Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
5 minut temu, jolkablaszczyk napisał:

No i super postawa :) dobrze, że chociaż druga strona też chce naprawić szkodę i się poczuwają do odpowiedzialnosci za swoj towar :) 

Dokładnie , jak by robili problemy to bym podała ich do bezpiecznych zakupów , ja raczej jestem osoba która nie lubi robić innym problemów ale powoli życie mnie uczy że tak czasami trzeba zrobić ;)

4 minuty temu, *Magda* napisał:

Oj, tam :P Myślę, że byś zapunktowała u teściowej :D

Niech Ona uważa żebym jej nie spunktowała :P My koty wynosimy do woliery wracamy do domu a koty w domu , nosz qurwa a posprzatać po nich nie posprzata , tzn po Ibri , wiec jutro kupimy kłódkę , i już ich nie wyciągnie 

Posted
4 minuty temu, *Magda* napisał:

A koty zadowolone z wyjścia?

Tak nie bardzo , chyba nie potrafią siedzieć w zamknięciu , siedza i miauczą żeby je wypuścić , ale mam nadzieję że się przyzwycają , bo Pepsi już się nie pierdzieli , wczoraj wracam z łazienki , patrze do łóżeczka a tam w jednym kącie spi Fabian a w drugim Pepsi , już nie patrzy nawet na to że młody jest w łóżeczku ;( oszaleć idzie z tymi kotami :/

Posted
13 minut temu, dOgLoV napisał:

Tak nie bardzo , chyba nie potrafią siedzieć w zamknięciu , siedza i miauczą żeby je wypuścić , ale mam nadzieję że się przyzwycają , bo Pepsi już się nie pierdzieli , wczoraj wracam z łazienki , patrze do łóżeczka a tam w jednym kącie spi Fabian a w drugim Pepsi , już nie patrzy nawet na to że młody jest w łóżeczku ;( oszaleć idzie z tymi kotami :/

Czemu Ci to aż tak przeszkadza? :P

pokażesz woliere ? :)

Posted

Hejka laski ;)

Ola przeszkadza mi to dlatego , ponieważ , że .... Pepsi jest buntownikiem z wyboru i nie pozwala się tak traktować jak Ibri że młody ją dotyka , przesuwa jej łapy , majta ogonem a ta jest spokojna , Pepsi od razu "daje plaskacza " , najzwyczajniej boje sie że jak młody sie przebudzi albo przez sen się na nią położy chociaż by , to Ona go podrapie , tak ogólnie zwierzaki w łożkach mi nie przeszkadzają , Papsi własnie leży ze mną w łóżku ;)

Mam wolierę ale nie jest za duża , mogła by być większa , nie mam fotki takiej żeby było całą widać , mam tylko takie ;)

woliera.jpg

Posted

Może tak zdjęcie wyszło :D

dzisiaj bawiliśmy się błotkiem :D

Ale jutro musze iść z Fabianem do lekarza , ma takie jak by "liszajki" na nodze , na jednej dośc duże to jest , na drugiej lekko i na rączce mu wychodzi :/ bylismy juz u lekarza z tym dostal maść i nic nie znika :/ do tego na buźce ma cały czas "kaszke" , strasznie się boję że to może być alergiczne ;( oczka też cały czas trze i ma zaczerwienione :/ ciągle coś ....

DSC07179.JPG

DSC07204.JPG

Posted
O 23.05.2016 o 10:12, Ania :) napisał:

Oby malutki nie miał alergi...

No niestety ma ;( pokarmową ;( jeszcze nie wiadomo na co ale mamy mu po kolei eliminować mleko , czekolade , orzechy , na razie ma odstawiona czekolade i zobaczymy co bedzie ;)