Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

perełka jest śliczną żwawą, malutką suczką! Ma około roku, niewiele więcej... Bardzo lubi dzieci i bardzo lubi sie bawić! Jest bardzo szczęsliwa, bo nie przypuszcza, że może trafic do schronu. Serce mi peka, bo znam ją dobrze - mieszka niedaleko mnie! Perełka została znaleziona przywiązana w lesie do drzewa. Chłopak, ktory ją znalazł zabrał ja do domu i ona patrzy w niego jak w święty obrazek! Babcia, która go wychowuje nie zgadza się na trzymanie dłużej Perełki, a i nastolatkowi już się znudziła> Byli juz u weta z pytaniem czy można ją uśpić, ale wet oczywiście odmowił. Płakac mi się chce! Prosze znajdźmy jej dom! Inaczej pod koniec września trafi do Mielca, albo oddadzą ja pierwszej lepszej osobie... a w Ostrowcu ja już wiem co nieco o traktowaniu swoich zwierząt :(

Oto Perełka:

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochanie szukam malutkiej suni dla znajomych,ale musi być wysterylizowana,to jest tak jakby warunek adopcji.Może wiesz ile sunia waży?Wydaje mi się,że pewnie gdzieś koło 5kg,mam rację?
Pokażę ją znajomym,może się spodoba?;)

Posted

Sterylizacja to nie problem. Ona naprawdę jest nieduża... Ile waży nie wiem, ale taczej nie wieęcej niz 5 - 6 kg.

Moge nakręcic jej filmik.... może to pokaże wiecej jaka jest...

Tak mi jej szkoda, jest taka szczęśliwa:placz:

Posted

Banerek dla Perełki:

A babci życzymy udanego wnuka, który dzięki dobrym wzorcom, zajmie się na starość babcią (szczególnie gdy będzie potrzebował mieszkania dla swojej nowozałożonej rodziny) ...

Posted

Jaka słodziutka malizna!!! Gdyby nie to, że wyjeżdżam, wzięłabym ją na tymczas, ale niestety nie będzie mnie w kraju przez rok. Z moim psem zostaje mama i nie wiem, czy chciałaby drugiego. Jaka szkoda - czy ona miałaby wylądować w schronie w Mielcu?

Posted

Agusiazet, Perełka jest od dzisiaj od 5 rano u mnie...:oops: Nie mam siły na razie o tym pisać. Faktem jest , że przekonałam się boleśnie co to znaczy miec do kogoś zaufanie, które nie ma pokrycia...