Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale to jednak nadal Polska :P a taka różnica traktowania :P

hehe, no wczesniej myslalam, ze jak w jednym zakladzie na terenie Polski(mialam taka prace, ze wiele zakladow zwiedzilam z branzy automotiv;p) maja pierwsz aprzerwe 5min po 2h pracy, sniadaniowa po kljenych 2h- 20min, i kolejna po 2 h- 10min, to ze fajnie maja;p

Wiele zakladow nawet u nas ma dodatkowe przerwy ito.. na tablicy ogloszen tylko;)

Tu branza nie auto... a inna troszke. A sama firma niemiecka... Kokosow nie zarabiamy, bylo ostro tej wiosny...  Ale jak widac... Cos sie poprawilo... To, ze sa dodatkowe przerwy to ok, tak musi byc.. a lody? Bardzo mily dodatek;)

Posted

Magda dzięki za pomoc ale zresetowałam kompa i wróciło :D

Dzięki jolkablaszczyk ;)

marmara_19 nam by sie chociaż te dodatkowe przerwy przydały w takie upały ;)

dzisiaj u nas juz chłodniej , taki fajny wiaterek jest ;)

a jakiego słodkiego kociaczka mają sąsiedzi kilka domów za nami <3 zrobiłam mu kilka fotek , jak zgram to wam pokaże :)

Posted

Hej dziewczyny ;)

wybarwiony ładnie ale kurcze jak będzie im tak z posesji wychodził to nie wiem co to bedzie bo tam dosyc duzo samochodów jeździ ....

Ale super jest wstać i wiedzieć że nie trzeba iść do pracy :D

Posted

Ale Ci dobrze !! Ja tu pracuje od maja do konca września. Za kazdy miesiac moge wziąć sobie dwa dni urlopu. Dwa juz wykorzystalam, a reszte chce wziąć na koniec wrzesnia jak będziemy sie wyprowadzać. Także ja sie w wakacje nie urlopuje...

Posted

W domu się bedziemy wakacjować , troszke sie ostatnio wykosztowalismy a trzeba na psa zbierać :P

dzisiaj porobilam fotki Ibri , zaraz zobacze może są lepsze niz wczorajsze Pepsiaka ;)