kikou Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 dziewczynke odebrał właściciel wiec już nie trzeba sie martwić... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 ale zaje***!! :multi::multi::lol: Quote
Isadora7 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 kikou napisał(a):dziewczynke odebrał właściciel wiec już nie trzeba sie martwić... ufffff:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 dziadziuś biegnie na samą górę! Quote
Isadora7 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Agnieszka(Visenna) napisał(a):dziadziuś biegnie na samą górę! i jeszcze raz :p Quote
iwa77 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Ale rewelacja , że właściciel się odnalazł ! Staruszku oby do ciebie też się los uśmiechnął ! Yuki chyba nie ma nic więcej z ogłoszeń , trzeba robić . Aga dała go dodatkowo do Metra chyba ... Quote
yuki Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Zrobiłam na razie na : gumtree.pl(wrocław) olx.pl pineska.pl sprzedasz.pl przygarnijzwierzaka.pl kokosy.pl ojej.pl Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 DZIEKI YUKI!! tak, ja wyslalam go do Metra ale nie wiem czy sie ukazalo/ukaze.. Quote
iwa77 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Dziewczynki jesteście kochane i działacie jak błyskawica ! Quote
yuki Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Nie ma za co :p Jemu mało czasu zostało :shake: Quote
kikou Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 ponieważ 2 tygodnie błyskawicznie mijają..... mam taki plan awaryjny wobec dziadziusia: ponieważ nasz wroclawski Burasek z padaczką pojechał do nowego domu w niemczech....nieoceniona baldek2 :loveu:zgodziła sie by dziadziuś pojechał na jego miejsce(opłacone na jakiś czas do przodu:eviltong:) do hoteliku u Wandy, Pani Wanda:loveu: zgodziła się... w piątek zawioze dziadziusia, a w transporcie pomoże mi jeszcze równie niezawodna Bambino:loveu: wszystkim wspaniałym wymienionym Babeczkom niezmiernie dziękuje za pomoc dla psinka!!!! ...mam nadzieje, że podróż uda sie bez zakłóceń bo to bedzie zwariowany dzień.... tak czy inaczej biedulek potrzebuje nadal ogłoszeń, bo jest starszy, średni, chory i w pospolitym typie, a więc jego szanse na adopcje są strasznie marne... a za te co juz ma dziękujemy z całego serca!!!! Quote
yuki Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 A do Pani Wandy pojedzie , czyli do Przyborówka ??? bo ja średnio się orientuję ;) A mnie się Dziadek podoba, ma coś w sobie , musiał być pięknym psem za młodu .... Quote
Isadora7 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='yuki']A do Pani Wandy pojedzie , czyli do Przyborówka ??? bo ja średnio się orientuję ;) A mnie się Dziadek podoba, ma coś w sobie , musiał być pięknym psem za młodu .... To samo miałam zapytać. Quote
iwa77 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Cudownie ! Kasia jak zwykle niezawodna , prawdziwy "anioł stróż" naszych kochanych seniorów:loveu: Quote
xmartix Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 to fajnie że tak szybko zadziałałyście dzisiaj sie z dziadziem widziałam, wtulał łepek we mnie i machał ogonkiem, milutki piesek Quote
GoskaGoska Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 piesek zgodnie z planem wczoraj pojechal z Kikou:loveu: ale domku szuka nadal Quote
kikou Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 dzidziunia nazwałyśmy komisyjnie;): ROBI i mieszka biedulek od piątkowej nocy u Pani Wandy w hoteliku.... przedwyjazdem dziadzio mial badania robione i wyszly zupełnie przyzwoite, bez znaczących zmian wątroby czy nerek.. więc Robuś ma szanse jeszcze troche pożyć... natomiast ma niezmiernie zmienioną prostate oraz jakąś cyste na gruczole...co powinno być niezwłocznie zoperowane... piesek ma obecnie kuracje antybiotykową i za ok. 3 tygodnie kastracje... antybiotyk dostał już we Wrocławiu, a zabiegiem zajmie sie już weterynarz u Pani Wandy.... Robuś jest przesłodki, miły grzeczny i poczciwy.... chociaż w drodze sie nudził i przegryzł w aucie Bambino paseczek do pasów...;) Pani Wanda rozpoczęła intensywne dokarmianie...bo dziadzio jest strasznie chudziutki...i wydaje sie że po prostu jest niedożywiony... Quote
GoskaGoska Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 podniosę pieska, bo przeciez ona dalej jest w schrosniku innym, bo innym ale domu nie ma Quote
kikou Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 prosze, błagam o pomoc z ogłoszeniami!!!!! ani żywy duch tu nie zajrzy, a pies niby natychmiastowej śmierci uniknął ale przytulisko to nie dom, a i fundusze po Burasku nie są wieczne i wkrótce sie skończą..... Quote
xmartix Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 ja zrobię pare w weekend ale potrzeba też na teraz ogłoszeń! Quote
Weronia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Robi ma się dobrze. Biega nawet z psami i pomerduje ogonem. Może na dniach uda mi się cyknąć zdjęcie. Szukajcie mu domu dziewczyny, bo u nas zatrzęsienie psów..:( Quote
Recommended Posts