Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sylwia lecial do mnie jak oszalały :D

Ola no daleko bardzo to nie bedzie ale czasami idziemy z 15 min do miejsca wystawy :P

Kalyna troche jeszcze mam psich fotek :D

Neron to już staruszek a nie a go stresuje :P a Qwendi kite ma fajną ale nie wiem czy długo jeszcze pozyje bo ostatnio tak ja wali ze szczeka caly czas i ktoregos dnia Sebastian ja laczkiem zabije :P

W Kaliszu bedziemy obowiazkowo ! a bedziesz ? ;)

Marta te psy to dwa odmienne charaktery ;)

Posted

Hejka Aguś :)

Wiem ze planowaliście hodowle, ale planujecie sterylkę "po"? Nie wiem czy moja wetka prawdę mówi, ale wg niej jest większe ryzyko ropomacicza po urojonych :/ Czy prawda, nie wiem.

Posted

Hejka ;)

Tak , tak planujemy sterylke zaraz po dopuszczeniu , a jak nam się nie uda jej w tym roku pokryć to zrobimy sterylke bo w przyszłym roku już będzie za stara na szczeniaki ;)

Dzisiaj pierwszy raz "jedliśmy" bananka , ale miał minę haha sliniak chciał zjeśc razem z tym bananem :D

Posted

Ale to jutro bym musiała to sfotografować bo nawet nie pomyślałam o tym :P ale jak ja wam udowodnie ze to rozciapciane coś na talerzyku to banan ? :P

o chrupkach też myślalam ale to chyba za wcześnie , poczekam jeszcze troche , tylko coraz bardziej zastanawia mnie czy mu już ząbki nie idą , ale to chyba za wczesnie nie ? kurcze tak gryzie piąstkę że aż chrupie , marudzi , i pluje się tak że muszę 3 razy śliniak mu zmieniać dziennie ....

soczek marchewkowo jałkowy tez już pije , ale to od tygodnia , szału nie ma , pochlipie z 30 ml i wypluwa smoka , chyba musze mu dac świeżego soku z marchwi może lepiej mu wejdzie ;)