iwop Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 perełka jest śliczną żwawą, malutką suczką! Ma około roku, niewiele więcej... Bardzo lubi dzieci i bardzo lubi sie bawić! Jest bardzo szczęsliwa, bo nie przypuszcza, że może trafic do schronu. Serce mi peka, bo znam ją dobrze - mieszka niedaleko mnie! Perełka została znaleziona przywiązana w lesie do drzewa. Chłopak, ktory ją znalazł zabrał ja do domu i ona patrzy w niego jak w święty obrazek! Babcia, która go wychowuje nie zgadza się na trzymanie dłużej Perełki, a i nastolatkowi już się znudziła> Byli juz u weta z pytaniem czy można ją uśpić, ale wet oczywiście odmowił. Płakac mi się chce! Prosze znajdźmy jej dom! Inaczej pod koniec września trafi do Mielca, albo oddadzą ja pierwszej lepszej osobie... a w Ostrowcu ja już wiem co nieco o traktowaniu swoich zwierząt :( Oto Perełka: Quote
iwop Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 jutro zrobie allegro. Czy kots pomoże mi w ogłoszeniach?:oops: Quote
iwop Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 allegro: Roczna malutka suczka szuka domu! (727105198) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Lionees Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Kochanie szukam malutkiej suni dla znajomych,ale musi być wysterylizowana,to jest tak jakby warunek adopcji.Może wiesz ile sunia waży?Wydaje mi się,że pewnie gdzieś koło 5kg,mam rację? Pokażę ją znajomym,może się spodoba?;) Quote
iwop Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Sterylizacja to nie problem. Ona naprawdę jest nieduża... Ile waży nie wiem, ale taczej nie wieęcej niz 5 - 6 kg. Moge nakręcic jej filmik.... może to pokaże wiecej jaka jest... Tak mi jej szkoda, jest taka szczęśliwa:placz: Quote
Fiks Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Biedna mala. :-( Jutro moge zrobic ogloszenia. Quote
Puchatek Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Banerek dla Perełki: A babci życzymy udanego wnuka, który dzięki dobrym wzorcom, zajmie się na starość babcią (szczególnie gdy będzie potrzebował mieszkania dla swojej nowozałożonej rodziny) ... Quote
iwop Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Puchatku dziekuje za sliczny banerek ! Płakać mi się chce... ech... Quote
agusiazet Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Jaka słodziutka malizna!!! Gdyby nie to, że wyjeżdżam, wzięłabym ją na tymczas, ale niestety nie będzie mnie w kraju przez rok. Z moim psem zostaje mama i nie wiem, czy chciałaby drugiego. Jaka szkoda - czy ona miałaby wylądować w schronie w Mielcu? Quote
iwop Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Tak, trafiłaby do Mielca... To taka wesoła psina, uwielbiająca dzieci:-( Quote
Fiks Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Roczna malutka suczka szuka domu! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Kraków Roczna malutka suczka szuka domu! Perełka ma około roku. Została znalezi / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Roczna malutka suczka szuka domu! Roczna malutka suczka szuka domu! Roczna malutka suczka szuka domu! / Psy > Pozostałe - Ostrowiec Świętokrzyski Roczna malutka suczka szuka domu! | Wielorasowe - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Roczna malutka suczka szuka domu! | Neeon.pl Quote
auraa Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Biedne maleństwo. Ludzie są naprawdę beznadziejni:shake: Quote
agusiazet Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Kto może pomóc Perełce??? Iwop, moze ją do hoteliku, za 8 zł dziennie? Boże sama już nie wiem jak pomóc:( Quote
Fiks Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Mogę dołożyć się do hoteliku. Bo gdzie taka kruszynka do schroniska :shake: Quote
iwop Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Dziewczyny, jestem dzisiaj wykończona... Wszystko napisłam w wątku o Dżekim... Mam dość ludzi :oops: Quote
iwop Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Ech... zajrzyjcie cioteczki do nastepnej naszej bidusi... jest wprost słodka: http://www.dogomania.pl/forum/f28/mala-sliczna-mlodziutka-sunia-mieszka-pod-blokiem-ostrowiec-145232/ Quote
agusiazet Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Perełko śliczna, maszeruj na pierwszą po domek!!! Quote
Fiks Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 agusiazet napisał(a):Perełko śliczna, maszeruj na pierwszą po domek!!! I jeszcze raz! Quote
agusiazet Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Iwop, czy wiesz co z Perełką? Ktoś się nią zainteresował? Czy nadal w swoim domu? Szkoda takiej kruszynki!!! Quote
iwop Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Agusiazet, Perełka jest od dzisiaj od 5 rano u mnie...:oops: Nie mam siły na razie o tym pisać. Faktem jest , że przekonałam się boleśnie co to znaczy miec do kogoś zaufanie, które nie ma pokrycia... Quote
Recommended Posts