Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta1624']Fabian jest ładne ;) Aleksander źle mi się kojarzy ;) Aga a ty wolisz takie "stare" imiona czy nowoczesne? Ty i Sebek ;)[/QUOTE]

ja wolę stare takie jak janek , Stasiu , Franek a Sebek nie i tu jest konflikt ;)

[quote name='magdabroy']No to póki co mamy Fabian :)

A Tymoteusz? albo Bartek?[/QUOTE]

Na Jakuba tez ewentualnie wyraził zgode hehe

Mi sie Tymoteusz bardzo podoba a Sebkowi nie , a Bartek hmmm tez myslałam nad nim ale jednak nie bardzo bym chciała :)

[quote name='magdabroy']Masz, na poprawę humoru ;)

[IMG]http://img3.demotywatoryfb.pl//uploads/201406/1403543686_qlxkki_600.jpg[/IMG][/QUOTE]

Buhahahahaha dobre dobre :diabloti:

Posted

[url]http://img3.demotywatoryfb.pl//uploads/201406/1403543686_qlxkki_600.jpg[/url]
ile w tym prawdy!!

jak dobrze, że wymyślanie imion dla dzieci mam już za sobą:diabloti: prawie żadne mi się nie podobaly.

Posted

[quote name='magdabroy']Wracam do pracy i jak przepracuję rok, to biorę się za robotę :p[/QUOTE]
No to akurat, a wtedy Aga zacznie się starać o żonę dla Theosia :lol:

Wybór imienia jest najtrudniejszy, bo albo się nie podoba albo źle się kojarzy. Ja dałam po babci Marysia, ale mówimy Mania dla odróżnienia o którą Marysię chodzi :)

Posted

Ja tam problemu z imieniem nie miałam ;)
Imiona wybrane kilka lat wcześniej :)
Bogdan pod koniec miał wątpliwości, co do Theodora. A że nie wymyślił nic innego, to zostało tak jak było mówione od początku :)

Jak drugim dzieckiem będzie córka, to imię mam :)
A jak będzie drugi syn, to będę się upierać, że ma być Nikodem :loveu:

Posted

[quote name='agaga21'][URL]http://img3.demotywatoryfb.pl//uploads/201406/1403543686_qlxkki_600.jpg[/URL]
ile w tym prawdy!!

jak dobrze, że wymyślanie imion dla dzieci mam już za sobą:diabloti: prawie żadne mi się nie podobaly.[/QUOTE]

Nie mów hop , bo może jeszcze przydarzy Ci sie potrzeba wybrania imienia :evil_lol:

[quote name='*Monia*']No to akurat, a wtedy Aga zacznie się starać o żonę dla Theosia :lol:

Wybór imienia jest najtrudniejszy, bo albo się nie podoba albo źle się kojarzy. Ja dałam po babci Marysia, ale mówimy Mania dla odróżnienia o którą Marysię chodzi :)[/QUOTE]

Moja siostra ma Marysię , i jak już teraz Marysia ma takie humorki to srawdziła gdzies w necie i okazało się że Marsie są choleryczkami , są pyskate , zawsze musza mieć racje itd , no i wypisz wymaluj "nasza" Maninia , u sąsiadki też jest Marysia i ma taki sam charakterek :evil_lol:

[quote name='magdabroy']Ja tam problemu z imieniem nie miałam ;)
Imiona wybrane kilka lat wcześniej :)
Bogdan pod koniec miał wątpliwości, co do Theodora. A że nie wymyślił nic innego, to zostało tak jak było mówione od początku :)

Jak drugim dzieckiem będzie córka, to imię mam :)
A jak będzie drugi syn, to będę się upierać, że ma być Nikodem :loveu:[/QUOTE]

Nikodem mi sie podoba ale koleżanka dość bliska ma więc już tego imienia nawet nie brałam pod uwagę :shake:

[quote name='marta1624']To ja się przywitam- Hejka Aga i Fabian (może :D) ;)[/QUOTE]

Hejka ;)

Myśle że jeszcze nie jedno imię się tu przewinie :diabloti:

[quote name='Yuki_']Hej
[URL]http://img3.demotywatoryfb.pl//uploads/201406/1403543686_qlxkki_600.jpg[/URL]
Genialne

Widzę że niesamowita kłótnia o imię ;)[/QUOTE]

Hejka ;)

to nie kłótnia , taki mały spór ;)

Posted

[quote name='marta1624']Co tam Aguś u was?[/QUOTE]

A leci pomalutku , byłam u mamy pobawiłam się z Marysią , popłynełyśmy do francji i z powrotem hehe i jakoś dzień zleciał ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']A leci pomalutku , byłam u mamy pobawiłam się z Marysią , popłynełyśmy do francji i z powrotem hehe i jakoś dzień zleciał ;)[/QUOTE]

fast bołtem jakims chyba , co? ;)

Posted

[quote name='Aleksandra95']Aga, ta płeć to jeszcze może nie jest pewna :D wiesz... ja też miałam być na początku Kamilem :lol:

A może Patryk, Artur ?[/QUOTE]

Nie no widziałam wyraźnie , raczej nie ma możliwości pomyłki :evil_lol: chociaż wiadomo , zawsze jakiś tam procent jest szans ale tutaj raczej minimalny ;)

Hmmm troche za bardzo pospolite :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']
Moja siostra ma Marysię , i jak już teraz Marysia ma takie humorki to srawdziła gdzies w necie i okazało się że Marsie są choleryczkami , są pyskate , zawsze musza mieć racje itd , no i wypisz wymaluj "nasza" Maninia , u sąsiadki też jest Marysia i ma taki sam charakterek :evil_lol:
[/QUOTE]
Nie strasz :shake:

Co do płci to mi po porodzie położna powiedziała coś w stylu "zdrowy i silny bobas" a mnie wmurowało i wydobyłam z siebie tylko "ale jak to, przecież miała być dziewczynka :placz:" :evil_lol:. Musiała mi tłumaczyć że to na pewno dziewczynka, a ona mówiła w sensie że bobas a nie że chłopak. Czterech różnych lekarzy małą oglądało jak byłam w ciąży i każdy musiał mnie informować czy na pewno się nic z płcią nie zmieniło :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Aga, mam imię dla Waszego syna :grins:
Teodor :loveu::evil_lol:[/QUOTE]

Bardzooooo chętnie :loveu: ale nie przejdzie :shake:

[quote name='*Monia*']Nie strasz :shake:

Co do płci to mi po porodzie położna powiedziała coś w stylu "zdrowy i silny bobas" a mnie wmurowało i wydobyłam z siebie tylko "[B]ale jak to, przecież miała być dziewczynka[/B] :placz:" :evil_lol:. Musiała mi tłumaczyć że to na pewno dziewczynka, a ona mówiła w sensie że bobas a nie że chłopak. Czterech różnych lekarzy małą oglądało jak byłam w ciąży i każdy musiał mnie informować czy na pewno się nic z płcią nie zmieniło :evil_lol:[/QUOTE]

buahahahahahhaahhahaahah :roflt:

do 4 lekarzy chodziłaś ? ;)

Posted

[quote name='marta1624']Magda dwóch Teosiów to za dużo chyba :D[/QUOTE]

Nie dwóch, bo mój jest Theodor, a Agi byłby Teodor ;) Widzisz różnicę?

[quote name='dOgLoV']Bardzooooo chętnie :loveu: ale nie przejdzie :shake:
[/QUOTE]

Sebkowi się nie podoba? :mad:

Posted

[quote name='magdabroy']

Sebkowi się nie podoba? :mad:[/QUOTE]

Hehe nie ze nie podoba ale dla niego jest zbyt "zagraniczne " tak samo jak Brajan np , mi sie podoba a jemu nie bo nie Polskie heh jak by Fabian było Polskie ale co tam najwazniejsze zeby mieć swoje przekonania :evil_lol: