angineuuka Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 A moja mama miała na 18 a urodziła 22 :p Quote
łamAga Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 A moja mama miała na 18 a urodziła 22 :P czyli Twojej mamy nie należy naśladować :D moja bratowa miała termin na 20stego a urodziła 26 i to jeszcze musieli jej wywołac :P a teraz ide spać bo musze rano jechac oddać mocz do badania :D dobranoc ;) Quote
*Magda* Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 a teraz ide spać bo musze rano jechac oddać mocz do badania :D dobranoc ;) A ja jutro wstanę wtedy kiedy Theoś sobie tego zażyczy :megagrin: Dobranoc Aguś :) Quote
*Monia* Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 A mnie obudzi bolesne ciągnięcie za włosy nie wiem o której, dzień jak co dzień, uroki macierzyństwa :laugh2_2: Quote
vege* Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Aga to już by było? To tak na wszelki wypadek trzymam kciuki gdybyś w nocy zaczęła rodzić ;) Quote
*Monia* Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Hej Aga, wstałam skoro świt i zaglądam ;) Quote
*Magda* Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Hej Aga :) Aga to już by było? To tak na wszelki wypadek trzymam kciuki gdybyś w nocy zaczęła rodzić ;) Zostało 18 dni do terminu porodu, więc to już może być początek końca :megagrin: Quote
agaciaaa Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Aga teraz musisz co godzinę się meldować, bo inaczej wszyscy pomyślą że rodzisz :lol: Quote
Małgonia Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Właśnie w DDTVN ogladam jak kobita w autobusie urodziła w 7dnym miesiacu pośladkowo, kierowca odbierał poród :D Quote
łamAga Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 hej hej laseczki ;) Nie urodziłam w nocy i ból kręgosłupa póki co nie powrócił , tylko mnie bolą nie wiem pośladki czy miednica tak jak bym zakwasy miała , pewnie od tych wczorajszych skurczy ;) o tym porodzie w autobusie też słyszałam i że niby kobieta rodziła 5 min , coś mi się wierzyć nie chce :shake: teraz siedze sobie , popijam wode i czekam na położną , spytam jej sie o ten ból kręgosłupa i wtedy zdecyduje czy iść po południu do mamy :D bo do mamy mnie Sebastian podrzuci ale z powrotem musze isc z buta więc wole sie upewnic czy ewentualnie moge sama łazić :P Quote
*Magda* Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 A nie może Cię ktoś z domu mamy odprowadzić? Szkoda, żebyś rezygnowała ze spaceru ;) Aguś, pamiętasz kiedy miałaś ostatnią miesiączkę?? Quote
łamAga Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 No tak właśnie nie bardzo , chyba że brat będzie w domu to by mnie odwiózł ;) pamiętam pamietam ;) 11 .02 a dlaczego ?? ;) Quote
*Magda* Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 pamiętam pamietam ;) 11 .02 a dlaczego ?? ;) A bo ja patrzyłam na swoją kartę ciąży i ostatni okres miałam 8.10, a Theoś urodził się 8.07, czyli równo po 9 miesiącach, choć termin miałam na 14.07 ;) I tak się zastanawiam, czy Ty też nie urodzisz tydzień wcześniej ;) Quote
łamAga Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 Czyli wypadło by w dzień niepodległości :megagrin: moze jakiś prezenty bym od miasta dostała :megagrin: żartuje oczywiscie :P ale ja wątpie żebym donosiła nawet do tego 11stego , za bardzo mnie tam wszystko w środku już boli , jak ide to całe krocze mnie tak jakoś dziwnie boli jak bym zakwasy miała ;) Quote
*Magda* Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Miednica i krocze jak najbardziej może Cię boleć ;) Wszystko się szykuje na wyjście Fabiana ;) Też coś czuję, że do tego 18 listopada, to Ty już dawno będziesz w domu z Fabianem :D Teraz, co będę dostawać sms'a, to będę myślała czy to nie od Ciebie, z informacją, że się zaczęło :D Quote
Małgonia Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Mi tez sie wydaje, że urodzisz lada dzien ;) Quote
łamAga Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 Miednica i krocze jak najbardziej może Cię boleć ;) Wszystko się szykuje na wyjście Fabiana ;) Też coś czuję, że do tego 18 listopada, to Ty już dawno będziesz w domu z Fabianem :D Teraz, co będę dostawać sms'a, to będę myślała czy to nie od Ciebie, z informacją, że się zaczęło :D W zasadzie to tak , ale niepokoi mnie ten wczorajszy ból kręgoslupa , to nie był taki normalny ból to były własnie takie skurcze ze sie oddychac nie dało ale skurcz za skurczem w odstepie sekundowym w ciagu 10-15 min non stop więc na skurcze przepowiadające raczej to też za bardzo nie wyglądało .... Tez mi się tak mocno zdaje :D dobrze by było bo brat z bratową tylko na mnie czekają z chrzcinami więc wypadało by się pospieszyć :D Ty wyciszaj telefon bo jak w nocy Cie obudze to szału dostaniesz :D Mi tez sie wydaje, że urodzisz lada dzien ;) Raczej na pewno tak będzie ;) Quote
*Magda* Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Spoko, w nocy mam wibrację włączoną :) Więc ja się obudzę i przeczytam ;) a Bodziana nic nie ruszy :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 No to dobrze bo pewnie bym miała wyrzuty ze Cie musze budzić :D ale i tak mam nadzieje ze jak już to zacznie sie w dzień , nie wiem dlaczego ale jakoś boje sie porodu w nocy .... 1 Quote
*Magda* Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Będzie dobrze, nic się nie bój ;) O której ma przyjść położna? Quote
łamAga Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 Będzie dobrze, nic się nie bój ;) O której ma przyjść położna? Już coraz mniej się boje ale jednak się boję ;) ma być między 11stą a 14stą , wkurza mnie takie czekanie .... Quote
*Magda* Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Czyli może być za chwilę, a może być nawet na 2h :hmmmm: To ja znikam szykować powoli obiad ;) Sklikamy się później :hand: Quote
Recommended Posts