Ania :) Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 7 godzin temu, *Magda* napisał: Bo zrobiłaś zdjęcie z jakiejś dziwnej perspektywy i nie widać, że to tapczan :D Nawet kolor jakiś podłogowy, a nie tapczanowy :P Gdyby Aga nie napisała że to tapczan też bym myślała że to podłoga :p Quote
łamAga Posted July 21, 2016 Author Posted July 21, 2016 Oj tam czepiacie się łóżka :P ważne że było wygodne :P W ogóle jestem niepocieszona bo na wystawie był canar sztuk 1 , mało tego jest na wystawach :/ Quote
łamAga Posted July 21, 2016 Author Posted July 21, 2016 10 godzin temu, agaciaaa napisał: Hej Aga, nadrabiam po dłuższej nieobecności ;) Fabian rośnie jak na drożdżach! Witamy po długiej nieobecności ! ;) super że ludzie wracają na dogo <radocha> Quote
*Magda* Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: W ogóle jestem niepocieszona bo na wystawie był canar sztuk 1 , mało tego jest na wystawach :/ Dobrze, mała konkurencja na przyszłość :D Quote
łamAga Posted July 21, 2016 Author Posted July 21, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Dobrze, mała konkurencja na przyszłość :D Ale mało okazji na przyjrzenie się rasie :P Quote
łamAga Posted July 21, 2016 Author Posted July 21, 2016 Mam kilka zdjęć tej suczki ;) Dakota Goldenwings Quote
łamAga Posted July 21, 2016 Author Posted July 21, 2016 12 minut temu, *Magda* napisał: Wygląda jak duża ciapa :D Taka trochę ciapa ale na plaży spotkalismy canara z rhodesianem i sie bawili jak małe dzieci , biegały , szarpały się , goniły , więc chyba raczej mniejsza ciapa niż Qwendi która ma wyj....ne na wszystko :P Quote
łamAga Posted July 21, 2016 Author Posted July 21, 2016 1 minutę temu, Tyś napisał: Te fafle! :) Będziemy wycierać gluty :D Zaraz dam trochę zdjęć , ale uprzedzam że mamy zawaloną matrycę i zdjęcia są " z pruszkami" :/ Quote
łamAga Posted July 21, 2016 Author Posted July 21, 2016 Na złość mamie najem sie piasku i jeszcze pokaże jej jaki jest dobry :P Quote
łamAga Posted July 21, 2016 Author Posted July 21, 2016 No i tutaj psiaki właścicielki domu u której sie zatrzymalismy , Fabian z nich nie schodził , cały czas za nimi latał , dobrze że były łagodne , na 3ci dzien to już nawet za nami piszczały jak gdzieś wychodziliśmy :D Quote
*Magda* Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 Aga, nie znasz się :P Tak się myje włosy piaskiem :D 1 Quote
łamAga Posted July 21, 2016 Author Posted July 21, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Aga, nie znasz się :P Tak się myje włosy piaskiem :D Buahahahahahahahahaha jaki mały Theodor :D i te jego body <3 slodziak :D widze że by się dogadali :D Quote
*Magda* Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 6 minut temu, dOgLoV napisał: Buahahahahahahahahaha jaki mały Theodor :D i te jego body <3 slodziak :D widze że by się dogadali :D Mały, mały ;) Właśnie takiego go poznałaś, bo to wtedy byliśmy właśnie na wystawie w Opolu :P Dogadaliby się na 100% :D Dziś rozmawiam z bratową przez telefon. Theoś przyszedł i pyta czy może wlać trochę wody do piaskownicy. Mówię "Ok, możesz" Pomyślałam, że jest ponad 30'C, to jak trochę zmoczy piasek, to i tak szybko wyschnie. I jaki mam tego efekt? Piasek pływa w piaskownicy, a mur był cały obklejony piaskiem Piaskownicę zostawiłam, żeby woda wyparowała, bo mamy upały ;) A piasek z muru musiał sprzątać :D Quote
łamAga Posted July 21, 2016 Author Posted July 21, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Mały, mały ;) Właśnie takiego go poznałaś, bo to wtedy byliśmy właśnie na wystawie w Opolu :P Dogadaliby się na 100% :D Dziś rozmawiam z bratową przez telefon. Theoś przyszedł i pyta czy może wlać trochę wody do piaskownicy. Mówię "Ok, możesz" Pomyślałam, że jest ponad 30'C, to jak trochę zmoczy piasek, to i tak szybko wyschnie. I jaki mam tego efekt? Piasek pływa w piaskownicy, a mur był cały obklejony piaskiem Piaskownicę zostawiłam, żeby woda wyparowała, bo mamy upały ;) A piasek z muru musiał sprzątać :D Jak widać stwierdzenie " trochę" to pojęcie względne :D Chciała bym widzieć jego i jego mine jak sprzata ten mur :D mnie pewnie tez takie akcje czekają :D Quote
*Magda* Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 Był płacz i marudzenie, że ma sprzątać :D I jeszcze usłyszałam "Słoneczko wysuszy". No co za kombinator :D Quote
łamAga Posted July 21, 2016 Author Posted July 21, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Był płacz i marudzenie, że ma sprzątać :D I jeszcze usłyszałam "Słoneczko wysuszy". No co za kombinator :D Ale troche racji miał :P :D Quote
Tyśka) Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 BUhaha, dzieci są niesamowite. A Tobie, Aga rośnie polski CM :D Quote
*Magda* Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: Ale troche racji miał :P :D Wiem, że miał ;) Ale to on miał posprzątać, a nie słoneczko :P Quote
łamAga Posted July 21, 2016 Author Posted July 21, 2016 4 minuty temu, Tyś napisał: BUhaha, dzieci są niesamowite. A Tobie, Aga rośnie polski CM :D CM > wisz ja niekumata jestem :D 3 minuty temu, *Magda* napisał: Wiem, że miał ;) Ale to on miał posprzątać, a nie słoneczko :P Hahahaha no ale dobrze kombinuje , poradzi sobie w życiu :P Quote
Aleksa. Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 Jaki mały Theodor hahaha :P jakie włosy miał :P Quote
Ania :) Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 Czekam aż wezmiecie tego canarka żeby moje miały z kim się bawić w końcu :p a śliny już współczuję xd już wolę siersc młodego :p ciotka przy dogach ma ciągle ściany i sufity uwalone :p do niej jak się jedzie to trzeba się ubrać w gorsze rzeczy bo zawsze brudnym się wyjeżdża :p suczki się prawie w ogole nie slinia ale samce mają mega fafle i jest tragedia xd Quote
Recommended Posts