*Magda* Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Teraz, łamAga napisał: Juz powoli tak jest , jak nie chce zjeść kaszki to autka idą na korytarz , tak wtedy je że aż nie nadąża łykac żeby tylko odzyskać swoje autka :D Skąd ja to znam :D Choć z jedzeniem nigdy nie było problemów ;) Ale za to sprzątanie mu lepiej idzie jak pada groźba utraty aut :D Quote
łamAga Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Skąd ja to znam :D Choć z jedzeniem nigdy nie było problemów ;) Ale za to sprzątanie mu lepiej idzie jak pada groźba utraty aut :D jak na razie to jeszcze ja sprzątam więc to jeszcze przede mną :D Fabian ogólnie pochlania wszystko ale Sebastian go nauczył jeść w biegu , ja nie będę za nim biegać z łyżka i miseczką , ma usiąść i jeść i wtedy zaczyna się "wojna" wiec jakoś muszę sobie radzić ;) Quote
*Magda* Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Też nigdy nie biegałam z jedzeniem za Thedorem i za Nathanem też nie mam zamiaru ;) No i za tydzień będę musiała polować na: https://www.aldi-sued.de/de/angebote/angebote-ab-donnerstag-24-november/detailseite-kw47-do/ps/p/dickie-toys-funk-ferngesteuertes-fahrzeug-cars-201/ Theodor chce autko sterowane, więc będziemy polować :) Quote
łamAga Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Też nigdy nie biegałam z jedzeniem za Thedorem i za Nathanem też nie mam zamiaru ;) No i za tydzień będę musiała polować na: https://www.aldi-sued.de/de/angebote/angebote-ab-donnerstag-24-november/detailseite-kw47-do/ps/p/dickie-toys-funk-ferngesteuertes-fahrzeug-cars-201/ Theodor chce autko sterowane, więc będziemy polować :) O kurcze fajne :) oby Wam się udało :D rozpieszczone te Wasze dzieciaczki ;) Quote
angineuuka Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Też nigdy nie biegałam z jedzeniem za Thedorem i za Nathanem też nie mam zamiaru ;) No i za tydzień będę musiała polować na: https://www.aldi-sued.de/de/angebote/angebote-ab-donnerstag-24-november/detailseite-kw47-do/ps/p/dickie-toys-funk-ferngesteuertes-fahrzeug-cars-201/ Theodor chce autko sterowane, więc będziemy polować :) zajebiste :D Quote
łamAga Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 No i ja też uciekam bo coś mi się oczy przymykają ;) Dobranoc lasencje ;) Quote
Aleksa. Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Dobre masz sny :P A tak poza tematem. Magda Ci kiedyś pisała, że dobre jest mleko łaciate junior i pisałaś, że nigdy go nie widzialas. To teraz w biedrze jest ono w dobrej cenie, bo po 2,4 zł :P Quote
łamAga Posted November 18, 2016 Author Posted November 18, 2016 21 godzin temu, Ania :) napisał: Hej Aga i dobranoc :p :) hejjjjjj ;) 11 godzin temu, Aleksa. napisał: Dobre masz sny :P A tak poza tematem. Magda Ci kiedyś pisała, że dobre jest mleko łaciate junior i pisałaś, że nigdy go nie widzialas. To teraz w biedrze jest ono w dobrej cenie, bo po 2,4 zł :P dzisiaj miałam normalny :P Wlasnie widziałam i miałam Magdy pytać , bo , znalazłam to mleko w interarche ( 3,89) , nie mogłam go znaleźć bo szukałam w lodówkach a przez przypadek jak kupowałam śmietanke do kawy stojącą na półce znalazłam obok własnie mleko łaciate junio , i teraz moje pytanie , czy to mleko nie jest naszpikowane chemią skoro stoi na półce a nie w lodówce ? Quote
angineuuka Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Godzinę temu, łamAga napisał: hejjjjjj ;) dzisiaj miałam normalny :P Wlasnie widziałam i miałam Magdy pytać , bo , znalazłam to mleko w interarche ( 3,89) , nie mogłam go znaleźć bo szukałam w lodówkach a przez przypadek jak kupowałam śmietanke do kawy stojącą na półce znalazłam obok własnie mleko łaciate junio , i teraz moje pytanie , czy to mleko nie jest naszpikowane chemią skoro stoi na półce a nie w lodówce ? u mnie większości sklepów mleko stoi na półkach :P i póki nie otworzysz, to nic się nie powinno dziać z zamkniętym mlekiem na półce ;) Quote
