Ania :) Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Bierz Madzia. Jest na plusie i wszystko topnieje... Quote
Tyśka) Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 3 godziny temu, Ania :) napisał: Bierz Madzia. Jest na plusie i wszystko topnieje... U mnie to samo. JUtro na studniówce będziemy mieć niezłą pluchę... Quote
Aleksa. Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Też miałam ślizgawke na studniowce..na sale szlam.w baalerinach xd weszlam i założyłam szpilki xd Quote
Ania :) Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Ale zazdroszczę Ci studniówki :D ja swoją wspominam mega :) Quote
Aleksa. Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Mam nadzieję, że cała dojechalas do pracy..u nas pada od ok. 13..:( Quote
*Magda* Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Półtorej godziny temu była na WhatsApp'ie, więc chyba jest cała :D Quote
Ania :) Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Sniezycy nie bylo juz od około poludnia więc Aga na pewno dojechała do pracy :) już większość śniegu stopnialo. ;) Quote
łamAga Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 Do pracy dotarłam lajtowo , tak jak Ania pisze o 15 juz drogi byly zajebi....ste , gorzej było z tym rowerem i wózkiem przebrnąc pola , qurwa jaka ja zła byłam , do mmy doszłam mokrutka ale dałam rade , w drodze powrotnej było gorzej , na mojej "dzielnicy " ulice były tak sliskie że fikłam orła , ale leciałam hahahahaha teraz sie zastanawiam co będzie za chwile jak pojade do pracy , pewnie znowu jebn....e :P Quote
Oscar Patric Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 U Nas pewnie będzie lodowisko rano,bo padało i mróz ma być,przekichane Quote
*Magda* Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Cześć łamAga :) U mnie w galerii masz podane imię COSia :P Quote
łamAga Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 Nawet ok ;) ciężko sie wstawało ale za to mam wieczór dla siebie ;) Quote
*Magda* Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 A czemu tak z drugiej zmiany, na pierwszą zmianę poszłaś? Quote
łamAga Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 A bo wolałam iść na rano niż na popołudniu i powiedziałam że popołudniu mi nie pasuje ;) Angi na jutro też miałam propozycje .... podziekowałam .... powiedziałam że za chwile dziecko do mnie ciocia będzie mówiło .... chyba dotarł przekaz bo nie nalegał więcej ;) Quote
*Magda* Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 To już jest przegięcie, żeby pracować w sumie ze 12 dni bez przerwy :/ Raz tak pracowałam, jak jeszcze byliśmy z Bogdanem sami i więcej się na to nie pisałam. To nie jest warte żadnych pieniędzy :( Quote
angineuuka Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 To znajoma jest na okresie próbnym aktualnie, dostala propozycje pracy na okroglo. 24/7 prawie ze. A to zapierdol totalny.. Quote
łamAga Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 Oni by chcieli żeby czlowiek nie miał życia prywatnego :/ ja rozumiem żeby iśc w sobote bo nadgodziny sie przydają ale niedziela jest święta ! Quote
Oscar Patric Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 20 godzin temu, dOgLoV napisał: Oni by chcieli żeby czlowiek nie miał życia prywatnego :/ ja rozumiem żeby iśc w sobote bo nadgodziny sie przydają ale niedziela jest święta ! Aga,chcą zabronić pracy w niedzielę,pewnie w tym roku wejdzie ;) Quote
*Magda* Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Godzinę temu, Oscar Patric napisał: Aga,chcą zabronić pracy w niedzielę,pewnie w tym roku wejdzie ;) Ale to chyba bardziej chodzi o supermarkety, a nie o fabryki, gdzie jest zupełnie inny system pracy ;) Quote
Recommended Posts