Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

my parenascie wystaw mamy za soba i sie z zadna 'poczta' nie spotkalam. do tej pory mialam tylko problemy z okresleniem koloru w slowackich formularzach, bo oni jakos to dziwnie tam maja :|

wystawiam Australian Silky Terriera - Fuksa mojego ;) w sobote jestesmy - zapraszamy na ring :D

• Replies 666
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kisses']O, dobrze mieć wtyki w tej rasie :D
Wpadniemy na pewno! Szykuj się na spotkanie z Cairn Terrierm[/QUOTE]

czyzbyscie planowali cos z ta rasa? :cool3:
super :) do tej pory mamy tylko dobre doswiadczenia z cairnami :)

Posted

[quote name='madika']czyzbyscie planowali cos z ta rasa? :cool3:
super :) do tej pory mamy tylko dobre doswiadczenia z cairnami :)[/QUOTE]

Miejmy nadzieje, że po spotkaniu z Simbą tak zostanie :D
Galeria mi się wasza nie otwiera...

Posted

[B][COLOR=Red]T[/COLOR][/B][COLOR=Red]o ja się przyłączam do pytania psiulki, tyle, że ja szukam jeszcze i na sobotę i na niedzielę. Na razie muszę się chociaż wstępnie na kogoś zgłosić, a termin upływa w niedzielę.. Proszę poratujcie mnie jakoś :)[/COLOR]

Posted

właśnie wysłałam zgłoszenie;)
pieniądze za zgłoszenie chcę przelać im na konto przez internet, jednak nawet jak dzisiaj je wyślę to zaksięgowane będą dopiero w poniedziałek. Czy mimo to będę płaciła jako pierwszy termin??
Czy też muszę jakoś im zapłacić do niedzieli żeby obowiązywał mnie 1 termin??

Posted

właśnie wysłałam zgłoszenie;)
pieniądze za zgłoszenie chcę przelać im na konto przez internet, jednak nawet jak dzisiaj je wyślę to zaksięgowane będą dopiero w poniedziałek. Czy mimo to będę płaciła jako pierwszy termin??
Czy też muszę jakoś im zapłacić do niedzieli żeby obowiązywał mnie 1 termin??

Posted

[quote name='Moniek193'][COLOR=Red]Na razie muszę się chociaż wstępnie na kogoś zgłosić, a termin upływa w niedzielę.. [/COLOR][/QUOTE]
A gdzie się zgłasza na młodego prezentera? Nie widziałam żadnych formularzy...

Posted

[quote name='Saga200']A gdzie się zgłasza na młodego prezentera? Nie widziałam żadnych formularzy...[/QUOTE] Piszesz maila (na[URL="http://poczta.onet.pl/folder_d.html"] [email protected][/URL][CENTER] [/CENTER]) pisząc dzień w jakim chcesz wystąpić pod nim swoje dane i dane psa z którym występujesz i pod tym ew. drugi dzień i to samo :)

Posted

[quote name='Kisses']Miejmy nadzieje, że po spotkaniu z Simbą tak zostanie :D
Galeria mi się wasza nie otwiera...[/QUOTE]

mialam jeszcze do starej dogo link :roll:
powinno juz dzialac.

Posted

[quote name='Moniek193'][B][COLOR=Red]T[/COLOR][/B][COLOR=Red]o ja się przyłączam do pytania psiulki, tyle, że ja szukam jeszcze i na sobotę i na niedzielę. Na razie muszę się chociaż wstępnie na kogoś zgłosić, a termin upływa w niedzielę.. Proszę poratujcie mnie jakoś :)[/COLOR][/QUOTE]

Ja moge Ci dane swojego pieska podać żebyś się wstepnie zapisała ;) Na MP tez bym pozyczyła, ale w Rzeszowie będzie to dopiero jego 2 występ więc odradzam :lol:

Posted

[quote name='Kasienkaa214']Ja moge Ci dane swojego pieska podać żebyś się wstepnie zapisała ;) Na MP tez bym pozyczyła, ale w Rzeszowie będzie to dopiero jego 2 występ więc odradzam :lol:[/QUOTE]
Dzięki wielkie, ale okazało się, że można się na 1 psa na 2 dni zgłaszać i zgłosiłam się na Simbę od Kisses :loveu:
W takim razie będę trzymać za Was kciuki, a może zaglądnę i na ring :)

Posted

[quote name='Moniek193'] W takim razie będę trzymać za Was kciuki, a może zaglądnę i na ring :) [/QUOTE]

Dziękujemy bardzo ;) Ja w sobote nie wiem jak z czasem, ale w niedziele na pewno zaglądne na MP więc tez kciuki trzymać bede :lol: