Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

I tu też śnieg :(

magda bierz go całego , ja go nie chciałam i nie chce w dalszym ciągu , w ogole pizga tak że w piecu napalone a ja siedze w grubym polarze bo mi zimo , ja chce już wiosne ;(

Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

U mnie tylko lodowisko, bo marznąca kaszka leci z nieba :(

Może i do Was przyjdzie śnieg ;) , ogólnie niby fajnie bo młody ma radoche na sankach , to co że pół drogi to sanki jadą same :P pies tez sie troche ochłodzi ale jest stanowczo za zmino jak dla mnie :/ no i jak już jest ten śnieg to mogło by go być więcej , żeby np bałwana ulepić ;)

Posted
1 minutę temu, łamAga napisał:

Może i do Was przyjdzie śnieg ;) , ogólnie niby fajnie bo młody ma radoche na sankach , to co że pół drogi to sanki jadą same :P pies tez sie troche ochłodzi ale jest stanowczo za zmino jak dla mnie :/ no i jak już jest ten śnieg to mogło by go być więcej , żeby np bałwana ulepić ;)

to u mnie :P lodowisko tez mam xD

Posted
1 minutę temu, angineuuka napisał:

to u mnie :P lodowisko tez mam xD

To ulep bałwana za mnie :P

Ja chciałam jechac na łyżwy to oczywiscie Sebek nie chce , bo zimno :/ 

Posted
1 minutę temu, łamAga napisał:

To ulep bałwana za mnie :P

Ja chciałam jechac na łyżwy to oczywiscie Sebek nie chce , bo zimno :/ 

To niech jedzie na łyżwy latem :D

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

A co do łyżew, to w Polsce byliśmy w aquapqrku w Tarnowskich Górach. I ja sobie pływałam w cieplutkiej wodzie na zewnątrz, a obok basenu jeździli na łyżwach :)

I NIE PRZYJECHAŁAS? :O 

Posted
5 minut temu, *Magda* napisał:

A co do łyżew, to w Polsce byliśmy w aquapqrku w Tarnowskich Górach. I ja sobie pływałam w cieplutkiej wodzie na zewnątrz, a obok basenu jeździli na łyżwach :)

Ja zdecydowanie wolała bym na tych łyżwach jeździć niż moczyć dOpsko w wodzie :P

Posted
4 minuty temu, angineuuka napisał:

ja nie umiem jezdzic na lyzwach ani pływac :P 

A ja umiem jeżdzić ale tak amatorsko , wiesz , piruety , siniaki i te spawy :P

A tak w temacie zimy :P

15826260_1066509360125177_72981689770215

• Upvote 1
Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

A jak Ibri, coś lepiej z jej toaletą?

całe lato nie nasikała ani razu , teraz zaczęła posikiwac w piwnicy , mam nadzieję że się nie wróci znowu na korytarz :/

Posted
4 minuty temu, *Magda* napisał:

Kurcze, ciekawe czemu tak :/

Własnie nie wiem , kuweta ją normalnie parzy :/

Przed chwilą, Ania :) napisał:

Też chcę na łyżwy jechać, muszę Kamila namówić :p ja nigdy nie jeździłam, więc może być ciekawie :D

To podobnie jak na rolkach się jeździ , na pewno było by wesoło :D

Posted

Nie sugerowałabym się tym, że jak na rolkach :P Mojemu teściowi też tak powiedziały wnuczki kilka lat temu. A że na łyżwach jeździł, to włożył rolki. Efekt? Prawie natychmiastowy upadek i złamana ręka :/ Rolki i łyżwy, to dwie zupełnie różne sprawy :P