na łyżwy jechać, muszę Kamila namówić :p ja nigdy nie jeździłam, więc może być ciekawie :D Quote
łamAga Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 4 minuty temu, *Magda* napisał: Kurcze, ciekawe czemu tak :/ Własnie nie wiem , kuweta ją normalnie parzy :/ Przed chwilą, Ania :) napisał: Też chcę na łyżwy jechać, muszę Kamila namówić :p ja nigdy nie jeździłam, więc może być ciekawie :D To podobnie jak na rolkach się jeździ , na pewno było by wesoło :D Quote
Ania :) Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 No właśnie słyszałam, że podobnie jak na rolkach :p tylko rolki miałam na nogach jakieś 10 lat temu ostatnio :p Quote
*Magda* Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Nie sugerowałabym się tym, że jak na rolkach :P Mojemu teściowi też tak powiedziały wnuczki kilka lat temu. A że na łyżwach jeździł, to włożył rolki. Efekt? Prawie natychmiastowy upadek i złamana ręka :/ Rolki i łyżwy, to dwie zupełnie różne sprawy :P Quote
Recommended Posts