jaanna019 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 monia ja zostaję przy sobotach, niestety pracuję, w ostateczności może uda mi się jeden dzień w środku tygodnia obskoczyć jak wyjdę wcześniej z pracy. Quote
dreag Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 monia3a napisał(a): Agnieszka trzeba wysmarować do Pupili tekst na całą stronę taki o jakim rozmawialiśmy, dasz radę coś napisać?? O rany, zaćmienie umysłu, o jakim tekście rozmawiałyśmy:crazyeye:? I co by to nie było, to na te wydanie nie zdążę. Spróbuję na przyszły tydzień, tylko mnie oświeć dokładnie o czym. A co z niedzielną akcją z Dżekusiem? Nie wyszło? Mogę na razie wychodzić w poniedziałki ok. 11.00. Nie wiecie, coś się dzieje w kwestii postępowania karnego, czy jak zwykle cisza? Quote
Guest monia3a Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 dreag napisał(a):O rany, zaćmienie umysłu, o jakim tekście rozmawiałyśmy:crazyeye:? I co by to nie było, to na te wydanie nie zdążę. Spróbuję na przyszły tydzień, tylko mnie oświeć dokładnie o czym. Dalszą część historii psiaków :p Rozmawiałam z Bożeną może uda jej się coś wyskrobać do jutra. dreag napisał(a):A co z niedzielną akcją z Dżekusiem? Nie wyszło? Niestety Pan sie rozmyślił :shake: W sobotę jest w schronisku dzień adopcji psiaków więc mam taką cichą nadzieję, że choć jeden z naszych odda się w tym dniu, może p.kierownik nie będzie miał nic przeciw ;) dreag napisał(a):Mogę na razie wychodzić w poniedziałki ok. 11.00. Dobrze :) w takim razie wezmę środę to będą wychodzić co drugi dzień. Bardzo by się przydała jeszcze jedna osoba. dreag napisał(a):Nie wiecie, coś się dzieje w kwestii postępowania karnego, czy jak zwykle cisza? Niestety nie wiem nic :shake: nawet nie wezwali jeszcze mnie na przesłuchanie :shake: ale w naszych komisariatach to normalne po co sie spieszyć przecież to chodzi o psy :angryy: Saba wczoraj miała lekkie szkolenie i wiecie, że ona zna prawie wszystkie podstawowe komendy :-o trzeba będzie troszkę popracować nad ogładą i będzie z niej super pies :evil_lol: Quote
plinka Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 co do spacerów - od przyszłego miesiąca będę chyba się uczyć, więc też różnie. [quote name='monia3a'] Saba wczoraj miała lekkie szkolenie i wiecie, że ona zna prawie wszystkie podstawowe komendy :-o trzeba będzie troszkę popracować nad ogładą i będzie z niej super pies :evil_lol:[/quote] haha już dawno zobaczyłam, ja z nimi ćwiczę jak wychodzę :eviltong: tylko w przypadku Saby 'siad' oznacza usiąść i wymachiwać łapami na wszystkie strony. :lol: Quote
Guest monia3a Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Nic to będą miały spacerki 3 razy w tygodniu. Mam nadzieję, że znajdą im się dość szybko nowe domki :shake: Quote
Guest monia3a Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Słuchajcie, rozeslałam papierowe ogłoszenia do większości znajomych i mam pytanie czy porozwieszałyście?? Gdzie jeszcze ich nie ma to pojadę i rozwieszę. Trzeba sie sprężyć i na cito poszukać im domków. Już nawet nie chodzi o spacery a bardziej o to iż idzie zima a one będą musiały mieszkać w boksie :placz: Kolejny obszerny artykuł w następnych pupilach w tych niestety nie mógł zostać opublikowany choć miejsce było ;) Quote
jaanna019 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 monia wyslij mi jeszcze raz bo mi się nie otwierają:shake: Quote
Guest monia3a Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Trzymać kciuki, może dziś któreś się spodoba i pojedzie do swojego domeczku ;) Quote
jaanna019 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 No i nie poszły :-( Mam nadzieję, że nie pójdzie w poniedziałek ta śliczna sunia owczarka niemieckiego, bo to by znaczyło że wydadzą bez sterylizacji, a przyszły właściciel mówił, że on ją bierze niewysterylizowaną :crazyeye: Nie chce mi się wierzyć, że schronisko wyda sukę w typie bez sterylki :shake: Quote
Guest monia3a Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 A my dziś dowiedziałyśmy się, że nasze psiaki po pierwsze nie są do adopcji, po drugie są stare :-o a po trzecie mogą ugryść :-o Po dzisiejszym dniu stwierdzam, że adopcje w schronisku są jednym słowem do doopy!!! O psach powinni mówić pracownicy, którzy znają psy a nie Pani z biura, która kompletnie nie wie nic o psach będących w schronisku, jak może jakiegokolwiek psa proponować taka osoba, która nawet nie wie, że jakiś pies jest wykastrowany. Nie mowiąc już o stwierdzeniu, że Saba może ugryść osobę bojącą się psów a pies schroniskowy już nie :-o Saba i tak nie nadawała się dla tamtej rodziny i napewno bym jej nie oddała. Quote
plinka Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='monia3a'] Po dzisiejszym dniu stwierdzam, że adopcje w schronisku są jednym słowem do doopy!!! [/quote] To chyba nie nowość od paru lat :p Quote
dreag Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Jutro pismo w sprawie suni w typie ONka trafi na biurko stosownej osoby, oby o 11.00 nie było za późno:cool1:. Już gotowe. Te i 2 inne;). Quote
jaanna019 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Dzięki dreag, to może ja rano zadzwonię do schronu żeby jej do tej 11 nie wydali? Quote
Guest monia3a Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Dziś Bożena widziała przy dworcu cudowną sunie mocno w typie ON próbowała ją łapnąć ale się nie dała :-( Quote
jaanna019 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Monia przydziel mi jakiś dzień na spacery w tygodniu, byle nie czwartek, będę miała dwa dni z sobotą. Będzie co prawda spacer po 15tej ale zawsze coś. Quote
Guest monia3a Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Aniu to albo wtorek lub piątek. pon. Agnieszka wt. śr. Monika czw. pt. sob. Ania i Monika Quote
jaanna019 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Jakbym nie liczyła wychodzi, że piątek :lol: biorę :evil_lol: Quote
Guest monia3a Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Więc mamy tak: pon. Agnieszka wt. śr. Monika czw. pt.Ania sob. Ania i Monika Zostaje wtorek i czwartek, kto może ?? :modla: Zapytam Bożenę może weźmie któryś dzień. Ciekawe co u nich dziś słychać w ten deszczowy, pochmurny dzień... DT na cito!!! Quote
Guest monia3a Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Troszkę ogłoszeń: Ogłoszenia drobne Saba i Dżeki Serwis ogłoszeniowy Saba i Dżeki Zambrów - Ogłoszenia Zambrow.org :: lokalny portal internetowy, powiat zambrowski, zambrow addeo - darmowe ogłoszenia, platforma ogłoszeniowa Ogłoszenia Najpewniej.pl - Sabcia - Pozostałe Ogłoszenia Najpewniej.pl - Dżekuś - Pozostałe Saba i Dżeki Psy Szczeniaki Kundelki Białystok Podlaskie - Petsy Zwierzęta oferowane - Mammisia.pl - Ogłoszenia zwierzęta. Wszystkie zwierzęta. Oddam, sprzedam, kupię, zamienię! Saba i Dżeki - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Saba i Dżeki - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa adopcje.org.pl drugie tyle czeka na akceptację ;) Quote
dreag Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 monia3a napisał(a):Ciekawe co u nich dziś słychać w ten deszczowy, pochmurny dzień... Też o tym myślałam w nocy, który załapał się do budy, a który moknie, bo wiatr, to pewnie zacinało... Quote
Guest monia3a Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Słuchajcie znalazłam fajny i tani hotelik dla psiaków. Potrzebuję deklaracji co miesięcznych bo inaczej nic z tego nie będzie a ja sama nie dam rady pokryć całej kwoty. Ja co miesiąc deklaruję 50 zł narazie Narazie myślę pojedzie Sabcia a Dżekuś zostanie, będzie miał kojec dla siebie i budę do spania więc może jakoś będzie, łatwiej będzie chodzić i jednego wyprowadzać będzie mogła to robić spokojnie jedna osoba. Jeśli pojedzie Saba to można ją będzie wysterylizować. Quote
jaanna019 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Dobrze by było chociaż Sabę wyciągnąć (na początek). Deklaruję 50,-/miesiąc Wyskakiwać z kasiory:lmaa: :lol: Quote
Guest monia3a Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Mamy 100 zł kto się jeszcze dołoży :cool1: Quote
Evelin Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Czy mozecie napisac co to za hotelik? Quote
Guest monia3a Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Hotelik jest około 50 km za Białymstokiem nazwy nie znam dokładnej. Quote
Recommended Posts