Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Cieszę się :)[/QUOTE]

:loveu:

[quote name='marta1624']Neron ma najładniejszy przydomek :lol:[/QUOTE]

też mi się podoba :loveu:

Posted

Śpiące koty (a w szczególności MCO:diabloti:) to jest to co mnie rozkłada kompletnie na łopatki:loveu:

Banerek super :D Taki wiosenny i przynajmniej wprowadza trochę kolorów w te pochmurne deszczowe dni...

Posted

[quote name='Mała Nika']Śpiące koty (a w szczególności MCO:diabloti:) to jest to co mnie rozkłada kompletnie na łopatki:loveu:

Banerek super :D Taki wiosenny i przynajmniej wprowadza trochę kolorów w te pochmurne deszczowe dni...[/QUOTE]

A w taką pogode jaką mamy teraz , bo oczywiście znowu leje , one śpią na okrągło :lol:

dziekuję , bannerek to prezencik od [B]magdabroy [/B]:loveu:

Posted

Siedzenie w domu mnie rozleniwia, długo śpię, a jak wstanę to nic mi się nie chce :eviltong: W trybie szkolnym zdecydowanie więcej robię, chociaż mniej czasu mam. A za naukę to ja nie wiem kiedy się wezmę, chyba jak już będzie za późno :evil_lol:

Posted

[quote name='Naklejka']Siedzenie w domu mnie rozleniwia, długo śpię, a jak wstanę to nic mi się nie chce :eviltong: W trybie szkolnym zdecydowanie więcej robię, chociaż mniej czasu mam. A za naukę to ja nie wiem kiedy się wezmę, chyba jak już będzie za późno :evil_lol:[/QUOTE]

A ja własnie coś spać nie mogę , budzę się o 8smej i co tu robić , pozmywałam , posprzątałam , zdjęłam pranie , umyłam głowę a tu nawet 13stej nie było , nie wiem jak ja wytrzymam jeszcze tyle miesięcy siedzenia w domu , chyba oszaleję :roll:

Za naukę pewnie też by mi się wziąć nie chciało :eviltong: ale może lepiej dla Ciebie jak się do tego zmusisz :eviltong:

Posted

[quote name='Panna Cotta']Kurcze, wlasnie zaczeło u naslać a tu zbliża sie czas na spacerek na siku... już widzę jak chętnie Rico chce wyjsc:evil_lol:[/QUOTE]

u nas leje od samego rana , nawet Qwendi przyszła do domu bo jej chyba to nie odpowiadało , a dziwne bo zawsze śpi na dworze , jest szaro buro i ponuro , i niby takie lato ma być w tym roku całe :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']u nas leje od samego rana , nawet Qwendi przyszła do domu bo jej chyba to nie odpowiadało , a dziwne bo zawsze śpi na dworze , jest szaro buro i ponuro , i niby takie lato ma być w tym roku całe :roll:[/QUOTE]

Ja mam wyjątkowo całe lato wolne wiec chce pogode łądna :( Zwykle nie miałm szansy na wolne w pracy latem, szczegolnie w weekend ( gastronomia :loveu:)... A teraz na macierzynskim myslalam ze nadrobie xD trudno, bede sie opalac w deszczu!!

Posted

[quote name='Panna Cotta']Ja mam wyjątkowo całe lato wolne wiec chce pogode łądna :( Zwykle nie miałm szansy na wolne w pracy latem, szczegolnie w weekend ( gastronomia :loveu:)... A teraz na macierzynskim myslalam ze nadrobie xD trudno, bede sie opalac w deszczu!![/QUOTE]

hehehe albo na solarium :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ale dzisiaj przeraźliwa cisza na dogo :roll:[/QUOTE]

Bo mnie nie było :D

Widzisz Aguś, ja tyle miesięcy siedziałam w domu w ciąży i mi się nie nudziło :eviltong: Brałam sucz i w pola :)
No ale Ty, to lepiej żebyś sama ze zwierzyńcem nie chodziła :shake:

Posted

Ja w ciąży to spanie miałam jak śpiąca królewna :) Wiec jak mi się nudziło to zwyczajnie szłam spać :cool3: z psem.

Ew jak pogoda to rzeczywiście- spacery dobrze mi robiły

Posted

[quote name='3 x']kurna jak sie tak nudzicie
mogę wam podrzucić dwa moje projekty do skończenia :cool3:[/QUOTE]

Co za projekty? Zepsułabym pewnie :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']A ja własnie coś spać nie mogę , budzę się o 8smej i co tu robić , pozmywałam , posprzątałam , zdjęłam pranie , umyłam głowę a tu nawet 13stej nie było , nie wiem jak ja wytrzymam jeszcze tyle miesięcy siedzenia w domu , chyba oszaleję :roll:

Za naukę pewnie też by mi się wziąć nie chciało :eviltong: ale może lepiej dla Ciebie jak się do tego zmusisz :eviltong:[/QUOTE]

Ja wstaję o 9, chociaż dzisiaj prawie wstałam o 5:30, bo mnie siostra obudziła i byłam wyspana, a poszłam spać koło 24 ;)
Czytaj książki, upiecz coś, zrób obiad, poszukaj fajnych przepisów- to wciąga i zajmuje mnóstwo czasu :loveu:
Właśnie zjadłam obiad (który ugotowałam wczoraj i pech chciał, że zostało mi na dziś), zaraz wylezę na spacer i może trochę poczytam. W weekend się wezmę za ten niemiecki, nie muszę się uczyć, bo to mi wiele nie da, tylko o tak chcę sobie jakieś słówka i zwroty przypomnieć ;)

[quote name='3 x']kurna jak sie tak nudzicie
mogę wam podrzucić dwa moje projekty do skończenia :cool3:[/QUOTE]

Dwaj, bo ja się tak palę do roboty, że zaraz będziesz miała gotowe :eviltong:

Posted

[quote name='Panna Cotta']Co za projekty? Zepsułabym pewnie :lol:[/QUOTE]

[quote name='Naklejka']
Dwaj, bo ja się tak palę do roboty, że zaraz będziesz miała gotowe :eviltong:[/QUOTE]
a myslicie, ze ja wiem co to za projkety?
jakbym do nich zajrzała to bym je zrobiła ;)

Posted

Aga, Ty zawsze narzekasz, że jesteś gruba, więc mam dla Ciebie dietę cud :p

[IMG]http://img1.demotywatoryfb.pl//uploads/201302/1360874379_rafgvr_600.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='dOgLoV']A ja własnie coś spać nie mogę , budzę się o 8smej i co tu robić , pozmywałam , posprzątałam , zdjęłam pranie , umyłam głowę a tu nawet 13stej nie było , nie wiem jak ja wytrzymam jeszcze tyle miesięcy siedzenia w domu , chyba oszaleję :roll:

Za naukę pewnie też by mi się wziąć nie chciało :eviltong: ale może lepiej dla Ciebie jak się do tego zmusisz :eviltong:[/QUOTE]
Aga jak tak bardzo ci się nudzi to mogę ci moje obowiązki podrzucić :eviltong:
Do 15 czerwca mam do zrobienia tylko:
-20 projektów makijaży
-10 prac na rysunek format 50x70 cm
-uszyć sukienkę semestralną (renesans hiszpański) + zrobić do tego buty i zdobienia
-zrobić strój na zaliczenie "egipt"
-4 projekty na kostium
-20 projektów na kompozycje
chyba wszystko xD

Kto chętny zrobić to za mnie? :loveu: