łamAga Posted June 25, 2014 Author Posted June 25, 2014 [quote name='marta1624']Fabian jest ładne ;) Aleksander źle mi się kojarzy ;) Aga a ty wolisz takie "stare" imiona czy nowoczesne? Ty i Sebek ;)[/QUOTE] ja wolę stare takie jak janek , Stasiu , Franek a Sebek nie i tu jest konflikt ;) [quote name='magdabroy']No to póki co mamy Fabian :) A Tymoteusz? albo Bartek?[/QUOTE] Na Jakuba tez ewentualnie wyraził zgode hehe Mi sie Tymoteusz bardzo podoba a Sebkowi nie , a Bartek hmmm tez myslałam nad nim ale jednak nie bardzo bym chciała :) [quote name='magdabroy']Masz, na poprawę humoru ;) [IMG]http://img3.demotywatoryfb.pl//uploads/201406/1403543686_qlxkki_600.jpg[/IMG][/QUOTE] Buhahahahaha dobre dobre :diabloti: Quote
agaga21 Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 [url]http://img3.demotywatoryfb.pl//uploads/201406/1403543686_qlxkki_600.jpg[/url] ile w tym prawdy!! jak dobrze, że wymyślanie imion dla dzieci mam już za sobą:diabloti: prawie żadne mi się nie podobaly. Quote
*Monia* Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 [quote name='magdabroy']Wracam do pracy i jak przepracuję rok, to biorę się za robotę :p[/QUOTE] No to akurat, a wtedy Aga zacznie się starać o żonę dla Theosia :lol: Wybór imienia jest najtrudniejszy, bo albo się nie podoba albo źle się kojarzy. Ja dałam po babci Marysia, ale mówimy Mania dla odróżnienia o którą Marysię chodzi :) Quote
*Magda* Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Ja tam problemu z imieniem nie miałam ;) Imiona wybrane kilka lat wcześniej :) Bogdan pod koniec miał wątpliwości, co do Theodora. A że nie wymyślił nic innego, to zostało tak jak było mówione od początku :) Jak drugim dzieckiem będzie córka, to imię mam :) A jak będzie drugi syn, to będę się upierać, że ma być Nikodem :loveu: Quote
marta1624 Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 To ja się przywitam- Hejka Aga i Fabian (może :D) ;) Quote
maxishine. Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Hej [url]http://img3.demotywatoryfb.pl//uploads/201406/1403543686_qlxkki_600.jpg[/url] Genialne Widzę że niesamowita kłótnia o imię ;) Quote
łamAga Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 [quote name='agaga21'][URL]http://img3.demotywatoryfb.pl//uploads/201406/1403543686_qlxkki_600.jpg[/URL] ile w tym prawdy!! jak dobrze, że wymyślanie imion dla dzieci mam już za sobą:diabloti: prawie żadne mi się nie podobaly.[/QUOTE] Nie mów hop , bo może jeszcze przydarzy Ci sie potrzeba wybrania imienia :evil_lol: [quote name='*Monia*']No to akurat, a wtedy Aga zacznie się starać o żonę dla Theosia :lol: Wybór imienia jest najtrudniejszy, bo albo się nie podoba albo źle się kojarzy. Ja dałam po babci Marysia, ale mówimy Mania dla odróżnienia o którą Marysię chodzi :)[/QUOTE] Moja siostra ma Marysię , i jak już teraz Marysia ma takie humorki to srawdziła gdzies w necie i okazało się że Marsie są choleryczkami , są pyskate , zawsze musza mieć racje itd , no i wypisz wymaluj "nasza" Maninia , u sąsiadki też jest Marysia i ma taki sam charakterek :evil_lol: [quote name='magdabroy']Ja tam problemu z imieniem nie miałam ;) Imiona wybrane kilka lat wcześniej :) Bogdan pod koniec miał wątpliwości, co do Theodora. A że nie wymyślił nic innego, to zostało tak jak było mówione od początku :) Jak drugim dzieckiem będzie córka, to imię mam :) A jak będzie drugi syn, to będę się upierać, że ma być Nikodem :loveu:[/QUOTE] Nikodem mi sie podoba ale koleżanka dość bliska ma więc już tego imienia nawet nie brałam pod uwagę :shake: [quote name='marta1624']To ja się przywitam- Hejka Aga i Fabian (może :D) ;)[/QUOTE] Hejka ;) Myśle że jeszcze nie jedno imię się tu przewinie :diabloti: [quote name='Yuki_']Hej [URL]http://img3.demotywatoryfb.pl//uploads/201406/1403543686_qlxkki_600.jpg[/URL] Genialne Widzę że niesamowita kłótnia o imię ;)[/QUOTE] Hejka ;) to nie kłótnia , taki mały spór ;) Quote
