Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 godziny temu, *Magda* napisał:

Aga, mój znajomy tutaj, poszedł do lekarza pierwszego kontaktu ze swoją alergią. Ten lekarz preferuje naturalne metody leczenia. Podał mu jakiś zastrzyk na bazie naturalnych składników i alergia bardzo mu złagodniała ;)

Zapytam kolegę jak do nas wpadnie czy wie dokładnie co to było. Może w PL też jest dostępny ;)

Oooo zapytaj zapytaj , każda podpowiedz jest dobra bo trochę sie boje tak mocno zwiekszac dawki leku bez konsultacji z lekarzem ale jak tego nie zrobie to też ciężko bo sie dusze ....

Taki mamy narożnik ;)

20160806_094336.jpg

Posted
1 minutę temu, Angi napisał:

Ja dzisiaj mam jakies zalamanie lrzez alergie, przez to jeezcze tak dziwnie sie czuje. Ledwo sues

Ja zużyłam od wczoraj pół buteleczki kropli które zawsze pomagały mi od razu , oczy mogła bym sobie wydrapać , i tak dziwnie drętwieje , w poludnie musiałam sie przykryć bo normalnie mnie trzęsło zimno , ja rozumiem że akurat jest silne pylenie bylicy ale ja już jestem na podwójnej dawce leku :/

Posted
2 minuty temu, Aleksa. napisał:

Bardzo ładna ta kanapa! :)

Dziekuje :* ale miała być z całkiem innego materiału , tzn nam sie wydawało że to bedzie inny materiał ;)

Posted
4 minuty temu, dOgLoV napisał:

Dziekuje :* ale miała być z całkiem innego materiału , tzn nam sie wydawało że to bedzie inny materiał ;)

W każdym razie wygląda super!

Posted
20 minut temu, Angi napisał:

To juz wiem od czego zdycham,

I <3 bylica, k**wa.

Noooo bylica teraz pyli najbardziej dlatego ja też zdycham , we wrzesniu bede musiała odstawic leki przed testami , mam nadzieje ze juz nie bedzie nic pylić bo nie dam rady ;)

Posted

Swietny narożnik! Ja żałuję że nie wzięłam połączenia z żółtym a bałam się trochę tego koloru ze będzie za ostro wyglądać. I wzięliśmy w sumie troche przez Kamila beżowo brązowy. A o czarno czerwonym bym w ogole nie pomyślała a wygląda ekstra! Ale zawsze można obić nowym materiałem więc to też nie katastrofa :p 

Posted

Na moim monitorze, to granatowo czerwony. A ja mam szary z abry. Kiedyś lubiłam ostrzejsze kolory, teraz coraz bardziej wybieram stonowane. Dzisiaj miałam spięcie z TZ em przy kafelkach. On barwy, ja biel....w końcu nic nie wybraliśmy do łazienki

Posted
5 minut temu, majoka napisał:

Na moim monitorze, to granatowo czerwony. A ja mam szary z abry. Kiedyś lubiłam ostrzejsze kolory, teraz coraz bardziej wybieram stonowane. Dzisiaj miałam spięcie z TZ em przy kafelkach. On barwy, ja biel....w końcu nic nie wybraliśmy do łazienki

Ja na dole w pokoju mam szarą kanapę :) Ale tutaj mam szaro biały pokój z dodatkami zielonymi ;)  łazienkę mamy białą z polaczeniem płytek o fakturze drzewa :) Kamil za dużo przy łazience nie miał do gadania :p 

Posted

Dzięki laski ;)

Ja ciągle ubolewam nad ty nietrafionym materiałem :/ a do obicia mam już jeden narożnik , biały ale nie mam pojęcia gdzie się z tym udać ;)

Mi się podobł czarno biały ale w eko skórze a u nas ten materiał odpada no i ten czarno czerwony jakoś mi sie spodobał , no trudno , musi już taki być ;)

Posted
3 minuty temu, dOgLoV napisał:

A co do płytek to biel z zielenią był by mega :D

Bo Ty lubisz kolor zielony :p  ja początkowo chcialam biało szara (kocham szary!) Ale kamil stanowczo nie chcial i powiedział ze w takim razie remontu nie robimy :p no to chociaż na to się zgodzilam do reszty się nie wtracal :p 

Posted
3 minuty temu, Ania :) napisał:

Bo Ty lubisz kolor zielony :p  ja początkowo chcialam biało szara (kocham szary!) Ale kamil stanowczo nie chcial i powiedział ze w takim razie remontu nie robimy :p no to chociaż na to się zgodzilam do reszty się nie wtracal :p 

Sebastian zawsze powtarza że gdyby gowno było zielone to dla mnie było by sliczne buahahahaha 

Kamil miał racje bo biały i szary jest ładny ale zielen tak ożywia wnętrze na pewno ;)

Posted
1 minutę temu, dOgLoV napisał:

Sebastian zawsze powtarza że gdyby gowno było zielone to dla mnie było by sliczne buahahahaha 

Kamil miał racje bo biały i szary jest ładny ale zielen tak ożywia wnętrze na pewno ;)

No dlatego na dole w pokoju mam zielone dodatki (świece , doniczki , poduszki) bo meble białe a ściany szare ;) w łazience też do tego białego i drewnianego zieleń :p a pokaże a co :d2016-08-06 22.32.00.jpg

2016-08-06 22.33.02.jpg

Zdjęcia były robione dzień po remoncie i kilka dodatków i poprawek jeszcze było :p no i łazienką jest malutka ;)

Sorry Aga ze u Ciebie :p

Posted
17 godzin temu, Ania :) napisał:

No dlatego na dole w pokoju mam zielone dodatki (świece , doniczki , poduszki) bo meble białe a ściany szare ;) w łazience też do tego białego i drewnianego zieleń :p a pokaże a co :d2016-08-06 22.32.00.jpg

2016-08-06 22.33.02.jpg

Zdjęcia były robione dzień po remoncie i kilka dodatków i poprawek jeszcze było :p no i łazienką jest malutka ;)

ładna łazienk,zielony super pasuje :)

Posted
22 godzin temu, Ania :) napisał:

2016-08-06 22.33.02.jpg

Podoba mi się bardzo , nie dosyć że zieleń to jeszcze drewno , ja jestem troche upodobaniem z czasów PRL-u i chciała bym cały korytarz w drewnie :D

5 godzin temu, *Magda* napisał:

Aga, nawet fajny kolorystycznie ten narożnik ;)

Dzięki :*

Tylko ta czerwien miała byc bardziej "kurewska" niż jest a materiał myśleliśmy że będzie całkowicie inny ;)

Dzisiaj byliśmy u mojej cioci na wsi , ale ma mega słodkie małe kotki <3 jednego mam fotki , zaraz dam jak pomniejsze a drugiego rudego nie mam bo Sebek nie zrobił ;( no i ma dwa psy , jednego Sebastian też nie sfocił a drugiego mam ale to w kojcu , bo wiecie ja to na wsi , psy trzyma sie w kojcu ;(

Posted
22 godzin temu, Ania :) napisał:

2016-08-06 22.33.02.jpg

a pokazuj a co heheh tez mi się podoba

Ale tak Wam tylko powiem jako starsza koleżanka, że jak człowiek zrobi mieszkanko to sobie mieszka z dumą , aż za parę lat odwiedzi np. świeżo poślubioną koleżankę z nowym domkiem i odkrywa iż te swoje super mieszkanko nie jest takie super:)

Posted
6 minut temu, majoka napisał:

a pokazuj a co heheh tez mi się podoba

Ale tak Wam tylko powiem jako starsza koleżanka, że jak człowiek zrobi mieszkanko to sobie mieszka z dumą , aż za parę lat odwiedzi np. świeżo poślubioną koleżankę z nowym domkiem i odkrywa iż te swoje super mieszkanko nie jest takie super:)

Coś w tym jest ;)

Ale ja nie mam jeszcze wyremontowanego więc mi to nie grozi :P

20160807_121629.jpg

20160807_123906.jpg

20160807_124223.jpg

20160807_124322.jpg

Posted
21 minut temu, dOgLoV napisał:

Tylko ta czerwien miała byc bardziej "kurewska" niż jest a materiał myśleliśmy że będzie całkowicie inny ;)

Skąd ja to znam :P Chciałam czerwone ściany w sypialni. Kupiliśmy 2 czerwone pigmenty, żeby był bardzo intensywny ten czerwony. I co? I mam ledwo bladoróżowe ściany :D

O matko, shelti w kojcu mdleje.gif

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Skąd ja to znam :P Chciałam czerwone ściany w sypialni. Kupiliśmy 2 czerwone pigmenty, żeby był bardzo intensywny ten czerwony. I co? I mam ledwo bladoróżowe ściany :D

O matko, shelti w kojcu mdleje.gif

Hehehe no nasz nie jest jasny ale w róż wpada :P

No:/ kilka razy i uciekła i miała małe wiec zamknęli ją w kojcu :/ ale nie jest shelti  to jakaś mieszanka ze szkotem ale ojciec był burkiem więc stąd ta wielkość ;)