Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Za niska jesteś, żeby trafić mnie w twarz :diabloti:[/QUOTE]

Podskocze :eviltong:

[quote name='marta.k9080']nie mam co robić,to na dogo wpadłam:diabloti:[/QUOTE]

chociaż żeś szczera jest :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Aga, a ja Cię szpieguję i wiem, że teraz (o tej godzinie) siedzisz przed kompem :diabloti:
Pytanie tylko, czemu nie na dogo? :mad::eviltong:[/QUOTE]

Aż strach się bać, takie rzeczy tu niektórzy szpiegują :diabloti:

Posted

[quote name='marta1624']Aż strach się bać, takie rzeczy tu niektórzy szpiegują :diabloti:[/QUOTE]

Aga, chyba zapomniała się wylogować z pewnej stronki :razz:
Bo nadal jest na niej aktywna, ale nie sądzę, żeby tyle czasu tam siedziała :evil_lol:

Posted

Hejka ;)

Niemożliwe , dzisiaj dopiero o 13stej włączyłam kompa bo od rana byłam u mamy :eviltong:

moze z komórki jak mam uruchomioną transmisje danych to się gdzieś zaświecam ;)

Posted

[quote name='agaga21']wyśledziłaś:diabloti::diabloti:[/QUOTE]
Magda mogła by zrobić niezła konkutencję Rutkowskiemu :evil_lol:

[quote name='magdabroy']Mam nakładkę na gg i nie muszę się logować, żeby wiedzieć, kto jest zalogowany :p[/QUOTE]

ja czesto uruchamiam transmisje danych w telefonie żeby coś sprawdzić i wtedy sie zaświecam , dzisiaj na pewno też nie raz sie swieciłam a na kompa weszłam dopiero teraz ;)

[quote name='Baski_Kropka']A ja bym chciała zamiast tej paplaniny zobaczyć zdjęcia zwierzaków. WSZYSTKICH :mad:[/QUOTE]

Oj bedzie ciężko bo nie mam w ogóle fot :oops:

[quote name='marta1624']Za duże wymagania :D[/QUOTE]

dokładnie :evil_lol:

Dzisiaj umierom , pół nocy nie spałam tak mnie gardło napierda....ło o katarze nie wspomne a dzisiaj dotego jeszcze ból głowy i łydek :roll: na gardło kupiłam sobie tantum verde podobno w ciazy mozna stosować a na katar Otrivin ale dla dzieci , a teraz pije gorące malinki od mamy :loveu:

Marysi dzisiaj kupiłam zestaw lekarza na dzien dziecka ( sama sobie wybrala ) i robila mi po powrocie do domu operacje , mówi do mnie

" ciociu to jak Cię te [B]łódki[/B] tak bolą to ja ci je będe caly dzien wycinać " :diabloti: