Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do pracy dotarłam lajtowo , tak jak Ania pisze o 15 juz drogi byly zajebi....ste , gorzej było z tym rowerem i wózkiem przebrnąc pola , qurwa jaka ja zła byłam , do mmy doszłam mokrutka ale dałam rade , w drodze powrotnej było gorzej , na mojej "dzielnicy " ulice były tak sliskie że fikłam orła , ale leciałam hahahahaha teraz sie zastanawiam co będzie za chwile jak pojade do pracy , pewnie znowu jebn....e :P

Posted

A bo wolałam iść na rano niż na popołudniu i powiedziałam że popołudniu mi nie pasuje ;)

Angi na jutro też miałam propozycje .... podziekowałam .... powiedziałam że za chwile dziecko do mnie ciocia będzie mówiło .... chyba dotarł przekaz bo nie nalegał więcej ;)

Posted

To już jest przegięcie, żeby pracować w sumie ze 12 dni bez przerwy :/

Raz tak pracowałam, jak jeszcze byliśmy z Bogdanem sami i więcej się na to nie pisałam. To nie jest warte żadnych pieniędzy :(

Posted
20 godzin temu, dOgLoV napisał:

Oni by chcieli żeby czlowiek nie miał życia prywatnego :/

ja rozumiem żeby iśc w sobote bo nadgodziny sie przydają ale niedziela jest święta ! 

Aga,chcą zabronić pracy w niedzielę,pewnie w tym roku wejdzie ;)

Posted
Godzinę temu, Oscar Patric napisał:

Aga,chcą zabronić pracy w niedzielę,pewnie w tym roku wejdzie ;)

Ale to chyba bardziej chodzi o supermarkety, a nie o fabryki, gdzie jest zupełnie inny system pracy ;)