Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Za sterylkę zapłaciłysmy 130 zł. Reszta, która została przenaczona jest na zabieg małej rudej (w moim podpisie) :)

Agusiazet, Fiks - dziękujęmy :)

Posted

Nowe allegro Perełki:

Roczna malutka suczka szuka domu! (740735234) - Aukcje internetowe Allegro

Dzwonila do mnie dzisiaj pewna pani z Ostrowca. Weterynarz powiedział jej o tym, że jest śliczna suczka, która szuka domu. Pani koniecznie chiała się dowiedzieć czy Perełka nie jest chociaż PÓŁRASOWA! :crazyeye:Albo chociaż do jakiejś rasy nie jest podobna. I w ogóle to czy nie mam jakiś innych rasowych psów. Miałam ochotę jej powiedziec, że mam po 5 tys. Poczuła się urażona, bo poinformowałam ją, że nie ma pólrasowych psów a rasowe to tylko z rodowodami:angryy:

Posted

Perełka ma się dobrze. Najpierw nasiusiała w domku:roll: Potem wynisłam ja na mały spacerek. Na razie tylko jeść nic nie chce... Śpi na kanapie, ku wielkiemu oburzeniu Malwiny (to czarna kotka na zdjęciu z Perełką)

Posted

Ta Perełka ma jednak kondycję! :) Dzisiaj chciałaby skakać i biegac jakby wcale zabiegu nie było... Ale przez dwa dni prowadzać ją będę na smyczy!

To naprawde bardzo grzeczny, dobrze wychowany pies :)

Posted

Chantelle, innego wyjścia nie widzę :eviltong: Chyba, że pójdę do szpitala, to moja rodzinka nie da sobie rady z tymi moimi stworami... Ale mam nadzieję, że nic się w najbliższym czasie nie stanie :oops:
Tłumaczylam psiemu towarzystwu, że powinny mi pomagać (bo wszystkie 3 to dziewczynki), jakieś dyżury w sprzątaniu, albo co...Ale nic z tego - tylko chcą spacerować i jeść mięso, mimo, że jestem wege i razi to moje uczucia. Darmozjadki jedne!:evil_lol: Ale nic to, moje persjany przywołują towarzystwo do porządku!

Posted

Fiks przyznam szczerze, że jestem bardzo zmęczona :( Trzy psy to dla mnie za dużo.:oops: Jak była u mnie twoja Alfa, to Mela była u rodziców, ale Lola powoli gaśnie i wymaga wyjątkowej opieki, więc mama nie dałaby rady z taką histeryczka jak Melka. :shake: