*Magda* Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 [quote name='dOgLoV'] Ale ja po schodach nie sikam :eviltong: żeby nie było wątpliwości :eviltong:[/QUOTE] Jak Fabian podrośnie i będzie Ci naciskał na pęcherz, to pewnie nie raz popuścisz na schodach :eviltong: Quote
łamAga Posted June 28, 2014 Author Posted June 28, 2014 [quote name='magdabroy']Jak Fabian podrośnie i będzie Ci naciskał na pęcherz, to pewnie nie raz popuścisz na schodach :eviltong:[/QUOTE] To będe się starała schody omijać :evil_lol: dzosiaj byłam w nowym lumpku , nakupiłam reklamowe ciuchów , zapłaciłam cale 16,80 :evil_lol: ale wam nie pokaze bo zostaly ciuszki u mamy , zostawiam na razie tam bo wypiorą je razem z ciuszkami Stasia i co Stasiu wynosi to wynosi i później je wezmę :lol: Quote
łamAga Posted June 28, 2014 Author Posted June 28, 2014 [quote name='magdabroy']Ale szalejesz :evil_lol:[/QUOTE] taaaaaaa , ale bede robiła tam nalot co sobotę :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 Nie kupuj za dużo małych rozmiarów, bo nie zdążysz ich założyć ;) Quote
łamAga Posted June 28, 2014 Author Posted June 28, 2014 [quote name='magdabroy']Nie kupuj za dużo małych rozmiarów, bo nie zdążysz ich założyć ;)[/QUOTE] Nie no dzisiaj kupiłam tylko jedne ogrodniczki i jeden kombinezon małe na noworodka a reszta to tak na 9-12 miesięcy już wzięłam ;) Quote
marta1624 Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 To Fabian jest ostatecznie? ;) Czy to jeszcze do zmiany? Quote
maxishine. Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 [quote name='marta1624']To Fabian jest ostatecznie? ;) Czy to jeszcze do zmiany?[/QUOTE] Nie no co ty. Jeszcze będą się spierać. :diabloti: Quote
łamAga Posted June 28, 2014 Author Posted June 28, 2014 [quote name='marta1624']To Fabian jest ostatecznie? ;) Czy to jeszcze do zmiany?[/QUOTE] na razie stanęło na Fabianie ale jeszcze 4 miesiące na zmianę mamy ;) [quote name='Yuki_']Nie no co ty. Jeszcze będą się spierać. :diabloti:[/QUOTE] byc może ;) Quote
łamAga Posted June 28, 2014 Author Posted June 28, 2014 [quote name='marta1624']Fabian jest ładnie, mnie się podoba ;)[/QUOTE] Nie no mnie też się podoba ;) ale moze coś fajniejszego się trafi :evil_lol: Quote
*Monia* Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 Po urodzeniu masz jeszcze pół roku na zmianę imienia, tak mi pani w urzędzie powiedziała ;) Przyszłam zobaczyć zdobycze a tu nie ma, więc się tylko przywitam :) Quote
Małgonia Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 U mnie moda na Filipa, dwie kolezanki juz urodziły a trzecia ma w drodze :) Swoja drogą, strasznie dużo dziewuch z moich kręgów rodzi/urodziło w tym roku :) Quote
łamAga Posted June 29, 2014 Author Posted June 29, 2014 [quote name='*Monia*']Po urodzeniu masz jeszcze pół roku na zmianę imienia, tak mi pani w urzędzie powiedziała ;) Przyszłam zobaczyć zdobycze a tu nie ma, więc się tylko przywitam :)[/QUOTE] To całe szczęście bo Sebek mnie straszy że to On bedzie rejestrował dziecko i da mu na imię Sebastian junior :wallbash: Nie robiłam zdjęć bo za dużo focenia , ale nastepnym razem zrobię :evil_lol: [quote name='Panna Cotta']U mnie moda na Filipa, dwie kolezanki juz urodziły a trzecia ma w drodze :) Swoja drogą, strasznie dużo dziewuch z moich kręgów rodzi/urodziło w tym roku :)[/QUOTE] Mam kuzyna Filipa i tez mi sie to imię jakoś tak już osłuchalo ;) Jak wczoraj szłam miasten co co druga kobita w ciąży hehe Quote
marta1624 Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Imię Sebastian mi się podoba, ale jakoś mi się nie widzi dwóch Sebków w domu ;) Quote
łamAga Posted June 29, 2014 Author Posted June 29, 2014 [quote name='marta1624']Imię Sebastian mi się podoba, ale jakoś mi się nie widzi dwóch Sebków w domu ;)[/QUOTE] ja bym dziecku tak nie dała na imię nawet jak Sebastian by mial inaczej na imie :eviltong: Quote
Ty$ka Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Fabian mi się podoba, jest świetne. U nas też był spór o imię. Tzn. moi rodzice mieli problem z nadaniem mi imienia. Miałam być Jagoda albo Martyna, a tata chciał Justyna. Ostatecznie padło na Jagoda, ale gdy się urodziłam Tata mnie zarejestrował jako Justyna :siara: I tak już zostało. Quote
Baski_Kropka Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 A ja miałam być Magdaleną, ale ostatecznie stanęło na Monice o zgrozo :/ A co do daty urodzenia... ja się zaczęłam rodzić w dzień urodzin mojej mamy. Cały dzień od rana dawałam jej popalić podobno, a ona gości miała, goscine szykowała... wieczorem musiała ich powypraszać "bo sami wiedzą" w 3 minuty podobno nie było nikogo :P Ale wyszłam na świat już po północy i nie zdążyłam z niespodzianką urodzinową... A imie Fabian fajne! Mnie się podobają takie imiona, których się teraz na każdym kroku nie słyszy. Grześki, Marki, Wojtki mi się już bardzo osłuchały :P Quote
*Magda* Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 [quote name='dOgLoV']To całe szczęście bo Sebek mnie straszy że to On bedzie rejestrował dziecko i da mu na imię Sebastian junior :wallbash:[/QUOTE] Tylko się dowiedz, czy czasem przy zmianie nie musi być zgoda obojga rodziców :eviltong: [quote name='Ty$ka']Fabian mi się podoba, jest świetne. U nas też był spór o imię. Tzn. moi rodzice mieli problem z nadaniem mi imienia. Miałam być Jagoda albo Martyna, a tata chciał Justyna. Ostatecznie padło na Jagoda, ale gdy się urodziłam Tata mnie zarejestrował jako Justyna :siara: I tak już zostało.[/QUOTE] U mnie było tak samo ;) Miałam być Danutą (:mdleje:), a tata mnie zameldował jako Magdalena :) Quote
marta1624 Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Ja miałam być Magdą ;) Ale tata mnie zarejestrował jako Marta :D Quote
łamAga Posted June 29, 2014 Author Posted June 29, 2014 [quote name='Ty$ka']Fabian mi się podoba, jest świetne. U nas też był spór o imię. Tzn. moi rodzice mieli problem z nadaniem mi imienia. Miałam być Jagoda albo Martyna, a tata chciał Justyna. Ostatecznie padło na Jagoda, ale gdy się urodziłam Tata mnie zarejestrował jako Justyna :siara: I tak już zostało.[/QUOTE] Własnie , bo to faceci mają przewagę bo Oni rejestrują dziecko :mad: [quote name='Baski_Kropka']A ja miałam być Magdaleną, ale ostatecznie stanęło na Monice o zgrozo :/ A co do daty urodzenia... ja się zaczęłam rodzić w dzień urodzin mojej mamy. Cały dzień od rana dawałam jej popalić podobno, a ona gości miała, goscine szykowała... wieczorem musiała ich powypraszać "bo sami wiedzą" w 3 minuty podobno nie było nikogo :P Ale wyszłam na świat już po północy i nie zdążyłam z niespodzianką urodzinową... A imie Fabian fajne! Mnie się podobają takie imiona, których się teraz na każdym kroku nie słyszy. Grześki, Marki, Wojtki mi się już bardzo osłuchały :P[/QUOTE] Ale byłaś niedobra , chciałaś zrobić prezent a tu bólu przysporzyłaś :diabloti: [quote name='marta.k9080']dobry :p[/QUOTE] Hejka ;) [quote name='magdabroy']Tylko się dowiedz, czy czasem przy zmianie nie musi być zgoda obojga rodziców :eviltong: U mnie było tak samo ;) Miałam być Danutą (:mdleje:), a tata mnie zameldował jako Magdalena :)[/QUOTE] A to muszę to koniecznie sprawdzić :diabloti: Magdalena zdecydowanie lepsze :evil_lol: [quote name='Yuki_']Heeeeeej ;)[/QUOTE] Hejka ;) [quote name='marta1624']Ja miałam być Magdą ;) Ale tata mnie zarejestrował jako Marta :D[/QUOTE] To ja od razu miałam byc Agnieszką :cool1: ale jak mama była w pierwszej ciąży ( w ogóle jak zaszła w ciaze to jej gin powiedział ze ma guza , dzisiaj ten guz ma 36 lat i ma na imię Milena :evil_lol: czyli moja siostra ) to mama straszyła tatę że jak będzie dziewczynka to dają jej na imię Scholastyka a jak syn to już nie pamietam ale też jakoś dziwacznie a mój tata w to wierzył i był wprost przerażony a nie chciał sie mojej mamie sprzeciwić :diabloti: Quote
Recommended Posts