łamAga Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 [quote name='marta1624']Co tam Aguś u was?[/QUOTE] A leci pomalutku , byłam u mamy pobawiłam się z Marysią , popłynełyśmy do francji i z powrotem hehe i jakoś dzień zleciał ;) Quote
3 x Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 [quote name='dOgLoV']A leci pomalutku , byłam u mamy pobawiłam się z Marysią , popłynełyśmy do francji i z powrotem hehe i jakoś dzień zleciał ;)[/QUOTE] fast bołtem jakims chyba , co? ;) Quote
łamAga Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 [quote name='3 x']fast bołtem jakims chyba , co? ;)[/QUOTE] tapczanem :diabloti: Quote
łamAga Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 [quote name='Ty$ka']Macie magiczny tapczan :O :p[/QUOTE] taaaa pływający do tego , do Francji i z powrotem w 10 min :eviltong: Quote
3 x Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 [quote name='dOgLoV']taaaa pływający do tego , do Francji i z powrotem w 10 min :eviltong:[/QUOTE] teleporczan ;) Quote
łamAga Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 [quote name='3 x']teleporczan ;)[/QUOTE] trzeba tą nazwę opatentować :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Aga, ta płeć to jeszcze może nie jest pewna :D wiesz... ja też miałam być na początku Kamilem :lol: A może Patryk, Artur ? Quote
łamAga Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 [quote name='Aleksandra95']Aga, ta płeć to jeszcze może nie jest pewna :D wiesz... ja też miałam być na początku Kamilem :lol: A może Patryk, Artur ?[/QUOTE] Nie no widziałam wyraźnie , raczej nie ma możliwości pomyłki :evil_lol: chociaż wiadomo , zawsze jakiś tam procent jest szans ale tutaj raczej minimalny ;) Hmmm troche za bardzo pospolite :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Aga, mam imię dla Waszego syna :grins: Teodor :loveu::evil_lol: Quote
*Monia* Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 [quote name='dOgLoV'] Moja siostra ma Marysię , i jak już teraz Marysia ma takie humorki to srawdziła gdzies w necie i okazało się że Marsie są choleryczkami , są pyskate , zawsze musza mieć racje itd , no i wypisz wymaluj "nasza" Maninia , u sąsiadki też jest Marysia i ma taki sam charakterek :evil_lol: [/QUOTE] Nie strasz :shake: Co do płci to mi po porodzie położna powiedziała coś w stylu "zdrowy i silny bobas" a mnie wmurowało i wydobyłam z siebie tylko "ale jak to, przecież miała być dziewczynka :placz:" :evil_lol:. Musiała mi tłumaczyć że to na pewno dziewczynka, a ona mówiła w sensie że bobas a nie że chłopak. Czterech różnych lekarzy małą oglądało jak byłam w ciąży i każdy musiał mnie informować czy na pewno się nic z płcią nie zmieniło :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 [quote name='magdabroy']Aga, mam imię dla Waszego syna :grins: Teodor :loveu::evil_lol:[/QUOTE] Bardzooooo chętnie :loveu: ale nie przejdzie :shake: [quote name='*Monia*']Nie strasz :shake: Co do płci to mi po porodzie położna powiedziała coś w stylu "zdrowy i silny bobas" a mnie wmurowało i wydobyłam z siebie tylko "[B]ale jak to, przecież miała być dziewczynka[/B] :placz:" :evil_lol:. Musiała mi tłumaczyć że to na pewno dziewczynka, a ona mówiła w sensie że bobas a nie że chłopak. Czterech różnych lekarzy małą oglądało jak byłam w ciąży i każdy musiał mnie informować czy na pewno się nic z płcią nie zmieniło :evil_lol:[/QUOTE] buahahahahahhaahhahaahah :roflt: do 4 lekarzy chodziłaś ? ;) Quote
*Magda* Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 [quote name='marta1624']Magda dwóch Teosiów to za dużo chyba :D[/QUOTE] Nie dwóch, bo mój jest Theodor, a Agi byłby Teodor ;) Widzisz różnicę? [quote name='dOgLoV']Bardzooooo chętnie :loveu: ale nie przejdzie :shake: [/QUOTE] Sebkowi się nie podoba? :mad: Quote
łamAga Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 [quote name='magdabroy'] Sebkowi się nie podoba? :mad:[/QUOTE] Hehe nie ze nie podoba ale dla niego jest zbyt "zagraniczne " tak samo jak Brajan np , mi sie podoba a jemu nie bo nie Polskie heh jak by Fabian było Polskie ale co tam najwazniejsze zeby mieć swoje przekonania :evil_lol: Quote
Recommended Posts