Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurcze, u mnie w lumpach nie ma takich pieknych rzeczy dla dziecięcia mojego:( rzadko kiedy cos upoluje, w jednym lumpie co ma dziecięce to sklepik 6m x6m... Jak ma dostawę to wejść sie nie da, w środku pelno ciężarnych brzuchami sie rozpycha i matek z dziećmi :D

Posted

[quote name='Panna Cotta']Kurcze, u mnie w lumpach nie ma takich pieknych rzeczy dla dziecięcia mojego:( rzadko kiedy cos upoluje, w jednym lumpie co ma dziecięce to sklepik 6m x6m... Jak ma dostawę to wejść sie nie da, w środku pelno ciężarnych brzuchami sie rozpycha i matek z dziećmi :D[/QUOTE]

W tym lumpku miala byś raj , to jest wielki lumpek , dział dziecięcy ma cztery długaśne pałągi pełne wypełnione wieszakami , oczopląsu idzie dostać , ja dzisiaj z wielu rzeczy zrezygnowałam bo bym się nie uwlekła , i to jest tak że zawsze w poniedziałek dokładają "nowe" ciuchy i od poniedziałku zawsze jest najdrożej a w sobote jest 15 zł za kg :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Sam by nie dał , wziął mame :evil_lol:

Ja tam mam katar to nie odczuwam tego aż tak bardzo , ale trzeba będzie je wykąpać :evil_lol:[/QUOTE]
To mama dopiero hardcore :D Dzisiaj mijałam państwo koło 60, co na mój widok szybko opletli smycz wokół latarni żeby ich onek do mnie nie wyrwał :D Nie powiem, wyglądało to komicznie mimo że był w tym tragizm- onek ma pół roku a rzuca się na wszystko, dosłownie :(

Posted

[quote name='marta1624']To mama dopiero hardcore :D Dzisiaj mijałam państwo koło 60, co na mój widok szybko opletli smycz wokół latarni żeby ich onek do mnie nie wyrwał :D Nie powiem, wyglądało to komicznie mimo że był w tym tragizm- onek ma pół roku a rzuca się na wszystko, dosłownie :([/QUOTE]

no niestety znam to skądś , jak Neron był podrostkiem , miał też może z pół roku i szłam ze siostrą z nim na spacer to też niestety mysiałam tak robić :roll: jak widziałam z daleka psa to przywiązywałam Nerona do latarni i tak stalam aż nie nie przeszli :roll: ja miałam z nim 3 światy od szczeniaka :roll:

Posted

Rzeczy dla dzieci są urocze :) Jak sobie kupowałam ostatnio buty w reeboku to musiałam spojrzeć na dziecięce, boże jakie urocze są takie małe adidaski :loveu: Małe buciki mnie strasznie rozczulają chociaż dla takiego niemowlaka w wózku to bez sensu kupować adidasy, ale oko pocieszyć można :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Tak to prawda , przebieranie w takich ciuszkasz bardzo poprawia nastrój :loveu:

Marysia przecież też musiała być na zdjęciu :evil_lol: bucikami ale zawsze obecna :evil_lol:[/QUOTE]
Jak wybierasz to się nie zastanawiasz że to na raz albo i wcale nie założysz :lol:

Marysie chyba lubią aparaty. Moja mała jak zobaczy aparat/telefon to od razu buzię zaciesza i zaczyna pozować :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']
Jak byłam w mieście to Sebek był z psami w lesie i sie w wodzie bardzo gloniastej wykąpały :lol: ale walą :evil_lol:[/QUOTE]
Powiadasz że masz zapach lasu w domu :cool3:

[quote name='vege*']Rzeczy dla dzieci są urocze :) Jak sobie kupowałam ostatnio buty w reeboku to musiałam spojrzeć na dziecięce, boże jakie urocze są takie małe adidaski :loveu: Małe buciki mnie strasznie rozczulają chociaż dla takiego niemowlaka w wózku to bez sensu kupować adidasy, ale oko pocieszyć można :lol:[/QUOTE]
Oj tak, zawsze mi się malusie buciki podobały :loveu:. No i mam całą reklamówkę cudnych malutkich buciczków których dziecku nie założę :evil_lol:. Sukieneczki też mi się podobały :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']no niestety znam to skądś , jak Neron był podrostkiem , miał też może z pół roku i szłam ze siostrą z nim na spacer to też niestety mysiałam tak robić :roll: jak widziałam z daleka psa to przywiązywałam Nerona do latarni i tak stalam aż nie nie przeszli :roll: ja miałam z nim 3 światy od szczeniaka :roll:[/QUOTE]
To nie zazdroszczę :roll: Dobrze że teraz jest znośnie ;)

Hejka Aga ;)

Posted

[quote name='vege*']Rzeczy dla dzieci są urocze :) Jak sobie kupowałam ostatnio buty w reeboku to musiałam spojrzeć na dziecięce, boże jakie urocze są takie małe adidaski :loveu: Małe buciki mnie strasznie rozczulają chociaż dla takiego niemowlaka w wózku to bez sensu kupować adidasy, ale oko pocieszyć można :lol:[/QUOTE]

Mnie też zawsze rozczulały małe buciki w firmowych sklepach ale nie ma sensu dawac tyle kasy żeby dziecko ponosiło bucik miesiąc :shake:

[quote name='*Monia*']Jak wybierasz to się nie zastanawiasz że to na raz albo i wcale nie założysz :lol:

Marysie chyba lubią aparaty. Moja mała jak zobaczy aparat/telefon to od razu buzię zaciesza i zaczyna pozować :evil_lol:

Powiadasz że masz zapach lasu w domu :cool3:

Oj tak, zawsze mi się malusie buciki podobały :loveu:. No i mam całą reklamówkę cudnych malutkich buciczków których dziecku nie założę :evil_lol:. Sukieneczki też mi się podobały :shake:[/QUOTE]

Dokładnie , czasami dopiero w domu tak myśle , no przecież to jest za grube i Fabian nie zdazy tego założyć bo wyrośnie z tego do tego czasu :evil_lol: ale kurcze jak widze takie ładne rzeczy w idealnym stanie i za tak małe pieniądze to mi najzwyczajniej szkoda nie wziąć :lol:

Taaak tylko że ja bym raczej to nazwała zapach zgniłych wodorostów :evil_lol: chociaż dzisiaj już nic nie czuć :lol:

[quote name='marta1624']To nie zazdroszczę :roll: Dobrze że teraz jest znośnie ;)

Hejka Aga ;)[/QUOTE]

Tak teraz już jest prawie ok ;)

Hejka ;)

[quote name='magdabroy'][URL]https://lh3.googleusercontent.com/-a5krjQueNp0/U-ZclT_ESiI/AAAAAAAACec/siALRk8HBkQ/w440-h587-no/DSC_8103.jpg[/URL] :loveu:

Hej Aga :)[/QUOTE]

hejka ;)

Posted

[quote name='Panna Cotta']Ile ja mam ciuszków, ktorych Hanka ani razu na sobie nie miala to ojej... az szkoda niektrych :([/QUOTE]

To zapakuj w jakiś karton , może jeszcze się przydają :lol:
moja siostra zapakowała wszystkie te które były w idealnym stanie jakie miała po Marysi i zaniosła własnie do lumpka , dostała pare groszy ale zawsze coś , kupiła za tą kase inne ciuchy które Marysia teraz nosi :lol: tylko że moja siostra już nie planuje więcej dzieci :)

Posted

[quote name='Aleksandra95']A pokoik już szykujesz ? :DD[/QUOTE]

Raczej nie , wstawie łóżeczko do naszego pokoju a Sebka biurko z kompem robi wypad do pokoju obok :lol:

Posted

ja w temacie wystaw
z wątku agagi
bo chciałam tylko się zapytać kiedy Qwendi ma cieczkę
i z jaką wystawą to się pokrywa
dzisiaj Prodziu przez 3 min się szykował i se jajka lizał:diabloti:
potem przez 10 min szykował Freda :evil_lol:
(bo Fred jakoś tak wyszło że Fred robi większe wrażenie zawsze)

Posted

[quote name='3 x']ja w temacie wystaw
z wątku agagi
bo chciałam tylko się zapytać kiedy Qwendi ma cieczkę
i z jaką wystawą to się pokrywa
dzisiaj Prodziu przez 3 min się szykował i se jajka lizał:diabloti:
potem przez 10 min szykował Freda :evil_lol:
(bo Fred jakoś tak wyszło że Fred robi większe wrażenie zawsze)[/QUOTE]

Buahahaha :evil_lol:

a wiesz ze ja nawet nie wiem kiedy ona ma cieczke :oops: najwyżej się w słoik weźmie nasienie :evil_lol: