łamAga Posted March 3, 2015 Author Posted March 3, 2015 Sylwia lecial do mnie jak oszalały :D Ola no daleko bardzo to nie bedzie ale czasami idziemy z 15 min do miejsca wystawy :P Kalyna troche jeszcze mam psich fotek :D Neron to już staruszek a nie a go stresuje :P a Qwendi kite ma fajną ale nie wiem czy długo jeszcze pozyje bo ostatnio tak ja wali ze szczeka caly czas i ktoregos dnia Sebastian ja laczkiem zabije :P W Kaliszu bedziemy obowiazkowo ! a bedziesz ? ;) Marta te psy to dwa odmienne charaktery ;) Quote
*Magda* Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Raczej Sebak laczkiem nie za dużo jej zrobi :P Quote
marta1624 Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Ale narusza jej cielesność :p I traumy psychicznej dostanie :p :evil-lol Quote
łamAga Posted March 3, 2015 Author Posted March 3, 2015 No fakt , pewnie by tego laczka tylko połamał :P Ona traumy chba nigdy miała nie bedzie :P zaraz wam pokaże co zrobiła na podwórku .... Quote
łamAga Posted March 3, 2015 Author Posted March 3, 2015 A ona nie ma czasem znowu urojonej?? Ma , jak co roku :/ Quote
*Magda* Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 No to sobie pewnie gniazdo wykopała "dla szczylków" :/ Quote
marta1624 Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Ona to z miłości :p A urojonej nie zazdroszczę :( Quote
łamAga Posted March 3, 2015 Author Posted March 3, 2015 chyba z milosci do sasiadow bo jeszcze troche i sie do nich dokopie :P też myslimy ze to jej gniazdo , w domku gospodarczym tez juz jedno uwiła sobie :/ Quote
marta1624 Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Hejka Aguś :) Wiem ze planowaliście hodowle, ale planujecie sterylkę "po"? Nie wiem czy moja wetka prawdę mówi, ale wg niej jest większe ryzyko ropomacicza po urojonych :/ Czy prawda, nie wiem. Quote
angineuuka Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Gdyby moja suka co cieczke dostawała urojonej, to zaraz bym się pozbyla jej balastu :p Nawet jeżeli mój suk miałby cieczke co roku :p Quote
vege* Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Nuka też miała urojone ciąże, to była jakaś masakra. Miała sterylkę w wieku 3,5 roku ;) Quote
łamAga Posted March 4, 2015 Author Posted March 4, 2015 Hejka ;) Tak , tak planujemy sterylke zaraz po dopuszczeniu , a jak nam się nie uda jej w tym roku pokryć to zrobimy sterylke bo w przyszłym roku już będzie za stara na szczeniaki ;) Dzisiaj pierwszy raz "jedliśmy" bananka , ale miał minę haha sliniak chciał zjeśc razem z tym bananem :D Quote
*Magda* Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Hej Aguś :) Ja chcę fotę jak Fabian je banana :D Quote
*Monia* Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Przypomniałaś mi Aga że chrupki miałam rano kupić :/ Pokaż fotki :D Quote
łamAga Posted March 4, 2015 Author Posted March 4, 2015 Ale to jutro bym musiała to sfotografować bo nawet nie pomyślałam o tym :P ale jak ja wam udowodnie ze to rozciapciane coś na talerzyku to banan ? :P o chrupkach też myślalam ale to chyba za wcześnie , poczekam jeszcze troche , tylko coraz bardziej zastanawia mnie czy mu już ząbki nie idą , ale to chyba za wczesnie nie ? kurcze tak gryzie piąstkę że aż chrupie , marudzi , i pluje się tak że muszę 3 razy śliniak mu zmieniać dziennie .... soczek marchewkowo jałkowy tez już pije , ale to od tygodnia , szału nie ma , pochlipie z 30 ml i wypluwa smoka , chyba musze mu dac świeżego soku z marchwi może lepiej mu wejdzie ;) Quote
angineuuka Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Jak ma dziąsła popuchniete to może i coś idzie :p Quote
łamAga Posted March 4, 2015 Author Posted March 4, 2015 Nie wiem czy ma popuchniete bo nie każe sobie tak zajrzeć mały łobuziak ;) śliniak lepiej niech zostawi , przyda się :D Quote
łamAga Posted March 4, 2015 Author Posted March 4, 2015 Coś dzisiaj tutaj cisza to skorzystam z chwili czasu i dodam fotki :P cdn ..... Quote
Recommended Posts