Ty$ka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 dOgLoV napisał(a):musicie se aktualizacje wszystkiego pościągać :eviltong: No to wczoraj ściągałam wszystkie aktualizacje (a właściwie mój Brat, który dorwał się do mojego lapka w jednej sprawie, ale jak zobaczył w nim burdel to powiedział "Chryste Panie" i mi posprzątał, poaktualizował itd.), ale nadal nie działa (tylko na dogo, bo tak to wszystko chodzi cacy) ;P Quote
łamAga Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Ty$ka napisał(a):No to wczoraj ściągałam wszystkie aktualizacje (a właściwie mój Brat, który dorwał się do mojego lapka w jednej sprawie, ale jak zobaczył w nim burdel to powiedział "Chryste Panie" i mi posprzątał, poaktualizował itd.), ale nadal nie działa (tylko na dogo, bo tak to wszystko chodzi cacy) ;P Hmmmmmm ja nic nie robiłam i filmiki widze .... Quote
Aleksa. Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 dOgLoV napisał(a): ona mówi że idzie do cioci Asi na pizze tylkoe ze po swojemu " ciocia Asia pizza " :evil_lol: a dobra :D wiesz co, zależy od dnia, bo czasem pokazują się filmiki :D Quote
łamAga Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Aleksandra95 napisał(a):a dobra :D wiesz co, zależy od dnia, bo czasem pokazują się filmiki :D to sie nazywa zlosliwosc rzeczy martwych :diabloti: Quote
angineuuka Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 pieniądze i alko, sprzęt rtv mi nie potrzebny :D wasze zdrówko! Quote
Ty$ka Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Hehe, ja w 2008r. tego stworka jako życzenia noworoczne wkleiłam sobie na nk :lol: Wszystkiego co najlepsze w nowym roku ;) Quote
angineuuka Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 tez kiedys wkleiłam, tylko z innym rokiem i zamiast trv było paliwo :D Quote
łamAga Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 dzieki dziewczyny ! :loveu: i wzajemnie ;) i co spełniło sie wam ??:eviltong: Quote
angineuuka Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 nnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiieeeeeee :c Quote
łamAga Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Angi napisał(a):nnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiieeeeeee :c ehhh to kiepsko :eviltong: dawno Ibri nie nalała na psie legowisko no to dzisiaj postanowiła nam przypomnieć jak to wygląda :mad: na kolanach czyściłam je od sierści , całe było zasłane Nerona włosem , wyczyściłam , umyłam podłogę i zamknęłam drzwi zeby psy mi nie naciapały , ale w pokoju została Ibri :angryy: Quote
łamAga Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 [quote name='M&S']Pięęękne!!! wszystkiego dobrego M&S-y :loveu: Quote
łamAga Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Donvitow napisał(a):Szczęśliwego Nowego Roku.:) Dziękujemy i wzajemnie !!!!!!!! :lol: Quote
angineuuka Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 dOgLoV napisał(a):ehhh to kiepsko :eviltong: dawno Ibri nie nalała na psie legowisko no to dzisiaj postanowiła nam przypomnieć jak to wygląda :mad: na kolanach czyściłam je od sierści , całe było zasłane Nerona włosem , wyczyściłam , umyłam podłogę i zamknęłam drzwi zeby psy mi nie naciapały , ale w pokoju została Ibri :angryy: peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeszek :D Quote
łamAga Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Angi napisał(a):peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeszek :D noooo , i to nie po raz pierwszy , ale juz przeprałam legowisko i troche podeschło nawet :eviltong: Quote
Aleks89 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Chyba bym ją uwiązał na 50cm sznurku obok kuwety:diabloti: Quote
łamAga Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Aleks89 napisał(a):Chyba bym ją uwiązał na 50cm sznurku obok kuwety:diabloti: koty kochaja sznurki , to dla niej by była nagroda :eviltong: Quote
M&S Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 dOgLoV napisał(a): dawno Ibri nie nalała na psie legowisko no to dzisiaj postanowiła nam przypomnieć jak to wygląda :mad: na kolanach czyściłam je od sierści , całe było zasłane Nerona włosem , wyczyściłam , umyłam podłogę i zamknęłam drzwi zeby psy mi nie naciapały , ale w pokoju została Ibri :angryy: Było za czyste:eviltong:, a poza tym została sama, zamknięta w pokoju....mnie to nie dziwi. Quote
łamAga Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Aleks89 napisał(a):To na drucie kolczatym:diabloti: moze od razu na obroży elektryczne z przebiciem :diabloti: M&S napisał(a):Było za czyste:eviltong:, a poza tym została sama, zamknięta w pokoju....mnie to nie dziwi. Sebek Twierdzi ze to dlatego że czyściłam je wilgotną ręką i ona poczuła wode i się zesiusiała a ja twierdzę właśnie ze dlatego iż została sama w pokoju , tzn z Pepsiakiem ale Pepsi jej nie przeszkadzała jak widać :eviltong: Quote
Recommended Posts