marta1624 Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 [quote name='magdabroy']Pewnie nie :roll: Ale i tak nikt za mną nie będzie tęsknił, więc spoko :diabloti:[/QUOTE] Ode mnie chyba też chcesz dostać :mad: Quote
*Magda* Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 [quote name='marta1624']Ode mnie chyba też chcesz dostać :mad:[/QUOTE] Dajesz ;) Może od Ciebie poczuję :evil_lol: Quote
marta1624 Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 [quote name='magdabroy']Dajesz ;) Może od Ciebie poczuję :evil_lol:[/QUOTE] Nie mam siły, jutro dostaniesz :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 [quote name='marta1624']Nie mam siły, jutro dostaniesz :eviltong:[/QUOTE] Jutro, to się wypchaj sianem :eviltong: Quote
łamAga Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 [quote name='magdabroy']Za niska jesteś, żeby trafić mnie w twarz :diabloti:[/QUOTE] Podskocze :eviltong: [quote name='marta.k9080']nie mam co robić,to na dogo wpadłam:diabloti:[/QUOTE] chociaż żeś szczera jest :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 [quote name='dOgLoV']Podskocze :eviltong:[/QUOTE] Tylko się potem nie przewróć :eviltong: Quote
łamAga Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 Dzisiaj mogło by być różnie :eviltong: dobranoc laseczki ;) Quote
*Magda* Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 [IMG]http://th.interia.pl/50,b754064ac1723437/siema.gif[/IMG] Quote
*Magda* Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Aga, a ja Cię szpieguję i wiem, że teraz (o tej godzinie) siedzisz przed kompem :diabloti: Pytanie tylko, czemu nie na dogo? :mad::eviltong: Quote
marta1624 Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 [quote name='magdabroy']Aga, a ja Cię szpieguję i wiem, że teraz (o tej godzinie) siedzisz przed kompem :diabloti: Pytanie tylko, czemu nie na dogo? :mad::eviltong:[/QUOTE] Aż strach się bać, takie rzeczy tu niektórzy szpiegują :diabloti: Quote
*Magda* Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 [quote name='marta1624']Aż strach się bać, takie rzeczy tu niektórzy szpiegują :diabloti:[/QUOTE] Aga, chyba zapomniała się wylogować z pewnej stronki :razz: Bo nadal jest na niej aktywna, ale nie sądzę, żeby tyle czasu tam siedziała :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 29, 2014 Author Posted May 29, 2014 Hejka ;) Niemożliwe , dzisiaj dopiero o 13stej włączyłam kompa bo od rana byłam u mamy :eviltong: moze z komórki jak mam uruchomioną transmisje danych to się gdzieś zaświecam ;) Quote
łamAga Posted May 29, 2014 Author Posted May 29, 2014 Nooo na gmailu tak , bo jak włącze transmisje danych w komórce to od razu dostaje powiadomienia z fb i poczte z gmaila ;) Quote
agaga21 Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 [quote name='magdabroy']Na gmail jesteś aktywna :eviltong:[/QUOTE] wyśledziłaś:diabloti::diabloti: Quote
*Magda* Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 [quote name='agaga21']wyśledziłaś:diabloti::diabloti:[/QUOTE] Mam nakładkę na gg i nie muszę się logować, żeby wiedzieć, kto jest zalogowany :p Quote
Baski_Kropka Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 A ja bym chciała zamiast tej paplaniny zobaczyć zdjęcia zwierzaków. WSZYSTKICH :mad: Quote
marta1624 Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 [quote name='Baski_Kropka']A ja bym chciała zamiast tej paplaniny zobaczyć zdjęcia zwierzaków. WSZYSTKICH :mad:[/QUOTE] Za duże wymagania :D Quote
łamAga Posted May 30, 2014 Author Posted May 30, 2014 [quote name='agaga21']wyśledziłaś:diabloti::diabloti:[/QUOTE] Magda mogła by zrobić niezła konkutencję Rutkowskiemu :evil_lol: [quote name='magdabroy']Mam nakładkę na gg i nie muszę się logować, żeby wiedzieć, kto jest zalogowany :p[/QUOTE] ja czesto uruchamiam transmisje danych w telefonie żeby coś sprawdzić i wtedy sie zaświecam , dzisiaj na pewno też nie raz sie swieciłam a na kompa weszłam dopiero teraz ;) [quote name='Baski_Kropka']A ja bym chciała zamiast tej paplaniny zobaczyć zdjęcia zwierzaków. WSZYSTKICH :mad:[/QUOTE] Oj bedzie ciężko bo nie mam w ogóle fot :oops: [quote name='marta1624']Za duże wymagania :D[/QUOTE] dokładnie :evil_lol: Dzisiaj umierom , pół nocy nie spałam tak mnie gardło napierda....ło o katarze nie wspomne a dzisiaj dotego jeszcze ból głowy i łydek :roll: na gardło kupiłam sobie tantum verde podobno w ciazy mozna stosować a na katar Otrivin ale dla dzieci , a teraz pije gorące malinki od mamy :loveu: Marysi dzisiaj kupiłam zestaw lekarza na dzien dziecka ( sama sobie wybrala ) i robila mi po powrocie do domu operacje , mówi do mnie " ciociu to jak Cię te [B]łódki[/B] tak bolą to ja ci je będe caly dzien wycinać " :diabloti: Quote
Recommended Posts