Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W ogóle jaki dzisiaj zrobiłam przypał ;( pojechaliśmy do mojej mamy , siedzimy , pijemy kawe , bratowa siedzi z nami , Staś biega i w pewnym momencie mnie oświeciło !;( qurwa a jeszcze w piątek pamiętałam ;( że .................. Staś ma dzisiaj imieniny :D 

Posted
3 minuty temu, angineuuka napisał:

to ktos obchodzi imieniny? ja nawet nie wiem kiedy mam :P 

Niby nie ale wiesz , miała kupić mu czekoladkę albo coś :/ ale wycałowałam go a słodkości dostanie jutro :P

Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

Nikt u mnie nie obchodzi imienin :P

Nie zapomnij, że jutro Twój syn ma urodziny :D

Hahahahahahahaha i tak może się stać :P pewnie ktoś mi przypomni :P

Posted

Ja większość koleżanek mam niższych choć nie aż tak :p Ty jesteś najniższa później przyaciolka ma 161 :P  

Ej kurde a ja całkiem zapomniałam o urodzinach Fabiana :(  dzisiaj była okazja i bym mu znowu jakąś zabawkę kupiła która by się bawił następny rok jak kierownicą :P 

Posted
2 minuty temu, Ania :) napisał:

Ja większość koleżanek mam niższych choć nie aż tak :p Ty jesteś najniższa później przyaciolka ma 161 :P  

Ej kurde a ja całkiem zapomniałam o urodzinach Fabiana :(  dzisiaj była okazja i bym mu znowu jakąś zabawkę kupiła która by się bawił następny rok jak kierownicą :P 

To mnie pocieszyłaś ;( :P

Bardzo dobrze że nie pamiętałaś ! bo by nam głupio było :P

Noooo joj joj przypadło mu do gustu :D przypomniałas mi że muszę to gdzieś schować bo znowu o 5tej usłysze "joj joj" i melodyjka do samego wieczora :D

Posted

Myślisz , ze one zwracają uwagę która z nas kiedy jest w pracy ? one tam zapieprzaja z reguły jak robociki i nie mają czasu na takie rzeczy :P 

Qurcze to przerąbane mają :P

Prędzej się dowie od dziewczyn z Esotiq'a :p  haha

Ooo widzisz , jak do mnie wejdzie na wątek to sobie to zapamięta :P bdzie wiedział kogo pytać :D

Posted

Hahahahahahaha jak będzie chcial to sobie poradzi :D :P

A ja uciekam spać :P jutro co prawda mam jeszcze wolne ale chce z tego skorzystać i trochę dłużej poleżeć w łóżku :P poleżeć , nie mylić ze spaniem :P spanie mnie ostatnio za bardzo nie dotyczy :P

Dobranoc ;)

Posted
11 godzin temu, Ania :) napisał:

Prędzej się dowie od dziewczyn z Esotiq'a :p  haha

11 godzin temu, łamAga napisał:

Ooo widzisz , jak do mnie wejdzie na wątek to sobie to zapamięta :P bdzie wiedział kogo pytać :D

I w ten oto sposób już wie gdzie i u kogo szukać info :D