Jump to content
Dogomania

VIII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - rozpoczęty :-)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Monia_psiara']A ja ciągle staram sie przekonać rodizców do teg zolotu... Do kiedy trzeba dać ostateczną odpowiedz i zaplacić?[/QUOTE]
Im szybciej tym lepiej. Jutro Esti chce zadzwonić do ośrodka i odwołać 1-2 domki, zależy ile osób ostatecznie pojedzie...

[quote name='Szerkanka']Hmm my tez sie zastanawiamy, tylko kurcze.... stosunkowo nowi jestesmy i niekogo nie znamy...[/QUOTE]
Jak to dziewczyny już wcześniej napisały, każdy kiedyś był nowy. Jak ja jechałam na mój pierwszy zlot, to znałam tylko jedną osobę, a rok później już sama organizowałam zlot. Tak samo było z Esterą, namówiłam ją na mój zlot, a kolejny sama zachciała organizować. :cool3:

[quote name='Szerkanka']Gdzie tam pod konia, no moze ewentualnie pod kucyka :P on taki duzy wcale nie jest ;p 72 cm w klebie.[/QUOTE]
A jakiego masz psa, bo w avku słabo widać. ;)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero w czwartek bede wiedziec czy pojedziemy, mamy wizyte u weta, musze sie dowiedziec czy nie bedzie zadnych przeciw wskazan i jakie leczenie nam zaleci. Jezeli w piatek bym wplacila byloby juz za pozno ??

Posted

[quote name='Szerkanka']Dopiero w czwartek bede wiedziec czy pojedziemy, mamy wizyte u weta, musze sie dowiedziec czy nie bedzie zadnych przeciw wskazan i jakie leczenie nam zaleci. Jezeli w piatek bym wplacila byloby juz za pozno ??[/QUOTE]
Myślę, że nie. ;)

Muszę dzisiaj z Estercią porozmawiać i zapytać co planuje.

Posted

Hej.
Tak jak Asia napisała- gadałam z Panią Agnieszką. Dostałam dwie opcję- albo bierzemy cały ośrodek, albo nic.
Domki są tak blisko siebie, że jak my wezmiemy 3 domki, to Pani Agnieszka i tak nie ulokuje nikogo w tych dwóch. Może pójść nam na rękę i wystarczy nam 28 osób :roll:
Dlatego moje pytanie- co teraz?
Co z tymi co nie dali znaku ani, że jadą, ani , że nie jada?
Bierzemy cały ośrodek? Czy nie bierzemy nic?
Mam oddać kasę i darujemy sobie ten zlot? :roll:

Posted

[quote name='Mysia_']kochane, ile nam potrzeba jeszcze osób?[/QUOTE]
Mamy 16 osób pewnych, które zapłaciły całość, zaliczkę lub zapłacą w późniejszym terminie:
Estera
Asia & Ginger
Mysia
Ulvhedinn
Unbelievable
Marta Ares + TZ
Karilka
Talia + osoba
Rybcia
Borsuczek
Lived
Karolinkka
Rose + osoba

Znaku życia nie ma od:
yuki
asiunia
anka&autystyk
Marta697
jolkablaszczyk
Klaudicos
Monia_psiara

Posted

Okazalo sie ze ze wzgledow rodzinnych niestety jechać niemoge... Mam nadzieje ze moze za rok sie uda
Oby zlot sie udał i byście sie nan im odbrze bawili :)

Posted

[quote name='Karolinkka']Może by zareklamować się na stronach z ogłoszeniami dotyczącymi psów? Np kupiepsa.pl ? Gdziekolwiek, próbować :)![/QUOTE]
Myślę, że najpierw trzeba spróbować dobrze rozreklamować na dogo, kto może niech wstawi banerek w podpis.
Można też trochę "pospamować" i powstawiać informację o zlocie i link do wątku w innych wątkach, np. spacerowych, czy w galeriach własnych psów.

Posted

anka&autystyk niestety raczej na zlot nie pojedzie :-(

wkleję link do tego wątku w paru miejscach na dogo, moze akurat się uda... Popytam ludzi, oby zlot jednak wypalił.

Posted

[quote name='Mysia_']anka&autystyk niestety raczej na zlot nie pojedzie :-(

wkleję link do tego wątku w paru miejscach na dogo, moze akurat się uda... Popytam ludzi, oby zlot jednak wypalił.[/QUOTE]
Też mam nadzieje, że się uda, bo jak nie to... :flaming:

Posted

Powiem szczerze, że bardzo mi się to nie podoba.... Po pierwsze, nie wszyscy są jeszcze uczniami i mają całe wakacje wolne, ja np. pracuje i specjalnie zaklepywałam sobie ten termin na urlop. Po drugie z przyczyn finansowych ze wzgledu na zlot zrezygnowałam z obozu szkoleniowego- nie do odkręcenia, miejsca sa juz zajete. wiec nawet zwrot kasy w przypadku niewypału zlotowego mnie niespecjalnie urządza....

Sorki, ale na przyszłośc proponuję albo się nie deklarować, albo wcześniej zmieniać zdanie. Rozumiem, że niektórym może coś bardzo ważnego wypaść w ostaniej nawet chwili, ale nie połowie ludzi. Troszkę szacunku dla innych, którym być może psujecie plany i odrobinę mniej egocentyzmu proszę.

Posted

do kiedy trzeba by zapłacić? i ile jest jeszcze miejsc?

nie wiem czy ze szczylkiem można przyjechać?.. w ogóle muszę się zastanowić.. bo ja nie znam nikogo, a nie jestem jakoś wyrywna... :oops:

Posted

[quote name='sachma']do kiedy trzeba by zapłacić? i ile jest jeszcze miejsc?

nie wiem czy ze szczylkiem można przyjechać?.. w ogóle muszę się zastanowić.. bo ja nie znam nikogo, a nie jestem jakoś wyrywna... :oops:[/QUOTE]
Nie ma co się przejmować tym że nikogo nie znasz. Ja też nikogo z dogomaników nie znam, ale kiedyś poznać trzeba ;)

Posted

[quote name='sachma']do kiedy trzeba by zapłacić? i ile jest jeszcze miejsc?

nie wiem czy ze szczylkiem można przyjechać?.. w ogóle muszę się zastanowić.. bo ja nie znam nikogo, a nie jestem jakoś wyrywna... :oops:[/QUOTE]

Ja tez nie znam, i prawdopodobnie sie wybiore:)