Lucky. Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Jakbym jechała na zlot, to kto by mnie wziął do pokoju ? Quote
Karolinkka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='sachma'][URL="http://www.dogomania.members/93234-Karolinkka"][B]Karolinkka,[/B][/URL] a od czego zależy cena za psa? domki 8 osobowe są po 25zł - 4 sypialnie i łazienka, więc nieźle.[/QUOTE] Cena zależy chyba od wielkości, co do tego w sumie nie wnikałam. A co do Kątów to owszem, są nad morzem :) Pomiędzy Stegną a Krynicą Morską. Ja też bym się skłaniała bardziej ku Kątom, bo mam z Elbląga chyba niecałe 50 km. Ale Jeśli jednak jest w Bobolinie to niepotrzebnie szukałam :) Ja też się nie mogę doczekać :) Quote
Szerkanka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Jak cena od wielkosci psa, to podajcie dokladnie, bo duzy pies to jest pojecie wzgledne:) Wiecie, zeby nie bylo tak ze sie nie wyplace za mojego :D Jezeli to na cm liczone to ja malenka jestem, wiec sie z moim uzupelniamy, moze da rade jakos to wywarzyc :D Quote
Szerkanka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='rose']w jakim ja w końcu jestem domku?:roll: już mnie z dwóch wyrzucili:placz:[/QUOTE] U nas jeszcze jedna miejscowka jest, jezeli bylabys chetna :) Quote
Rybc!a Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Ja też nie mogę się doczekać, właściciele z tego co piszecie- super. :) Quote
Talia Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='rose']w jakim ja w końcu jestem domku?:roll: już mnie z dwóch wyrzucili:placz:[/QUOTE] Jak chcesz to możesz zostać w domku nr 3, a ja sobie z dziewczynami pójdę do domku nr4, który jest wolny. Czy w razie czego mogę wziaść kumpele bez psa? Ona tez bardzo lubi psiaki, ma wyżlice babci, ale jej raczej nie weźmie, bo to starsza suńka i raczej nie przywykła do tak dużego towarzystwa psiaków. Tak w razie czego pytam jakby nie było chętnych ;) Quote
sachma Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 a ja tak jak wcześniej się wahałam tak teraz nie mogę się doczekać aż was poznam ;) no i mam wielkie nadzieje co do pomocy w socjalu mojego malucha :) Quote
ulvhedinn Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Dobra, a kto nas przygarnie do domku? Przypominam, że będę ze Straszną KrAksą i Piku i ..? Quote
rose Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Szerkanka']U nas jeszcze jedna miejscowka jest, jezeli bylabys chetna :)[/QUOTE] ale ja z TZ jade :P Quote
komar Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 no to i ja sie zapytam o miejsce w domku:D znaczy na warunkach takich jak napisałem wczesniej czyli to czy bede w domku i ile dni bede wiedział na miejscu;) ja bez psa:P Quote
rose Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='ulvhedinn']Dobra, a kto nas przygarnie do domku? Przypominam, że będę ze Straszną KrAksą i Piku i ..?[/QUOTE] to zapiszmy się może razem do domku ;) Domek nr 4 1/2. rose + TZ 3. ulvhedinn [quote name='komar']no to i ja sie zapytam o miejsce w domku:D znaczy na warunkach takich jak napisałem wczesniej czyli to czy bede w domku i ile dni bede wiedział na miejscu;) ja bez psa:P[/QUOTE] ja myślałam, że Ty juz masz zaklepane miejsce u Asi w łóżku :eviltong: Quote
Estera Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 [quote name='Talia']Udało mi się przekonać drugą kumpele, więc ode mnie jedzie skład: 4 osoby i 3 sunie. Aktualizacja nr 2: [COLOR=darkorange][B]3. [/B][/COLOR][B][COLOR=black]7-mio osobowy[/COLOR][/B] [COLOR=black]1,2, 3, 4 Talia+ [B]3[/B]os. tow.[/COLOR] + [B]3[/B] psy [COLOR=black]5.[/COLOR] Sachma + pies [COLOR=black]6.[/COLOR] Szerkanka + pies (?) [COLOR=black]7.[/COLOR] [/QUOTE] Zaktualizowałam, koleżanka jak najbardziej bez psa może jechać :) [quote name='Szerkanka']Jak cena od wielkosci psa, to podajcie dokladnie, bo duzy pies to jest pojecie wzgledne:) Wiecie, zeby nie bylo tak ze sie nie wyplace za mojego :D Jezeli to na cm liczone to ja malenka jestem, wiec sie z moim uzupelniamy, moze da rade jakos to wywarzyc :D[/QUOTE]Kochana opłata za psa nie jest liczona w zależności od wielkości. ZA psa 5 zł/ doba i już :) Bez względu czy to ten Twój wielkopies (nie wiem w końcu co masz za psa , ale mówią, że niby duży :diabloti:) czy moje mini mini yorczki :diabloti: [quote name='rose']to zapiszmy się może razem do domku ;) Domek nr 4 1/2. rose + TZ 3. ulvhedinn [/QUOTE] Nie boisz się Anka Kraksy? :crazyeye:Przecież Ty się wszystkich dużych psów boisz :diabloti: W naszym domku, w moim łóżku/pokoju zaklepuję miejsce dla mojej siostry. Mówi, że nie wie na 100% czy pojedzie, zależy od kasy. No ale niech stracę, najwyżej za nią zapłacę :shake::evil_lol: Ona bardzo polubiła Asię, Ania, Mysię i Komarka :lol: [quote name='komar']no to i ja sie zapytam o miejsce w domku:D znaczy na warunkach takich jak napisałem wczesniej czyli to czy bede w domku i ile dni bede wiedział na miejscu;) ja bez psa:P[/QUOTE] [quote]ja myślałam, że Ty juz masz zaklepane miejsce u Asi w łóżku :eviltong:[/QUOTE]:lol::lol::lol: Quote
Talia Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Ok to dogadam się z nią jeszcze ;) Czuję... że to będzie jedno wielkie pochlej party... :D Quote
Estera Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Talia ćśśśśśśśś. Nie wolno o tym głośno :lol: Oficjalnie tylko pełnoletni mogą. [size=1]Nie pełnoletni, to po zmroku pod stołem mogą pić :lol: Albo za ławką jak ja na pierwszym moim zlocie :lol:[/size] Dotarły pieniążki od sachmy :) Dzięki :) Quote
Asia & Ginger Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Estera']Ile do zlotu? TYLE: [IMG]http://www.suwaczki.com/tickers/gpdtc6a9p35ra0pg.png[/IMG][/QUOTE] Esti wklej to do pierwszego postu (chyba że już to zrobiłaś, nie zaglądałam). ;) [quote name='Karolinkka']Cena zależy chyba od wielkości, co do tego w sumie nie wnikałam. A co do Kątów to owszem, są nad morzem :) Pomiędzy Stegną a Krynicą Morską. Ja też bym się skłaniała bardziej ku Kątom, bo mam z Elbląga chyba niecałe 50 km. Ale Jeśli jednak jest w Bobolinie to niepotrzebnie szukałam :) Ja też się nie mogę doczekać :)[/QUOTE] Dziękujemy za szukanie ośrodków, liczą się chęci. :p [quote name='Szerkanka']Jak cena od wielkosci psa, to podajcie dokladnie, bo duzy pies to jest pojecie wzgledne:) Wiecie, zeby nie bylo tak ze sie nie wyplace za mojego :D Jezeli to na cm liczone to ja malenka jestem, wiec sie z moim uzupelniamy, moze da rade jakos to wywarzyc :D[/QUOTE] Szerkanka ta opłata w zależności od wielkości psa była w ośrodku, który znalazła Karolinkka, w Bobolinie każdy płaci 5 zł za psa za dobę. [quote name='rose']ja myślałam, że Ty juz masz zaklepane miejsce u Asi w łóżku :eviltong:[/QUOTE] Proszę nie zapominać, że ja śpię z Gingerką, a wszyscy wiecie jak ona reaguje na kogoś kto się zbliża do mojego łóżka. :diabloti: [quote name='Talia']Ok to dogadam się z nią jeszcze ;) Czuję... że to będzie jedno wielkie pochlej party... :D[/QUOTE] A skąd Ci to przyszło do głowy? Za kogo Ty nas masz!?! :obrazic: :diabloti: Quote
Talia Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Asia & Ginger']A skąd Ci to przyszło do głowy? Za kogo Ty nas masz!?! :obrazic::diabloti:[/QUOTE] Za solidnych obywateli :D Estera, ok ok już nic nie mówię... Quote
Estera Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 [quote name='Asia & Ginger']Esti wklej to do pierwszego postu (chyba że już to zrobiłaś, nie zaglądałam). ;) [/QUOTE] Lalka to jest w pierwszym poście od początku powstania tego tematu :lol: Quote
Unbelievable Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 wiecie co mi się w tym suwaczku najbardziej podoba? napis "babyboom" :evil_lol: Quote
Estera Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Tinka no :lol: Nikt by nie zwrócił uwagi, a Ty musiałaś :lol: Quote
Asia & Ginger Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Talia']Za solidnych obywateli :D Estera, ok ok już nic nie mówię...[/QUOTE] No tak, wręcz bardzo solidnych. :evil_lol: [quote name='Unbelievable']wiecie co mi się w tym suwaczku najbardziej podoba? napis "babyboom" :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Estera']Tinka no :lol: Nikt by nie zwrócił uwagi, a Ty musiałaś :lol:[/QUOTE] Oby nie! :-o Quote
rose Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Talia']Ok to dogadam się z nią jeszcze ;) Czuję... że to będzie jedno wielkie pochlej party... :D[/QUOTE] ile Ty masz lat?:diabloti: [quote name='Asia & Ginger'] Proszę nie zapominać, że ja śpię z Gingerką, a wszyscy wiecie jak ona reaguje na kogoś kto się zbliża do mojego łóżka. :diabloti: [/QUOTE] no przyznaj się, że dla Komara i Gingerki zrezygnujesz :evil_lol: Lalka to jest w pierwszym poście od początku powstania tego tematu [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_lol.gif[/IMG] Lalka Barbie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Talia Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Wrrr nie mogę wysłać PW ;/ Estera, kumpela mogłaby zapłacić na początku maja? Musi poczekać na wypłatę. Quote
rose Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Talia']Sweet seventeen ;)[/QUOTE] sweet to jestem tylko ja:loveu::evil_lol: mój chłopak lubi takie sweet 17:evil_lol: jestem zazdrosna:placz: Quote
Szerkanka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 haaaaa wyciagnelam TZta :) to ile nam jeszcze brakuje? :) Quote
Recommended Posts