Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Co Wy z tymi żyrafami?? musicie mnie wtajemniczyć, skoro nie mam fb :eviltong:[/QUOTE]

Angi niech to zrobi a ja ide sie szykować do pracy :roll:

dobranoc moje kochane :loveu:

Posted

[quote name='Angi']masz pecha :grins:[/QUOTE]

To się wypchaj sianem :eviltong:

[quote name='dOgLoV']Angi niech to zrobi a ja ide sie szykować do pracy :roll:

dobranoc moje kochane :loveu:[/QUOTE]

Miłej pracy ;)

Posted

[quote name='natija']Wyslij będzie miała na dogo zyrafke:-P[/QUOTE]

Nie będzie miała, bo nie miałam zamiaru odpowiadać na głupie pytania :eviltong:
Ale muszę przyznać, że ktoś miał pomysła :evil_lol:

Posted (edited)

Doberek Aga :)

Edit: Od razu pomyślałam o Tobie :diabloti:

[IMG]http://img.wiocha.pl/images/a/0/a0042bb4c955dee5d23a3bfeadab05a3.jpg[/IMG]

Edited by magdabroy
Posted

siema siema , kurcze musiałam przed chwilą do domu przez małe okienko do kotłowni włazić a tak ciemno brudno i pełno pajęczyn :eek2: bo se kluczy do domu nie wziełam :angryy:

Posted

[quote name='dOgLoV']siema siema , kurcze musiałam przed chwilą do domu przez małe okienko do kotłowni włazić a tak ciemno brudno i pełno pajęczyn :eek2: bo se kluczy do domu nie wziełam :angryy:[/QUOTE]
Hahaha, takie rzeczy tylko Aga potrafi :roflt: dobrze, że jesteś malutka to się zmieściłaś :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Hahaha, takie rzeczy tylko Aga potrafi :roflt: dobrze, że jesteś malutka to się zmieściłaś :evil_lol:[/QUOTE]

nooo , nie spodziewalam sie ze jak sobie wyjde i wrócę to zastane drzwi zamknięte i echo w domu :mad:

szkoda ze nie jest większe bo mam kurtkę całą uperdoloną :angryy:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']siema siema , kurcze musiałam przed chwilą do domu przez małe okienko do kotłowni włazić a tak ciemno brudno i pełno pajęczyn :eek2: bo se kluczy do domu nie wziełam :angryy:[/QUOTE]

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='marta.k9080']:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE]

smiej się smiej normalnie w tych ciemnosciach nie mogłam znajleźć drogi do schodów hehehehe

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']smiej się smiej normalnie w tych ciemnosciach nie mogłam znajleźć drogi do schodów hehehehe[/QUOTE]

to jeszcze śmieszniejsze :diabloti: