Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fabianek taki spokojny <3

W przeciwieństwie do Nerona :P

Ojjjj tak :D

dzidzia daje mamusi odpocząć ;) nie mam czego narzekać :D tylko że ostatnio to moja głowa w ogóle jest na urlopie , zapomniałam ze byłam u ginekologa i miałam wyniki do odebrania , czekały na mnie ponad dwa miesiące hahahahaha ale koleś tego nie skomentował tylko ładnie mi dał wyniki na szczescie :D

Posted

Bardzo duzo wolnego , moja głowa chyba cale zycie jest na urlopie :D

wiem że jest wczesnie ale ide spac bo za chwile zasne na siedząco ;)

dobranoc ;)

Posted

Fabianek cały czas oczki zamykał, bo wstrętne słońce świeciło ;)

Maleńki żarłoczek <3

ups, miałam wyniki odebrać na początku stycznia... ale nie dzwonią więc chyba jeszcze trochę pożyję :D

Guest TyŚka
Posted

Jakie piękne fotki :)
Szczególnie Twoje z Fabiankiem i Neronem :)

Posted

Dziękuje laski :* i hejka ;)

Monika jak nie dzwonią to dobrze :D znaczy że zdrowa jesteś :D ale widze ze nie tylko ja mam skleroze :D

Wiecie co ? jednak czasami to że ktoś nam czegoś zabroni wychodzi nam na dobre :D

Wczoraj byłam w tesco kupić młodemu kurtke bo mam do niego same kombinezony a juz jest za ciepło , była śliczne kurteczka a jak Sebastian  ją zobaczył to zaczął gadać że w żadnym wypadku dziecku takiej kurtki  nie założy bla bla bla że jutro w miescie kupimy inną , obraziłam sie na niego ale odpusciłam bo to tez jego dziecko wiec ma coś do powiedzenia :P no i dzisiaj poszlismy do miasta , całe miasto zeszliśmy , bylismy na targu nawet i nigdzie nie było kurteczek w rozmiarze 68 , pojechalismy do galerii do smyka do reserveda kids i do crocodile i wszedzie same cieniutkie kurteczki były w koncu Sebek mówi "Qurwa już kup tą kurtke w tesco" ja po nia ide a Ona przeceniona o 50% :D

Ale sie zawiodłam bo poszłam na targ wystawek i nie było pani z zabawkami ehhh :[

Posted

A to fajna :) Jak pisałaś że Sebek nie chce, to myślałam że różowa czy coś :)

haha nie no my mamy troche inne gusta i mi się podobaja takie sportowe rzeczy a jemu takie klasyczne i powiedział że takie kurtki noszą "dresy" i On swojemu dziecku tego nie założy ale jak widać sam zobaczył że innej nie dostanie i nie miał wyjścia jak się zgodzić :D