łamAga Posted March 6, 2015 Author Posted March 6, 2015 No to może dodam kolejne fotki ;) cdn ..... Quote
marta1624 Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Fabianek taki spokojny <3 W przeciwieństwie do Nerona :p Quote
łamAga Posted March 6, 2015 Author Posted March 6, 2015 Fabianek taki spokojny <3 W przeciwieństwie do Nerona :P Ojjjj tak :D dzidzia daje mamusi odpocząć ;) nie mam czego narzekać :D tylko że ostatnio to moja głowa w ogóle jest na urlopie , zapomniałam ze byłam u ginekologa i miałam wyniki do odebrania , czekały na mnie ponad dwa miesiące hahahahaha ale koleś tego nie skomentował tylko ładnie mi dał wyniki na szczescie :D Quote
łamAga Posted March 6, 2015 Author Posted March 6, 2015 Bardzo duzo wolnego , moja głowa chyba cale zycie jest na urlopie :D wiem że jest wczesnie ale ide spac bo za chwile zasne na siedząco ;) dobranoc ;) Quote
*Monia* Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Fabianek cały czas oczki zamykał, bo wstrętne słońce świeciło ;) Maleńki żarłoczek <3 ups, miałam wyniki odebrać na początku stycznia... ale nie dzwonią więc chyba jeszcze trochę pożyję :D Quote
Guest TyŚka Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Jakie piękne fotki :) Szczególnie Twoje z Fabiankiem i Neronem :) Quote
łamAga Posted March 7, 2015 Author Posted March 7, 2015 Dziękuje laski :* i hejka ;) Monika jak nie dzwonią to dobrze :D znaczy że zdrowa jesteś :D ale widze ze nie tylko ja mam skleroze :D Wiecie co ? jednak czasami to że ktoś nam czegoś zabroni wychodzi nam na dobre :D Wczoraj byłam w tesco kupić młodemu kurtke bo mam do niego same kombinezony a juz jest za ciepło , była śliczne kurteczka a jak Sebastian ją zobaczył to zaczął gadać że w żadnym wypadku dziecku takiej kurtki nie założy bla bla bla że jutro w miescie kupimy inną , obraziłam sie na niego ale odpusciłam bo to tez jego dziecko wiec ma coś do powiedzenia :P no i dzisiaj poszlismy do miasta , całe miasto zeszliśmy , bylismy na targu nawet i nigdzie nie było kurteczek w rozmiarze 68 , pojechalismy do galerii do smyka do reserveda kids i do crocodile i wszedzie same cieniutkie kurteczki były w koncu Sebek mówi "Qurwa już kup tą kurtke w tesco" ja po nia ide a Ona przeceniona o 50% :D Ale sie zawiodłam bo poszłam na targ wystawek i nie było pani z zabawkami ehhh :[ Quote
marta1624 Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Ale miałaś farta z kurtką :) A pani jeszcze pewnie będzie :) Quote
*Magda* Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Zabawek nie masz, ale za to kurtkę 50% taniej :) Quote
łamAga Posted March 7, 2015 Author Posted March 7, 2015 Za tydzien moze bedzie Pani z zabawkami :D a kurteczka styknie na miesiąc dwa :D Quote
łamAga Posted March 7, 2015 Author Posted March 7, 2015 A jaka to kurtka? Jaki kolor/kolory? :) taka bardziej sportowa ciemno szara i ze 'skórkowymi" rękawkami ;) taka ala bejsbolówka ;) Quote
marta1624 Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 A to fajna :) Jak pisałaś że Sebek nie chce, to myślałam że różowa czy coś :) Quote
łamAga Posted March 7, 2015 Author Posted March 7, 2015 A to fajna :) Jak pisałaś że Sebek nie chce, to myślałam że różowa czy coś :) haha nie no my mamy troche inne gusta i mi się podobaja takie sportowe rzeczy a jemu takie klasyczne i powiedział że takie kurtki noszą "dresy" i On swojemu dziecku tego nie założy ale jak widać sam zobaczył że innej nie dostanie i nie miał wyjścia jak się zgodzić :D Quote
marta1624 Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Widzisz, masz dar przekonywania :D A właściwie mały asortyment konkurencji :D Quote
Recommended Posts