Fiks Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Gloopia, przecież ze zdjęć już widać że Perełka jest rasowa Quote
iwop Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Fiks :p Perełka jest zupelnie niekłopotliwa... Gdyby nie moja histeryczna Melka, to byłoby mi łatwiej. Melka biega i pilnuje wszystkich posłań i kontroluje miski. Naturalnie bardzo przy tym płacze i zachowuje się jakbym ja w lesie do drzewa przywiązywała... :mad: Quote
Fiks Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 No tak, z trzema psami to może być ciężko :shake: Quote
iwop Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Nikt o nia nie pyta... A to taki cudowny piesek :shake: Quote
agusiazet Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ponieważ moja mama nie nadaje się do opieki nad dwoma psami, bo ciągle ją coś strzyka i boli, a moi podopieczni z hoteliku w Brzyściu pojechali do domów, kandydat Guzik też znalazł dom, może Perełka znalazła by tam bezpiecznie schronienie. Niestety to tylko boksy z wybiegami, ale ciągły kontakt z człowiekiem, spacery i naprawdę dobrzy ludzie. Ja wiem, ze Perełka zasługuje na lepsze warunki, a te są tylko przyzwoite, ale to byłoby dobre rozwiązanie dla Ciebie Iwop. Koszty utrzymania Perełki pokrywam ja. Przemyśl proszę!!! Quote
iwop Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 agusiazet, jestem ci naprawde bardzo wdzięczna :loveu: Ale jak pomyslę o Perełce w hoteliku to serce mi pęka... Ona tyle przeszła i teraz patrzy we mnie jak w obrazek. Nie dam rady oddac jej do hoteliku:shake: Quote
iwop Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Perełka najwyraźniej nie ma szczęścia...:shake: żebyściew widzieli jak ona cudnie wysoko skacze! A jak robi "słupka"! Jak zajączek...:p Quote
agusiazet Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Iwop, a gdzie ją ogłosiłaś oprócz Allegro? Quote
iwop Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 [quote name='Fiks']Roczna malutka suczka szuka domu! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Kraków Roczna malutka suczka szuka domu! Perełka ma około roku. Została znalezi / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Roczna malutka suczka szuka domu! Roczna malutka suczka szuka domu! Roczna malutka suczka szuka domu! / Psy > Pozostałe - Ostrowiec Świętokrzyski Roczna malutka suczka szuka domu! | Wielorasowe - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Roczna malutka suczka szuka domu! | Neeon.pl Fiks porobiła te wszystkie ogłoszenia... A jak się daje ogłoszenia w "Mój Pies"?:oops: Quote
iwop Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Perełka szuka domowego tymczasu, albo domu stałego! :oops: Quote
iwop Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Dzisiaj Perełka bedzie miała zdejmowane szwy po sterylce. to taki śliczny, radosny pies! Gdybyście widziały jak bawi się z dziećmi!:p A nikt o nia nie pyta...:shake: Quote
iwop Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Dzwonił pan zainteresowany Perełką... Szukam kogoś z Bełchatowa, kto mógłby przeprowadzić wizytę przedadopcyjną...:oops: Quote
agusiazet Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Nareszcie coś się ruszyło!!! Iwop napisz w tytule wątku, że poszukiwana jest osoba z Bełchatowa! Quote
iwop Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 agusiazet, pytałam juz w wielu miejscach. Reno mówiła, że niestety z Bełchatowem jest problem bo nie ma nikogo...:shake: Mam dzisiaj do faceta dzwonic wieczorem. Jest gotowy po Perełkę przyjechać. Podobno ich pise, który umarł spał w łóżku i był traktowany jak domownik...Ale wiesz jak to jest ....:oops: Quote
agusiazet Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Ale ze Śląska na pewno ktoś się znajdzie, byle szybko! A dla mnie fakt, że chcą przyjechać po pieska wiele znaczy, większość chętnych oczekuje, ze im pupila przywieziemy pod drzwi!!! Quote
iwop Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 agusiazet Bełchatów to województwo łódzkie...:oops: Quote
agusiazet Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 To nawet lepiej, że okolice Łodzi, bo stamtąd jest niezawodna mielecka wolontariuszka Reno2001, może napisz do niej z prośbą o wizytę, wprawdzie to 50 kilosów, ale może wyskrobie chwilkę na to!!! A przy okazji wydało się, ze nie lubię geografii:):diabloti: Quote
iwop Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 agusiazet, reno nie może - to 60 km od Łodzi :oops: agusiazet, ja tez byłam przekonana, że Bełchatów to gdzies koło Katowic, ale wstyd :( Quote
Fiks Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 A może mosii? Na mapie dogo ma wpisane Radomsko. Tylko, że to też trochę daleko od Bełchatowa. modliszka84 Pabianice. Quote
iwop Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Fiks pytałam już dogo z Pabianic...:shake: Quote
Fiks Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Iwop to zostaje mosii i jeszcze Zduńska Wola -bira. Quote
Chantell Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Ja też dla psinki podnoszę. Niestety ode mnie daleko...:( Quote
Recommended Posts