łamAga Posted November 13, 2016 Author Posted November 13, 2016 W ogóle jaki dzisiaj zrobiłam przypał ;( pojechaliśmy do mojej mamy , siedzimy , pijemy kawe , bratowa siedzi z nami , Staś biega i w pewnym momencie mnie oświeciło !;( qurwa a jeszcze w piątek pamiętałam ;( że .................. Staś ma dzisiaj imieniny :D Quote
angineuuka Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 to ktos obchodzi imieniny? ja nawet nie wiem kiedy mam :P Quote
łamAga Posted November 13, 2016 Author Posted November 13, 2016 3 minuty temu, angineuuka napisał: to ktos obchodzi imieniny? ja nawet nie wiem kiedy mam :P Niby nie ale wiesz , miała kupić mu czekoladkę albo coś :/ ale wycałowałam go a słodkości dostanie jutro :P Quote
*Magda* Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Nikt u mnie nie obchodzi imienin :P Nie zapomnij, że jutro Twój syn ma urodziny :D Quote
łamAga Posted November 13, 2016 Author Posted November 13, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Nikt u mnie nie obchodzi imienin :P Nie zapomnij, że jutro Twój syn ma urodziny :D Hahahahahahahaha i tak może się stać :P pewnie ktoś mi przypomni :P Quote
Ania :) Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Ja większość koleżanek mam niższych choć nie aż tak :p Ty jesteś najniższa później przyaciolka ma 161 :P Ej kurde a ja całkiem zapomniałam o urodzinach Fabiana :( dzisiaj była okazja i bym mu znowu jakąś zabawkę kupiła która by się bawił następny rok jak kierownicą :P Quote
łamAga Posted November 13, 2016 Author Posted November 13, 2016 2 minuty temu, Ania :) napisał: Ja większość koleżanek mam niższych choć nie aż tak :p Ty jesteś najniższa później przyaciolka ma 161 :P Ej kurde a ja całkiem zapomniałam o urodzinach Fabiana :( dzisiaj była okazja i bym mu znowu jakąś zabawkę kupiła która by się bawił następny rok jak kierownicą :P To mnie pocieszyłaś ;( :P Bardzo dobrze że nie pamiętałaś ! bo by nam głupio było :P Noooo joj joj przypadło mu do gustu :D przypomniałas mi że muszę to gdzieś schować bo znowu o 5tej usłysze "joj joj" i melodyjka do samego wieczora :D Quote
Ania :) Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Spóźnione prezenty też się liczą :P hyhy Quote
łamAga Posted November 13, 2016 Author Posted November 13, 2016 3 minuty temu, Ania :) napisał: Spóźnione prezenty też się liczą :P hyhy Nic nie kombinuj :P Sebek zauwazył że nie masz aparatu :D hahahahaha spostrzegawczy :P Quote
*Magda* Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: Sebek zauwazył że nie masz aparatu :D hahahahaha spostrzegawczy :P Oooo Aga, lepiej uważaj na nich :D Quote
łamAga Posted November 13, 2016 Author Posted November 13, 2016 Muszę reagowac jak Sebek powie że na galerie musi jechac :D Quote
Ania :) Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 On nie wie kiedy ja jestem w pracy haha :p Quote
Ania :) Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Myślisz , ze one zwracają uwagę która z nas kiedy jest w pracy ? one tam zapieprzaja z reguły jak robociki i nie mają czasu na takie rzeczy :P Quote
Ania :) Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Prędzej się dowie od dziewczyn z Esotiq'a :p haha Quote
łamAga Posted November 13, 2016 Author Posted November 13, 2016 2 minuty temu, Ania :) napisał: Myślisz , ze one zwracają uwagę która z nas kiedy jest w pracy ? one tam zapieprzaja z reguły jak robociki i nie mają czasu na takie rzeczy :P Qurcze to przerąbane mają :P 2 minuty temu, Ania :) napisał: Prędzej się dowie od dziewczyn z Esotiq'a :p haha Ooo widzisz , jak do mnie wejdzie na wątek to sobie to zapamięta :P bdzie wiedział kogo pytać :D Quote
Ania :) Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Zależy jeszcze na która dziewczynę trafi bo jedna jest Nowa :P Haha dobra koniec już nic nie mówię :p :p Quote
angineuuka Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 bedzie jezdzil i szukal :P i czekal xD Quote
łamAga Posted November 13, 2016 Author Posted November 13, 2016 Hahahahahahaha jak będzie chcial to sobie poradzi :D :P A ja uciekam spać :P jutro co prawda mam jeszcze wolne ale chce z tego skorzystać i trochę dłużej poleżeć w łóżku :P poleżeć , nie mylić ze spaniem :P spanie mnie ostatnio za bardzo nie dotyczy :P Dobranoc ;) Quote
Ania :) Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Tak bo on nie ma nic innego do roboty :P pozdro Sebek :P Quote
Ania :) Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Dobranoc :)) wyspij się dziewczyno kiedyś w końcu :) Quote
*Magda* Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 11 godzin temu, Ania :) napisał: Prędzej się dowie od dziewczyn z Esotiq'a :p haha 11 godzin temu, łamAga napisał: Ooo widzisz , jak do mnie wejdzie na wątek to sobie to zapamięta :P bdzie wiedział kogo pytać :D I w ten oto sposób już wie gdzie i u kogo szukać info :D Quote
Recommended Posts