Oscar Patric Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 , chyba osiwieje do porodu albo wyłysieje hehe :huh: śliczna będziesz jak wyłysiejesz :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
łamAga Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 śliczna będziesz jak wyłysiejesz :diabloti: :diabloti: :diabloti: kupię sobie gustowną perukę :D Quote
angineuuka Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Doszło ;) wiec spodziewaj się w przyszłym tygodniu czegoś ode mnie :D Quote
angineuuka Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Doszło ;) wiec spodziewaj się w przyszłym tygodniu czegoś ode mnie :D Quote
marta1624 Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Hejka Aguś ;) No pewnie że kotka wysterylizowana, bo jakby miała z 5 małych to bym padła :p Ale jednak wychodzący to jakieś ryzyko ;) A poród już niedługo, poczekaj ;) Quote
łamAga Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 Angina ciesze się że przesyłka doszła :D ale nie tak się umawialiśmy :lmaa: to jest zaległa przesyłka jaka odwlekła się w czasie z racji mojej sklerozy , tak to jest jak sie nie pamieta gdzie się coś wkłada :P M@rt@ No własnie ryzyko jest i dlatego nasze kotki już wychodzące nie są :) Poród niby blisko ale daleko , dzisiaj udało mi sie wychaczyć pieluszki pampers 1dynki za 17 zł :D a normalnie kosztują 25 :D A Marysia znowu chora , pochodziła doslownie 3 dni do przedszkola i już 38 stopni gorączki ma , oszalec idzie .... Quote
łamAga Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 No i nic mi na dogo nie działa łącznie z multicytatem , już szału powoli dostaje :lmaa: Quote
angineuuka Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Angina ciesze się że przesyłka doszła :D ale nie tak się umawialiśmy :lmaa: to jest zaległa przesyłka jaka odwlekła się w czasie z racji mojej sklerozy , tak to jest jak sie nie pamieta gdzie się coś wkłada :P kłamiesz :jumpie: nie zbiednieje :laugh2_2: :megagrin: Quote
łamAga Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 Nie kłamie :P oszczedzaj na klatke dla królika :D cos mi sie wydaje ze jak dogo bedzie tak wariowało to nikt na nim siedziec nie bedzie chciał :shake: Quote
angineuuka Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 na klatkę to bede chyba robic wyprz psich rzeczy, wiec spokojnie :laugh2_2: Quote
łamAga Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 na klatkę to bede chyba robic wyprz psich rzeczy, wiec spokojnie :laugh2_2: Tylko nie pozbaw ich wszystkiego :D a ja chyba tego lapka przez okno wywale no przecież co otworze strone to mi sie tysiąc małych okienek pojawia z reklamami , zanim to pozamykam to juz mam dosyć :pissed: Quote
łamAga Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 adblocka polcam :megagrin: tylko że co bym nie chciała instalować to nie idzie , zaczyna sie instalowac po chwili znika instalacja i jej nie ma , no szału uja juz tutaj dostaje :huh: Quote
marta1624 Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Aguś nie denerwuj się, złość piękności szkodzi :D Ja jestem (rzadko, ale jestem :p) na dogo :) Quote
łamAga Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 Aguś nie denerwuj się, złość piękności szkodzi :D Ja jestem (rzadko, ale jestem :P) na dogo :) Mi tam już nic nie zaszkodzi :P no właśnie "rzadko" buuu .... tez wam sie z boku otwiera taka reklama z laską która stoi a przed nią pies leży ? Quote
*Magda* Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Spoko Aga, już wkrótce Ty też będziesz rzadko na dogo :eviltong: Quote
łamAga Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 Spoko Aga, już wkrótce Ty też będziesz rzadko na dogo :eviltong: Się okaże :P na czas pobytu w szpitalu pewnie tylko bede dostepna sms-owo bo ja na telefonie z dogo korzystać nie potrafię :oops: Quote
angineuuka Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Się okaże :P na czas pobytu w szpitalu pewnie tylko bede dostepna sms-owo bo ja na telefonie z dogo korzystać nie potrafię :oops: hhahahahahhahahah :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: Quote
łamAga Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 hhahahahahhahahah :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: się śmiej :P reszta jak bym nawet pografiła to by mnie to za duzo nerwów kosztowało , operowanie na małym ekranie to nie dla mnie :P jeszcze zacinającego się dogo :P Quote
marta1624 Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Mnie się nic nie otwiera ;) Ej no musisz się nauczyć dogo obsługiwać :p Quote
łamAga Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 Mnie się nic nie otwiera ;) Ej no musisz się nauczyć dogo obsługiwać :P Na razie nauczyłam się e-maile wysyłac żeby Magdzie fotki wysłać :D Dzisiaj pizgałam z Marysi , jak miałam mniejszy obwód brzucha to nosiłam nerkę , i Ona była nauczona że to moja torebka , dzisiaj bylismy u moich rodziców , Marysia też była , no i Sebastian miał na sobie założoną nerke , coś z niej sięgał a Marysia tak na niego popatrzyła i mówi " chłopaki nie noszą torebek" :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
marta1624 Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Haha Marysia jest super :D No to Madzia będzie informować dogo o twoich "postępach" :grins: Quote
łamAga Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 Noo czasami jak coś palnie :megagrin: Taaaa ale pewnie tylko wysle jej sms-a ze zaczynam rodzić :D a póxniej zdjęcie bo w miedzy czasie nie bede miała siły pisać :P Quote
*Magda* Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 No to Madzia będzie informować dogo o twoich "postępach" :grins: Się zastanowię czy się pochwalę o postępach :eviltong: Quote
Recommended Posts