Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunieczka jest u mnie pogodna, chociaz zawzięla się bawic z jednym z moich kotow i dostała po nosie...

Zbieram na jej sterylkę. Jak ktos się chcę dołozyć, to bedę wdzięczna...

Posted

Ja dołożę 50 zł! I proszę kolejne cioteczki o hojność na miarę waszej kieszeni:) Zasługuje na to Perełka. Iwop prześlij numer konta i dane:) I dzięki za Perełkę, masz wielkie serce kobieto!!!

Posted

agusiazet napisał(a):
Ja dołożę 50 zł! I proszę kolejne cioteczki o hojność na miarę waszej kieszeni:) Zasługuje na to Perełka. Iwop prześlij numer konta i dane:) I dzięki za Perełkę, masz wielkie serce kobieto!!!

Dobrze ciotka Aguś prawisz. Też się dołożę i też poproszę o numer konta.

Posted

Dziejkuję wam bardzo :) W przyszłym rygodniu będę umawiac się z wetem na zabieg. Musze jakoś sie pozbierać...

Jest to dość męczące, bo musze wychodzic na zmiane - raz z dwoma panienkami, raz z Perełką.
Perełka jest bidulka - koniecznie chce żeby się ktoś z nią bawił - podkicuje do Malwinki - dostała w buzię, Syneczek syczy na nią groźnie, a suczki patrzą na jej zabiegi jak na Ufo... :roll:

Perełka waży 7 kg, a mój perski Syneczek 6 kg:evil_lol:

Posted

Kotecki nie chcą się bawić z Perełką, ha ha.
Iwop proszę zrób Perełce zdjęcia takie ładne jak miała Kora. Ta, która mieszkała na działce i znalazła dom w Kielcach. Takie z bliska, z mordką :lol:

Posted

Perełka jest naprawdę słodka :lol:

Niewiele brakowało, aBY ZGNINĘLA... Przedwczoraj wieczorem przekazałam ją pewnej osobie, która miała zawieźć ja na supertymczas. Nad ranem o 5 rano, osoba, która podobno jest miłośniczka psów (taka zreszta ja znała) zadzwonila mówiąc, że to "kur...w...isko" (tzn Perełka) pogryzło ją i uciekło, a ona nie ma czasu jej łapać. Zostawiła bezbronnego, oszalałego ze strachu psa w nieznanym jej miejscu. Gdy pojechałam natychmiast (miłośniczka psów nie chciała czekać) Perełka biegała uciekając prze jakimiś psami, które tam krążyły. Suiusiała ze strachu. Ponieważ to nie jest pierwszy przypadek kiedy ta osoba naraziła psa na coś takiego, zastanawiamy się z Jolą czy nie umieścić jej w czarnych kwiatkach dogo, albo zrobić o tym osobny wpis,żeby nigdy już nie naraziła żadnego psa... Miarka się przebrała.:angryy:

Posted

Perełka lata jak torpeda, a żaden z moich stworów nie chce się z nia bawić...:evil_lol:

Miałam dwa ukochane tymczasy - Figę, Rudzię -Alfę i podejrzewam, że teraz skradła mi serce Perełka, a osobie, która ja naraziła na takie niebiezpieczeństwo nie daruję. :angryy:

Posted

Perełka jest dla mnie stosunkowo za energiczna! :evil_lol: Kica jak torpeda :roll: Bardzo żałuję, że nie nagrałam jak pogonił ja perski Syneczek :mad:, aż się na meblach zatrzymała. Toż ona nie wie z kim zaczyna! Ja czasami godzinami musze go przepraszać... :cool3:

Posted

Dzieki temu, że Perełka (bardzo nie lubie tego imienia:roll:) jest u mnie, to zapewne uda mi się schudnąć bez diety :evil_lol: Postaram się nakręcic filmik (Przy pomocy Joli) to zobaczycie co to za fruczka:grin:

Posted

Perełko, jesteś superowa, tylko cudny domek z cudnym właścicielem, i wszyscy (na czele z iwop) będziemy szczęśliwi!!! Kto pokocha perełkę jak Iwo? I kto da jej taki wspaniały domek???

Posted

agusiazet, Perełka skradła mi serce - jak Figa i Rudzia- Alfa. :)

Jest cudowny przylepasek, tylko całusy by rozdawała :) Chociaż mam z tym pewne problemy bo moja Melka jest bardzo zazdrosna...:oops:

Posted

Jej... wierzcie czy nie, ale Perełka to cudowny pies! Czekoladka! Dzisiaj bawiła się na dworze z jamnikiem w taki sposób, ze dzieci stały obok i klaskały... :p Teraz bedę chodzić z kamerą, żeby nagrac taką scenkę! Bardzo wzruszyło mnie to, że gdy zblizamy się do "domu" to od razu idzie do mojej klatki, mimo, ze blok jej "państwa" jest tuz obok... Smutne jest to, że gdy widzi szczupłego nastolatka, przystaje i robi słupka jak zajączek... Mysli, że to jej pan :( Ech ci ludzie....

Ten kto zaadoptuje Perełke, bedzie miał słodką, cudną piesunię. Gdybym miała chociaż troszkę większe mieszkanie, to nigdy bym tej myszki nie oddała.

Posted

Perełka jest taka urocza i tama malutka, powinny się o nią bić miliony domków! Iwop, czy wklejałas ja w domki, które ogłaszają się w dam dom? i co z tym kontem, bo nie dostałam, a sterylka już tuż, tuż!