Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Angina ciesze się że przesyłka doszła :D ale nie tak się umawialiśmy  :lmaa:  to jest zaległa przesyłka jaka odwlekła się w czasie z racji mojej sklerozy , tak to jest jak sie nie pamieta gdzie się coś wkłada :P

M@rt@

No własnie ryzyko jest i dlatego nasze kotki już wychodzące nie są :)

Poród niby blisko ale daleko , dzisiaj udało mi sie wychaczyć pieluszki pampers 1dynki za 17 zł :D a normalnie kosztują 25 :D

A Marysia znowu chora , pochodziła doslownie 3 dni do przedszkola i już 38 stopni gorączki ma , oszalec idzie ....

Posted

Angina ciesze się że przesyłka doszła :D ale nie tak się umawialiśmy  :lmaa:  to jest zaległa przesyłka jaka odwlekła się w czasie z racji mojej sklerozy , tak to jest jak sie nie pamieta gdzie się coś wkłada :P

kłamiesz :jumpie:

nie zbiednieje :laugh2_2: :megagrin:

Posted

na klatkę to bede chyba robic wyprz psich rzeczy, wiec spokojnie :laugh2_2:

Tylko nie pozbaw ich wszystkiego :D

a ja chyba tego lapka przez okno wywale no przecież co otworze strone to mi sie tysiąc małych okienek pojawia z reklamami , zanim to pozamykam to juz mam dosyć  :pissed:

Posted

adblocka polcam :megagrin:

tylko że co bym nie chciała instalować to nie idzie , zaczyna sie instalowac po chwili znika instalacja i jej nie ma , no szału uja juz tutaj dostaje :huh:

Posted

Aguś nie denerwuj się, złość piękności szkodzi :D

Ja jestem (rzadko, ale jestem :P) na dogo :)

Mi tam już nic nie zaszkodzi :P

no właśnie "rzadko" buuu ....

tez wam sie z boku otwiera taka reklama z laską która stoi a przed nią pies leży ? 

Posted

Spoko Aga, już wkrótce Ty też będziesz rzadko na dogo :eviltong:

Się okaże :P na czas pobytu w szpitalu pewnie tylko bede dostepna sms-owo bo ja na telefonie z dogo korzystać nie potrafię :oops:

Posted

Się okaże :P na czas pobytu w szpitalu pewnie tylko bede dostepna sms-owo bo ja na telefonie z dogo korzystać nie potrafię :oops:

hhahahahahhahahah :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2:

Posted

hhahahahahhahahah :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2:

się śmiej :P reszta jak bym nawet pografiła to by mnie to za duzo nerwów kosztowało , operowanie na małym ekranie to nie dla mnie :P jeszcze zacinającego się dogo :P

Posted

Mnie się nic nie otwiera ;)

Ej no musisz się nauczyć dogo obsługiwać :P

Na razie nauczyłam się e-maile wysyłac żeby Magdzie fotki wysłać :D

Dzisiaj pizgałam z Marysi , jak miałam mniejszy obwód brzucha to nosiłam nerkę , i Ona była nauczona że to moja torebka , dzisiaj bylismy u moich rodziców , Marysia też była , no i Sebastian miał na sobie założoną nerke , coś z niej sięgał a Marysia tak na niego popatrzyła i mówi 

" chłopaki nie noszą torebek"  :megagrin:  :megagrin:  :megagrin:  :megagrin:

Posted

Noo czasami jak coś palnie  :megagrin:

Taaaa ale pewnie tylko wysle jej sms-a ze zaczynam rodzić :D a póxniej zdjęcie bo w miedzy czasie nie bede miała siły pisać :P