Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
4 minuty temu, mar....ka napisał:

no masakra, są tacy ludzie (ja też muszę zmienić płot na nowy i wyższy- 180, bo też mam wrażenie że niektórzy dziwnie się patrzą na mojego psa)

My mamy płot tak mniej więcej ponad 180 a jak widac Qwendi i z nim sobie radzi , Ona ma coś z puchą :/ ludzie podejrzewam się jej boją ....

Posted
15 minut temu, łamAga napisał:

Heheheheh niczym scena z dnia świra :D

ja się stresuję bo kurde same problemy przez tego psa , kto wie czy ten oszołom nam jej nie wypuszcza celowo żeby w koncu kogoś poszarpała i zeby się jej z ulicy pozbyć , ostatnio mi kolega dal znać że Qwendi chodzi po ulicy , i Sebek powiedział teściowej że ma uważać jak furtke zamyka bo Qwendi była znowu poza posesją a Ona na niego z papą że Ona zamyka że to MI! się zdarza nie zamknąć ( a ja nawet tą furtką nie wychodzę ) i że jak wróciła od janka ( wuja ) z wakacji to ja jakis koles zaczepił i mowil ze pies wyje całymi dniami i że On zgłosi to do opieki nad zwierzętami ;( ocipieć idzie ;(

na łańcuch i kłódkę furtkę ;) my tak bramę mamy.

Ja mam na osiedlu takiego typa, sqrwysyn strazą miejską mi groził :P w ogole popierdolony człowiek, kamery ma i podgląda ludzi dookoła ;/ 

ale ogolnie przestałam sprzątać po psach u siebie na osiedlu. Tzn czasem tam sprzątne, ale ogolnie jebe na to, bo skoro obce psy mi robią pod płot to niech moje tez robią. Ale na miescie czy cos to sprzatam. ogolnie to jaja z tym sprzataniem. Chca zeby sprzatac, a koszy na qpy jak i workow tyle co kot naplakal. Ale tez zauwazylam, ze wiecej oso posiada przy smyczy pudełeczka z workami. Kiedyś nawet widziałam, jak starsza pani podcierała tyłek psu :p 

Posted

Angi a wiesz że to Ty mogla byś jego podac na policje ? nie wolni mieć kamer wychodzących poza posesję , chociaż ten koleś u nas też chyba ma kamery :/

Ja wiem że jej można się bać , w sumie się nie dziwie , ale co ja mam zrobić , trzymac ją w kojcu ? uspic ? no bez przesady ....

Posted
12 minut temu, łamAga napisał:

Angi a wiesz że to Ty mogla byś jego podac na policje ? nie wolni mieć kamer wychodzących poza posesję , chociaż ten koleś u nas też chyba ma kamery :/

Ja wiem że jej można się bać , w sumie się nie dziwie , ale co ja mam zrobić , trzymac ją w kojcu ? uspic ? no bez przesady ....

to na szczęscie nie na mojej ulicy :D bo on sobie nawet sąsiadkę obok podgląda przez kamerę :p 

Posted
4 minuty temu, *Magda* napisał:

Aga, łańcuch na furtkę z kłódką i po sprawie ;) Nikt Wam furtki nie otworzy :P A mandatu za siki nie dostaniesz, więc niech się koleś pałuje :D

Teściowej trza by wtedy dac kluczyk a ja z nią nie gadam i nie bede jej nic kupowała :P

Nie no ja wiem ale niemiła sytuacja :/

Posted
1 minutę temu, angineuuka napisał:

na uj jej kluczyk? niech skacze xD

hahahaha Ona w ogóle jest dziwna , żeby otworzyć brame wchodzi drugą furtką i otwiera brame od wewnątrz :P

Posted
22 godzin temu, łamAga napisał:

hahahaha Ona w ogóle jest dziwna , żeby otworzyć brame wchodzi drugą furtką i otwiera brame od wewnątrz :P

może nikt jej nie powiedział, że zamek jest również z zewnątrz heheh

Posted
5 minut temu, mar....ka napisał:

może nikt jej nie powiedział, że zamek jest również z zewnątrz heheh

Ona nie umie tej bramy otworzyć ale nie zapyta jak to zrobić tylko wchodzi od środka i tak długo targa aż puści , kiedyś ją zepsuje i jeszcze będzie nasza wina bo ona nie wiedziała hehehe

Co tam u Was ? bo u nas pizga , dopiero -2 jest w dzień a ja już myślałam że łapy mi dzisiaj odlecą jak pchałam wózek :P

Posted

a u nas dzisiaj ponuro (jakiś grado-śnieg padał) i w sumie nie wychodziłam z domu. Rodzice mnie nawiedzili i przywieźli marchewkę-świeżaka  W ogóle rozglądałam się dzisiaj za strojem karnawałowym dla Gabi (dokładnie Arielką). Na allegro 69,99 i wysyłka (z Chin hehe) 20 zyla- czyli łącznie 90, na ali wyszło 30 zł. Zazwyczaj szukam używanych, ale nie wiem czy znajdę syrenkę, więc mam nadzieję że zdąży dojść.

Posted
8 minut temu, mar....ka napisał:

a u nas dzisiaj ponuro (jakiś grado-śnieg padał) i w sumie nie wychodziłam z domu. Rodzice mnie nawiedzili i przywieźli marchewkę-świeżaka  W ogóle rozglądałam się dzisiaj za strojem karnawałowym dla Gabi (dokładnie Arielką). Na allegro 69,99 i wysyłka (z Chin hehe) 20 zyla- czyli łącznie 90, na ali wyszło 30 zł. Zazwyczaj szukam używanych, ale nie wiem czy znajdę syrenkę, więc mam nadzieję że zdąży dojść.

Marchewka mi się podoba :D ja chciałam pieczare brokuł i marchewke :D nowe mają byc jeszcze lepsze , podoba mi się kalafior , por i groszek :P

Jeju jakie ceny tych stroi /jów uj wie jak to się pisze :P :/ 

Ja własnie mam misje kupna lalki  Elzyz Frozen dla Maryśki ( chrześniaczki ) na gwiazdkę :D

4 minuty temu, Ania :) napisał:

Już jest -2 ? no to znowu będę musiała skrobac szyby jak wyjdę z pracy :(

Juz jest -3 :P skrobac będziesz na pewno :/ kup sobie płyn do zamarzniętych szyb z firmy Sonax , daje rade , popryskasz obejdziesz samochód dookoła i skrobaczką ale stroną gdzie jest guma zbierzesz już spływający lód ;)

Posted
3 minuty temu, mar....ka napisał:

tak Elzy i Anny są obowiązkowe na półce, nawet można kupić Olafa z jakimiś cukierkami w spożywczym- jest gumowy i piszczy-jak zabawka dla psa heheh

Hahahahaha fajnie , dziecko ma lalke a pies Olafa :D ale ceny walą za te "oryginalne " zabawki :/

Posted
1 minutę temu, Aleksa. napisał:

To elza jeszcze modna ? :D

coś Gabi mi mówiła, że wchodzi frozen2 heheh

no ceny masakra, mój roczny chrześniak zobaczył chodzącego pieska u Gabi (takiego na kablu) , wiec wiem co mu kupić

mój drugi chrześniak chce zdalnie sterowany samochód terenowy (wysoki)

Gabi chce praktyczny prezent- właśnie z Anną i Elzą- firanki do pokoju (ma dwa okna)

Łukasz kasę pewnie dostanie

i jeszcze dwie córcie brata (ale to nie chrześnice- więc pewnie Julci tylko paczkę ze słodyczami a Zuzi może jakąś zabaweczkę- to bobasek)

Posted

Ola ja nie na czasie z tym wszystkim ale widocznie jeszcze frozen króluje :P

Mariolka to masz niezły wachlarz prezentów do ogarnięcia :/ 

Co do pieska to maryśka ostatnio w H&M-ie dorwała jakiegoś pieska w torebce i chodziła za siostrą że chce to żeby jej kupiła hehehehe miałam iśc obczaic co to :D zaraz Wam pokaże jaki list do mikołaja wywaliła :D

ja bym chciała do młodego dwa prezenty ale na oba mnie nie stać :/ tzn ani na jeden ani na drugi :P