iwop Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 agusiazet - możesz ściągnąć :loveu: Dziekuję ci, że zawsze jesteś z "moimi" piesami :) i zawsze wszystkie bidy moga na ciebie liczyć:p Quote
agusiazet Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Strasznie miło mi to słyszeć, że tak uważasz, bo my tu musimy się wspierać, a sama wiesz jak z tym jest! Quote
iwop Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 agusiazet - tutaj musimy wspierać wszystkie pokrzywdzone zwierzęta i nigdy na dogo się nie zawiodłam. Nie chciałabym pomijać nikogo, ale "moje" tymczasy mają dwóch Aniołów - Ciebie i Fiks :) Niestety będę musiała nieco przystopować z dogo. Nawet nie chodzi o moje zdrowotne problemu, bo pomijając "stan przedzawałowy" :evil_lol: zwiazany z adopcja diabełka Perełki, to czuję się nieźle, ale niestety wydawnictwo, dla którego tłumaczyłam upadło i teraz czeka mnie mizeria filozoficzna ;) a co za tym idzie finansowa :roll: Quote
iwop Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Rozmawiałam dzisiaj z nowym domkiem Perełki! Są zachwyceni i zakochani :loveu: Perełka biega jak szalona i aportuje piłeczki i patyczki. spi w łożku z nową panią :) Obiecano moi zdjęcia :multi: Quote
Fiks Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='iwop'](...) spi w łożku z nową panią :) Czyli juz wszystko w porzadku :cool3: I czekam na zdjecia! Quote
Recommended Posts