Aleksa. Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Jeszcze w żadnym sklepie nie widziałam mleka w kartonie w lodówce. Te w lodówce to takie w butelce :P Quote
*Magda* Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Aga, mleko UHT (czyli większość dostępnych w sklepie) nie musi być w lodówce. Dopiero po otwarciu trzeba dać do zimnego. Quote
Oscar Patric Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 O 17.11.2016 o 21:23, *Magda* napisał: Też nigdy nie biegałam z jedzeniem za Thedorem i za Nathanem też nie mam zamiaru ;) No i za tydzień będę musiała polować na: https://www.aldi-sued.de/de/angebote/angebote-ab-donnerstag-24-november/detailseite-kw47-do/ps/p/dickie-toys-funk-ferngesteuertes-fahrzeug-cars-201/ Theodor chce autko sterowane, więc będziemy polować :) fajne autko,kciuki trzymam aby udało Ci się go kupić :) Quote
Tyśka) Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Hej! :) Mnie we Wro brakuje miejsca, gdzie mogłabym kupić normalne mleko, a nie takie z supermarketu... to supermarketowe traci zupełnie smak... Quote
łamAga Posted November 19, 2016 Author Posted November 19, 2016 Ahaaaaa takie buty , to jutro kupie łaciate junior ;) Tyś ja ja ostatnio napial się zimnego mleka z lodówki , z butelki to myslalam że je zwróce , normalnie woda zabielona proszkiem do prania :/ moze to łaciate bedzie lepsze bo te w butelce porażka :/ Qurwa młody dobrze nie wydobrzał po bostonce i znowu jest chory ;( od 3 w nocy dzisiaj nie spie , kręgosłup mi pęka bo młody chciał tylko leżec na mnie a ja nie moge leżec na wznak :/ Quote
łamAga Posted November 19, 2016 Author Posted November 19, 2016 To niby nic takiego ale kaszle jak stary gruźlik i ma straszny katar , budzi sie co chwilę , płacze , sam nie wie czego chce ehhhh dlatego dopije piwko i ide spać bo padam na papę ;P Quote
angineuuka Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 ja też otworze zaraz piwko, nowość xD ja i piwo, NIESMAKOWE :P Quote
łamAga Posted November 19, 2016 Author Posted November 19, 2016 4 minuty temu, angineuuka napisał: ja też otworze zaraz piwko, nowość xD ja i piwo, NIESMAKOWE :P Ja pije raczej tylko niesmakowe :P dzisiaj budweiser :P a Ty jakie masz piwko ? :P Quote
angineuuka Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Teraz, łamAga napisał: Ja pije raczej tylko niesmakowe :P dzisiaj budweiser :P a Ty jakie masz piwko ? :P Perłe :D Najgorsze piwo jak dla mnie do wymówienia xd Quote
łamAga Posted November 19, 2016 Author Posted November 19, 2016 5 minut temu, angineuuka napisał: Perłe :D Najgorsze piwo jak dla mnie do wymówienia xd dlaczegórz ? :P Jestem ciekawa jak mi torcika dla mlodgo zrobią :D Sebek był zamówić bo ja byłam w pracy , czasami moge się złapać za głowę :P Quote
angineuuka Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Teraz, łamAga napisał: dlaczegórz ? :P Jestem ciekawa jak mi torcika dla mlodgo zrobią :D Sebek był zamówić bo ja byłam w pracy , czasami moge się złapać za głowę :P mam problemy z wymawianiem R :p jeszcze obok jest Ł, no tragedia xd Quote
łamAga Posted November 19, 2016 Author Posted November 19, 2016 Teraz, angineuuka napisał: mam problemy z wymawianiem R :p jeszcze obok jest Ł, no tragedia xd nagraj to :P Quote
angineuuka Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 jeb się :P kiedy robicie młodemu urodziny? Quote
Recommended Posts