Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fiks :p
Perełka jest zupelnie niekłopotliwa... Gdyby nie moja histeryczna Melka, to byłoby mi łatwiej. Melka biega i pilnuje wszystkich posłań i kontroluje miski. Naturalnie bardzo przy tym płacze i zachowuje się jakbym ja w lesie do drzewa przywiązywała... :mad:

Posted

Ponieważ moja mama nie nadaje się do opieki nad dwoma psami, bo ciągle ją coś strzyka i boli, a moi podopieczni z hoteliku w Brzyściu pojechali do domów, kandydat Guzik też znalazł dom, może Perełka znalazła by tam bezpiecznie schronienie. Niestety to tylko boksy z wybiegami, ale ciągły kontakt z człowiekiem, spacery i naprawdę dobrzy ludzie. Ja wiem, ze Perełka zasługuje na lepsze warunki, a te są tylko przyzwoite, ale to byłoby dobre rozwiązanie dla Ciebie Iwop. Koszty utrzymania Perełki pokrywam ja. Przemyśl proszę!!!

Posted

agusiazet, jestem ci naprawde bardzo wdzięczna :loveu: Ale jak pomyslę o Perełce w hoteliku to serce mi pęka... Ona tyle przeszła i teraz patrzy we mnie jak w obrazek. Nie dam rady oddac jej do hoteliku:shake:

Posted

Dzisiaj Perełka bedzie miała zdejmowane szwy po sterylce.

to taki śliczny, radosny pies! Gdybyście widziały jak bawi się z dziećmi!:p

A nikt o nia nie pyta...:shake:

Posted

agusiazet, pytałam juz w wielu miejscach. Reno mówiła, że niestety z Bełchatowem jest problem bo nie ma nikogo...:shake:

Mam dzisiaj do faceta dzwonic wieczorem. Jest gotowy po Perełkę przyjechać. Podobno ich pise, który umarł spał w łóżku i był traktowany jak domownik...Ale wiesz jak to jest ....:oops:

Posted

To nawet lepiej, że okolice Łodzi, bo stamtąd jest niezawodna mielecka wolontariuszka Reno2001, może napisz do niej z prośbą o wizytę, wprawdzie to 50 kilosów, ale może wyskrobie chwilkę na to!!!
A przy okazji wydało się, ze nie lubię geografii:):diabloti: