Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kochani , nie wiem jak o tym napisać .... :(

Zadeklarowałam się rano ,że jadę na zlot.Jest mi naprawdę przykro, ale jednak nie mogę jechać.Z prostej przyczyny ,nie mam kierowcy - mężowi nie pasuje.
Głupio wyszło , ale strasznie żałuję .Moje plany wzięły w łeb ,niestety.

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam niedawno z Dagą , może uda nam się coś wymyślić do czerwca. Gosiu, nawet nie masz pojecia jak mi przykro.I jeszcze dodatkowo narobiłam Dagusi nadzieji.

Posted

[b]Ala[/b] trzymam kciuki... jeszcze wszystko się może przecież wydarzyć... myślę że przyjedziecie.. przecież musimy sie spotkać Alusia 8)

Posted

[b]Ala[/b] trzymam kciuki... jeszcze wszystko się może przecież wydarzyć... myślę że przyjedziecie.. przecież musimy sie spotkać Alusia 8)

Posted

[b]Alusia[/b] nie obwiniaj się, ja to przecież rozumiem, ze nie ma kto nas tam zaiweźć, ale może się jednak uda. Bądźmy dobrej nadziei :)

Kochani wierzcie że bardzo chcemy tam przyjechac !

Posted

Wiecie , powiedziałam sobie,że jak przeżyję wtorek i środę (moja ćorka ma pisemną maturę) to biorę się ostro za kombinowanie. :wink:

Nie można przepuścic takiej okazji spotkania się z Wami i zobaczenia dużej grupy yoreczków . :D
:hmmmm: Na głowie stanę a coś wymyślę!

Posted

Alu, moja córka też zdaje mature więc rozumiem. Ostatnie egzaminy ma w poniedziałek i w piątek. Wszystko wskazuje, że jedzie z nami. Ty też przewidywałaś swoją latorość zabrać na zlocik?

Posted

Daga i Alka
Ja jestem z Tarnowskich Gór i też chcę jechać!!
Może uda mi się pogadać z bratem o samochód. Więc byłabym ja i Bentley. Być może moja mama.
Więc trzymajcie kciuki,żeby było auto!! Reszta jest!!!
Pozdrawiam

Posted

[b]Śliczna[/b],

jeżeli będziesz coś więcej wiedziała to proszę Kochanie skrobnij słówko. Ja do TG ma blisko ... jejku i znowu jakaś mała iskierka nadziei

[b]Alusia [/b]musi się udać i musimy się znaleźć w tym gronie, nie może przecież nas i naszych piechów zabraknąć, a co niech maluchy tez mają okazję do takiego licznego spotkanka z koleżankami i kolegami, a my będziemy sie mogły wygadać za wsze czasy ;)
Ja w każdym bądź razie trzymam mocno za nas kciuki i po cichutku licze na łód szczęście :)

Posted

Waldku ,na początku planowałam jechać z córką i jej chlopakiem.Ale córka ma 10 czerwca urodziny i rozdanie świadectw maturalnych, a jej chłopak zdaje jakieś ostatnie egzaminy.Młodzi już zaplanowali sobie jakąś imprezkę właśnie na 11.Potem chciałam zmężem i synem,ale od początku byli niechętni.Więc moje plany spełzły na niczym. :wink:

[b]śliczna[/b] - wlałas w nas nową nadzieję.Jak będziesz coś więcej wiedziała to daj znać.Ja już od dłuzszego czasu jestem optymistką i wierzę ,że wyjazd dojdzie do skutku .

Dagusiu - trzymajmy kciuki!Czekamy jeszcze na Agatkę!

Posted

[quote]Dagusiu - trzymajmy kciuki!Czekamy jeszcze na Agatkę![/quote]

Aluś najlepiej zeby ktoś się z jakimś wenem zjawił nieoczekiwanie jak Książę z Bajki wtedy na pewno wszyscy pojedziemy, ale no nic póki co zekamy na Agatkę :) i na to co napisze Śliczna

Posted

Moja sytuacja też jest niewesoła.Mąż nie może jechać,a mnie z dwójką dzieci z tyłu będzie ciężko jechać tyle kilometrów.Miałabym jednak wolne miejsce w samochodzie,ale nie widzę,żeby ktoś z Was był z Lublina.A może wyjechałabym w nocy

Posted

[b]Dziewczyny,[/b]

Trzymam kciuki za Wasz przyjazd na Zlocik! :-) Postarajcie sie bo warto!
Cichy i zielony osrodek, bliska obecnosc jeziorka, zapach grilla od rana do nocy, mnostwo psiakow i jeszcze wiecej pogaduszek! :-)

Posted

[b]Daguniu,[/b]

Wiem, wiem, ze robicie wszystko co mozliwe :-) Lecz przeciez co jakis czas mozemy tu wrzucic jakis poscik, podwyzszajacy motywacje ;)

Posted

A mnie to nie pasuje, bo wybraliście takie miejsce ze 80% yorkofiołów nie dojedzie, z prostej przyczyny, ze nie ma tam połączeń :-? Według mnie miejsce powinno być bardziej dostępne dla wszystkich :roll: A tu póki co kilku yorkofiołów się zgłosiło, ze jedzie, a co to za zlot? powinno byc duuuużo ludziów. Takie ejst przyjanmniej moje zdanie :roll:

Posted

Maciek
Widze ze przemawia przez Ciebie ....
Ośrodek w zesłym roku wybieraliśmy w taki sposób żeby było najbliżej prawie każdemu. W tym roku jest całkiem podobnie. Z Rybnika, Krakowa jest tyle samo kilometrów co z Gdańska podobna ilość ode mnie co i z Warszawy. Absolutnie nie masz racji ze 80% nie może dojechać. Raczej nie bardzo im pasuje ze względu na różne przyczyny (egzaminy, nauka itp.) Co do komunikacji to proszę wskaż mi taki ośrodek obok, którego zatrzymuje się PKS i PKP, a najlepiej żeby było bezpośrednie połączenie z Krakowa. Co do terminu proponowanego przez Ciebie- koniec czerwca to bardzo prosze pokaż gdzie dostaniesz kilka kilkanaście miejsc nie rezerwując ich znacznie wcześniej. Wreście pokaż mi kto tak bardzo chciał jechać i próbował wskazać inną lokalizacje odpowiadającą prawie wszystkim i który zarezerwował i zapłacił zaliczkę nie mając tak naprawdę pewności czy nie zostanie na lodzie.

Posted

Maćku,
Nie o to chodzi. Przypuszczałem, że w Twoim wypadku to przyjedziesz z mamą. Tak na marginesie trudno mi sobie wyobrazić żebyś zabrał plecak i Tole pod pache i jechał po nocy gdzieś pociagiem. Napewno by nie byłoby to połączenie Kraków -W-wa pociagiem expresowym tylko pare dobrych godzin zapewne z przesiadkami. Ponad to pozostaje problem dodatkowego bagażu typu jedzenie naczynia. Tam nic nie ma i nalezy mieć wszystko we własnym zakresie. Nie wynajmujemy hoteli ani pensjonatów z całodziennym wyżywieniem. Przykro mi, że właśnie Ty nie możesz przyjechać, a jeszcze bardziej mnie boli ze masz niesłuszne pretensje.

Posted

Monika już Cię dopisałam do listy :D
Fajnie że jedziesz.... zobaczysz tam to się nagadać można.. bo na wystawach to człek rozkojarzony zazwyczaj a w Lipinach pełen luzik :wink: