*Magda* Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='dOgLoV']Ale że ciekawe po jakiej :siara: fabian z czasem też pewnie będzie miał swój pokoik , ale to potrwa ;) [/QUOTE] Po takiej z pewnego forum :diabloti: Będziesz marzyła, żeby był w swoim pokoju jak najszybciej :eviltong: Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 [quote name='magdabroy']Po takiej z pewnego forum :diabloti: Będziesz marzyła, żeby był w swoim pokoju jak najszybciej :eviltong:[/QUOTE] Jakiś dziwoląg z niej musi być :evil_lol: Pewnie tak ale sama go nie zrobię :eviltong: Quote
marta1624 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='dOgLoV']a lody lubisz , a też są z mleka :eviltong:[/QUOTE] Ale mają taką wyczuwalność mleka którą akceptuję :eviltong: Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 [quote name='marta1624']Ale mają taką wyczuwalność mleka którą akceptuję :eviltong:[/QUOTE] Nie no , rozumiem , moja siostra np barszczu nie lubi a buraczki już tak :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 A ja odwrotnie :D Barszcz tak, ale buraki nie :D Quote
*Magda* Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='dOgLoV']Jakiś dziwoląg z niej musi być :evil_lol: Pewnie tak ale sama go nie zrobię :eviltong:[/QUOTE] Straszny :diabloti: Weź sąsiada :evil_lol: [quote name='dOgLoV']Nie no , rozumiem , moja siostra np barszczu nie lubi a buraczki już tak :evil_lol:[/QUOTE] Jak można nie lubić barszczu :hmmmm: Quote
Ania :) Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='dOgLoV']ej a mi sie chyba coś poje...o , bo wystawa w Kaliszu w tym roku już była a jeszcze września nie ma :oops:[/QUOTE] Tak czytam o tym co piszesz o Kaliszu i robie oczy ze drugi raz w tym roku wystawa jak zawsze byla raz i zawsze w czerwcu :evil_lol: az chcialam sprawdzic :D Quote
łamAga Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 [quote name='marta1624']A ja odwrotnie :D Barszcz tak, ale buraki nie :D[/QUOTE] To tak jak Sebastian :evil_lol: [quote name='magdabroy']Straszny :diabloti: Weź sąsiada :evil_lol: Jak można nie lubić barszczu :hmmmm:[/QUOTE] :peace: Pewnie by mi to raz dwa zrobił :lol: Ja nie wiem bo ja barszcz kocham :loveu: Quote
*Magda* Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Aga coś dla Twoich kotów, żeby mogły wychodzić na dwór ;) [IMG]http://img8.demotywatoryfb.pl//uploads/201408/gallery_1407566699_344310.jpg[/IMG] Quote
marta1624 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Ale dziwne "klatki" dla kotów :D Wygląda dość.... Efektownie, ale koty pewnie byłyby zadowolone ze świeżego powietrza ;) Quote
3 x Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='dOgLoV']Nie no , rozumiem , moja siostra np barszczu nie lubi a buraczki już tak :evil_lol:[/QUOTE] można tak grzyby pod postacją marynowaną i suszone w barszczu - lubie ale grzybową i wszelkiego rodzaju sosy z grzybów to juz nie a najbardziej uwielbiam zbierać ;) Quote
Małgonia Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Wy tu o jedzeniu a ja poszlam spac:( ja jestem wszystkozerna :D jest parę rzeczy które jem tak bez przekonania, i baaaaardzo niewiele których nie tknę. jak bylam mala to szpinak raz w tyg musial zjeść :D grzyby pod każdą postacią uwielbiam,zbierac tez :D to ja idę zjeść śniadanie, mam markolade marchewkowo jablkowa z imbirem i pomarańczą:D mniam. Prawie domowej roboty. Quote
agaga21 Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 świetna ta klatka dla kotów. już to kiedyś widziałam. może dziwnie wygląda ale niewychodzące koty mają namiastkę wolności Quote
łamAga Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 [quote name='magdabroy']Aga coś dla Twoich kotów, żeby mogły wychodzić na dwór ;) [IMG]http://img8.demotywatoryfb.pl//uploads/201408/gallery_1407566699_344310.jpg[/IMG][/QUOTE] Wow :crazyeye: jak dla mnie rewelacja :loveu: [quote name='Angi']Barszcz też fuuj :p[/QUOTE] pychotka , jeszcze z gniecionymi ziemniaczkami :loveu: [quote name='marta1624']Ale dziwne "klatki" dla kotów :D Wygląda dość.... Efektownie, ale koty pewnie byłyby zadowolone ze świeżego powietrza ;)[/QUOTE] Nie trzeba by było ich pilnować :lol: [quote name='3 x']można tak grzyby pod postacją marynowaną i suszone w barszczu - lubie ale grzybową i wszelkiego rodzaju sosy z grzybów to juz nie a najbardziej uwielbiam zbierać ;)[/QUOTE] Na to paskudztwo jestem uczulona :evil_lol: tzn alergie mam :lol: [quote name='marta1624']Hejka Aga ;):loveu:[/QUOTE] hejka ;) [quote name='Panna Cotta']Wy tu o jedzeniu a ja poszlam spac:( ja jestem wszystkozerna :D jest parę rzeczy które jem tak bez przekonania, i baaaaardzo niewiele których nie tknę. jak bylam mala to szpinak raz w tyg musial zjeść :D grzyby pod każdą postacią uwielbiam,zbierac tez :D to ja idę zjeść śniadanie, mam markolade marchewkowo jablkowa z imbirem i pomarańczą:D mniam. Prawie domowej roboty.[/QUOTE] Ja jestem wybredna co do jedzenia i takich własnie jakiś dziwnych owocowych wynalazków nie lubie :shake: [quote name='agaga21']świetna ta klatka dla kotów. już to kiedyś widziałam. może dziwnie wygląda ale niewychodzące koty mają namiastkę wolności[/QUOTE] Nam by się przydało takie coś , Pepsi cały czas chodzi i płacze pod drzwiami :roll: gdyby Sebek był takim grzebkiem jak mój szwagier to kociaki dawno miały by jakiś wybieg a tak , muszą sie kisić w domu :roll: Dzisiaj miałam najgprsze chyba badanie jakie można mieć robione w ciąży czyli obciążenie glukozą :roll: matko jakie to ohydne , i to czekanie 2 godziny na pobranie krwi :roll: Quote
vege* Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Barsz jest obrzydliwy :evil_lol: Buraki zjem, ale tylko na zimno takie ze słoika na ostro z papryką i cebulą, pyszne:loveu: Quote
łamAga Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 [quote name='vege*']Barsz jest obrzydliwy :evil_lol: Buraki zjem, ale tylko na zimno takie ze słoika na ostro z papryką i cebulą, pyszne:loveu:[/QUOTE] Dobry jest , jeszcze jak jest dobrze doprawiony i taki ostry to niebo w gębie :lol: Quote
marta1624 Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Nie wiem jak to wygląda, ale wierzę że obrzydliwe ;) Już samo pobieranie krwi mnie przeraża :D Quote
łamAga Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 [quote name='marta1624']Nie wiem jak to wygląda, ale wierzę że obrzydliwe ;) Już samo pobieranie krwi mnie przeraża :D[/QUOTE] Akurat pobierania krwi się nie boję , dzisiaj mi 3 razy pobierała , ale ta glukoza jest obrzydliwa , nie dosyć że musiałam ją wypić na czczo , a to taki słodki ulepek fuj :roll: to najpierw mi pobrała krew , dała do wypicia kubek tej glukozy , po godzinie musiałam wrocić pobrała mi kolejny raz krew i po nastepnej godzinie znowu :roll: myślałam że z nudów tam ocipieje , poszłam do sklepu , połaziłam , kupiłam gazete "przyjaciel pies " i stwierdzam że głupia ta gazeta jak but , się jeszcze bardziej wynudziłam czytając ją niż jak bym se w tym czasie w necie w komórce posiedziała :lol: Quote
angineuuka Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 po glukozie to chyba na dupie siedziec sie powinno. Quote
łamAga Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 [quote name='Angi']po glukozie to chyba na dupie siedziec sie powinno.[/QUOTE] Nawet nie wiem , było mi dziwnie słabo i jak doszłam do lidla to mi sie już czarno przed oczami zaczeło robić wiec tylko obeszłam lidla i wróciłam na poczekalnie , więcej się stamtąd nie ruszałam bo sama byłam i się bałam że gdzieś padne ;) Quote
Małgonia Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 teraz podobno sa glukozy smakowe do kupienia w aptece ;p Ja piłam zwykła, myslalam ze zwymiotuje, poszlam po poludniu potem z TŻtem do biedry, na dzial slodyczy to myslalam ze znowu zaraz zwrócę. Raz tylko mi pobierali po niej krew, widze ze wielu cięzarnym dwa razy... Quote
Guest wolfheart Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 biedna... ja mam ogromny problem przełknąć coś co mnie obrzydza/nie smakuje mi Quote
Małgonia Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 jak trza to trza... przed cesarka dała mi kieliszek taki czegos do picia, nie wiem co to bylo, bylo gorzekie jak cholera, ja juz sił nie miałam od tych skurczy i się zachłysnełam bo za szybko chlusnełam ( jak wodke sobie wlałam ;p ) i ten smak mnie przeraził. Masakra. Jeszcze położna taka mądra była, że mnie chciała poklepać w plecy, ale kobita niedelikatna strasznie, w ogole jakbym miała twedy siłe to bym ją sama tak trzasnęła, tylko w twarz... Bardzo kiepsko wspominam :shake: Quote
Recommended Posts