Viris Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Tak Iwop w Ostrowcu. Też trzymamy kciuki. Quote
iwop Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Juz po zabiegu :p Wsystko w porzadku. Zrobię zdjęcie jej brzuszka to ciotki zobaczą jaki mały szew ma dziewczynka!:multi: Quote
iwop Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Za sterylkę zapłaciłysmy 130 zł. Reszta, która została przenaczona jest na zabieg małej rudej (w moim podpisie) :) Agusiazet, Fiks - dziękujęmy :) Quote
iwop Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Nowe allegro Perełki: Roczna malutka suczka szuka domu! (740735234) - Aukcje internetowe Allegro Dzwonila do mnie dzisiaj pewna pani z Ostrowca. Weterynarz powiedział jej o tym, że jest śliczna suczka, która szuka domu. Pani koniecznie chiała się dowiedzieć czy Perełka nie jest chociaż PÓŁRASOWA! :crazyeye:Albo chociaż do jakiejś rasy nie jest podobna. I w ogóle to czy nie mam jakiś innych rasowych psów. Miałam ochotę jej powiedziec, że mam po 5 tys. Poczuła się urażona, bo poinformowałam ją, że nie ma pólrasowych psów a rasowe to tylko z rodowodami:angryy: Quote
Viris Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Super że już po zabiegu. Gdzie robiliście? Quote
iwop Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Perełka ma się dobrze. Najpierw nasiusiała w domku:roll: Potem wynisłam ja na mały spacerek. Na razie tylko jeść nic nie chce... Śpi na kanapie, ku wielkiemu oburzeniu Malwiny (to czarna kotka na zdjęciu z Perełką) Quote
iwop Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Ta Perełka ma jednak kondycję! :) Dzisiaj chciałaby skakać i biegac jakby wcale zabiegu nie było... Ale przez dwa dni prowadzać ją będę na smyczy! To naprawde bardzo grzeczny, dobrze wychowany pies :) Quote
Chantell Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 jaka ona kochana:* a mam pytanie. Perełcia będzie u Ciebie tak długo aż znajdzie dom tak? Quote
iwop Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Chantelle, innego wyjścia nie widzę :eviltong: Chyba, że pójdę do szpitala, to moja rodzinka nie da sobie rady z tymi moimi stworami... Ale mam nadzieję, że nic się w najbliższym czasie nie stanie :oops: Tłumaczylam psiemu towarzystwu, że powinny mi pomagać (bo wszystkie 3 to dziewczynki), jakieś dyżury w sprzątaniu, albo co...Ale nic z tego - tylko chcą spacerować i jeść mięso, mimo, że jestem wege i razi to moje uczucia. Darmozjadki jedne!:evil_lol: Ale nic to, moje persjany przywołują towarzystwo do porządku! Quote
Chantell Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 No to dobrze :D No coż.. małe stadko mięsożerców nic nie poradzisz xDD Quote
iwop Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Szukamy dobrego tymczasu! :oops: Quote
iwop Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Nikt do małej nawet nie zagląda...:shake: Quote
Chantell Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 jakto?! ale nie wyrzucisz jej na ulice/schroniska?! Ja niestety nie mogę... :( Quote
iwop Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Fiks przyznam szczerze, że jestem bardzo zmęczona :( Trzy psy to dla mnie za dużo.:oops: Jak była u mnie twoja Alfa, to Mela była u rodziców, ale Lola powoli gaśnie i wymaga wyjątkowej opieki, więc mama nie dałaby rady z taką histeryczka jak Melka. :shake: Quote
Fiks Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Perełka ma teraz takie fajne zdjęcia. I nikt nie dzwoni? Quote
iwop Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Raz dzwoniła pewna baba, pytając czy perełka nie jest chociaż "półrasowa"! :angryy: Quote
Recommended Posts