łamAga Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 [quote name='Angi']hehe, ale nagadane :p[/QUOTE] coś trzeba robić :eviltong: Quote
łamAga Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 [quote name='Angi']żyrafujmy się :grins:[/QUOTE] cały czas to robimy :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Co Wy z tymi żyrafami?? musicie mnie wtajemniczyć, skoro nie mam fb :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='magdabroy']Co Wy z tymi żyrafami?? musicie mnie wtajemniczyć, skoro nie mam fb :eviltong:[/QUOTE] masz pecha :grins: Quote
łamAga Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 [quote name='magdabroy']Co Wy z tymi żyrafami?? musicie mnie wtajemniczyć, skoro nie mam fb :eviltong:[/QUOTE] Angi niech to zrobi a ja ide sie szykować do pracy :roll: dobranoc moje kochane :loveu: Quote
*Magda* Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='Angi']masz pecha :grins:[/QUOTE] To się wypchaj sianem :eviltong: [quote name='dOgLoV']Angi niech to zrobi a ja ide sie szykować do pracy :roll: dobranoc moje kochane :loveu:[/QUOTE] Miłej pracy ;) Quote
angineuuka Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 siano mi się skończyło, więc nie mam czym :eviltong: Quote
łamAga Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 dziękuję ;) jutro Ci napisze o co kaman z żyrafkami :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 heheheheheheh, ja jej zaraz wyślę na pw :p Quote
*Magda* Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 [quote name='natija']Wyslij będzie miała na dogo zyrafke:-P[/QUOTE] Nie będzie miała, bo nie miałam zamiaru odpowiadać na głupie pytania :eviltong: Ale muszę przyznać, że ktoś miał pomysła :evil_lol: Quote
kalyna Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 ooo no dogo też mogłybyście mieć żyrafki :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 (edited) Doberek Aga :) Edit: Od razu pomyślałam o Tobie :diabloti: [IMG]http://img.wiocha.pl/images/a/0/a0042bb4c955dee5d23a3bfeadab05a3.jpg[/IMG] Edited November 4, 2013 by magdabroy Quote
łamAga Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 hahahaha ciekawe dlaczegoo :eviltong: Quote
łamAga Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 siema siema , kurcze musiałam przed chwilą do domu przez małe okienko do kotłowni włazić a tak ciemno brudno i pełno pajęczyn :eek2: bo se kluczy do domu nie wziełam :angryy: Quote
vege* Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 [quote name='dOgLoV']siema siema , kurcze musiałam przed chwilą do domu przez małe okienko do kotłowni włazić a tak ciemno brudno i pełno pajęczyn :eek2: bo se kluczy do domu nie wziełam :angryy:[/QUOTE] Hahaha, takie rzeczy tylko Aga potrafi :roflt: dobrze, że jesteś malutka to się zmieściłaś :evil_lol: Quote
Naklejka Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Też kiedyś oknem wchodziłam do domu :lol: Quote
łamAga Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 [quote name='vege*']Hahaha, takie rzeczy tylko Aga potrafi :roflt: dobrze, że jesteś malutka to się zmieściłaś :evil_lol:[/QUOTE] nooo , nie spodziewalam sie ze jak sobie wyjde i wrócę to zastane drzwi zamknięte i echo w domu :mad: szkoda ze nie jest większe bo mam kurtkę całą uperdoloną :angryy: Quote
Guest wolfheart Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 [quote name='dOgLoV']siema siema , kurcze musiałam przed chwilą do domu przez małe okienko do kotłowni włazić a tak ciemno brudno i pełno pajęczyn :eek2: bo se kluczy do domu nie wziełam :angryy:[/QUOTE] :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
łamAga Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 [quote name='marta.k9080']:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE] smiej się smiej normalnie w tych ciemnosciach nie mogłam znajleźć drogi do schodów hehehehe Quote
Guest wolfheart Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 [quote name='dOgLoV']smiej się smiej normalnie w tych ciemnosciach nie mogłam znajleźć drogi do schodów hehehehe[/QUOTE] to jeszcze śmieszniejsze :diabloti: Quote
Recommended Posts