Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
8 minut temu, *Magda* napisał:

A ja lubię być kurą domową :P

Nie no fakt przebywania z dzieckiem non stop bardzo mi się podoba ale siedzenie w domu never :P moze latem było by inaczej bo można wyjśc przed dom iśc połazić do parku ale jak jest zimno albo jak dziecko jest chore to zapomnij :P dusze się :P

Posted
4 minuty temu, *Magda* napisał:

Jak fajnie :)

Oglądał może z 10 min a później fajniejsze było wyłaczanie i włączanie laptopa więc mu wzięłam i był lament :P

Posted

No to ja uciekam spać , pewnie znowu czeka mnie noc pełna "wrażeń" , młody spi ładnie ale Qwendi ma cieczke i wali ją znowu na dekiel i to porządnie :/ dzisiejszej nocy wstawałam 5 razy żeby ją wpuścić lub wypuścić z domu , no oszaleć idzie , i to wchodzi tylko po to żeby się przejść po domu i drapać w drzwi że chce wyjść :[ Ma szczecie że mam anielską cierpliwość bo Sebek by ją już dawno na dywanik przerobił ale ma nocki więc go nie było w domu :P

Dobranoc ;)

Posted

Dużo zdrówka ! :) oby szybko wyzdrowial :)

Qwendi bym już dawno na dywan przerobila haha :p w życiu nie wstawalam w nocy żeby psy wypuścić :p nawet jak były szczeniakami :p noc jest od spania i od początku tego uczyłam. 

Posted
9 minut temu, Ania :) napisał:

Qwendi bym już dawno na dywan przerobila haha :p w życiu nie wstawalam w nocy żeby psy wypuścić :p nawet jak były szczeniakami :p noc jest od spania i od początku tego uczyłam. 

ja tez nie :P czasem mama wypusci w nocy, jak nie spi. Ale tak to w domu siedza :p

Posted
20 godzin temu, Ania :) napisał:

Dziękujemy :* jest coraz lepiej , dzisiaj sobie dał nawet ząbki umyć więc w buźce już calkiem dobrze jest <radocha>

Qwendi wychowała się od małego w bloku i tez nie wychodziła w nocy na dwór a tu masz :/ 

20 godzin temu, angineuuka napisał:

ja tez nie :P czasem mama wypusci w nocy, jak nie spi. Ale tak to w domu siedza :p

Masz szczęście :D :P

8 godzin temu, *Magda* napisał:

Doberek :P

Hello ;)

3 godziny temu, mar....ka napisał:

a może Qwendi ma na ogrodzie kawalera heheeh i Ty ją na schadzki wypuszczasz :P

Przejrzałaś ją :D niedługo bedzie miała ciąże urojoną i będzie miała w domku gospodarczym swoje szczeniaki to bedzie siedziała tam i w domu bedzie spokój :P

2 godziny temu, Oscar Patric napisał:

witamy się :)

Hejka ;)

Posted

Ostatnio u Nas ( w Polsce) jest szał na świeżaki :D w biedronce jest taka akcja że za zakupy zrobione w kwocie 40 zł dostaje sie 1 znaczek plus jak się ma karte biedronka jest 1 znaczek wiecej i za kupno owocu tez jest 1 znaczek wiec przy jednych zakupach można dostać 3 znaczki , jak uzbiera się 60! znaczków to jest maskotka świeżaka za darmo , jak się ma 30 naklejek to dopłaca sie do maskotki 19,99 a ogólnie ta maskotka kosztuje 50 zł ( objaśniam jak by ktoś nie był w temacie ) no i ludzie się zabijają o te znaczki , na necie sprzedają znaczki inne kupują byle tylko uzbierać , a My sobie powolutku robilismy zakupy jak zawsze , ktoś ta po drodze nam dal znaczki a wczoraj Sebek z pracy przyniósł od kolegi chyba z 45 znaczków hahahahahaha i oto On :D Pan pieczara :D

20161110_145321.jpg

Posted
3 minuty temu, angineuuka napisał:

ja się czają na brokułka, ale chyba na alie go kupię :P 

Na olx są inne niż w biedrze np wiśnie , ananas , groszek , jagoda :P za 35 zł już dostaniesz :P

Posted
2 minuty temu, Aleksa. napisał:

A ja nie zbieram naklejek. Za to dzisiaj po długim czasie zawitałam do biedry i babka przede mną zapłaciła za zakupy ponad 400 zł i miała chyba 52 naklejki 

No to sie obłowiła na całego świeżaka prawie :D a promocja do 20stego ;) 

2 minuty temu, angineuuka napisał:

dostałaś aparat? :o haha

Buhaahhahahahaha no :P nawet nie zauważyłam :P

Posted

O "promocji" z biedry słyszałam w TV ;) Fajny "Pan Pieczarka" :) Ja czasem zbieram punkty w Kaufland, jak mają coś co chciałabym mieć. Ostatnio właśnie wzięłam Theodorowi grę planszową "Wyścig ślimaków". Na necie, najtańszą jaką znalazłam była za 17.95 euro. W Kaufland zapłaciłam 9.99 euro + 20 punktów, które i tak dostaję co tydzień, bo robię tam zakupy.

Kurde, nawet nie wiedziałam, że te golfy miały takie logo, bo ich nie otwierałam, ani moim dzieciakom nie kupiłam. Chyba jutro podjadę i zobaczę czy nie zostały jeszcze jakieś ;)