madika Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 my parenascie wystaw mamy za soba i sie z zadna 'poczta' nie spotkalam. do tej pory mialam tylko problemy z okresleniem koloru w slowackich formularzach, bo oni jakos to dziwnie tam maja :| wystawiam Australian Silky Terriera - Fuksa mojego ;) w sobote jestesmy - zapraszamy na ring :D Quote
Kisses Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 O, dobrze mieć wtyki w tej rasie :D Wpadniemy na pewno! Szykuj się na spotkanie z Cairn Terrierm Quote
Asiaczek Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 my tez juz zgłoszeni i opłaceni. Skany wysłane... Pzdr. Quote
Coyote Ugly FCI Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 my też :) teraz tylko czekamy na 13.. Quote
agnethka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 to ja wiem, że jedna staffica na pewno będzie i nadal czekam co z resztą ;) Quote
madika Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='Kisses']O, dobrze mieć wtyki w tej rasie :D Wpadniemy na pewno! Szykuj się na spotkanie z Cairn Terrierm[/QUOTE] czyzbyscie planowali cos z ta rasa? :cool3: super :) do tej pory mamy tylko dobre doswiadczenia z cairnami :) Quote
Zuza i Noddy Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 My też już zgłoszeni i opłaceni ;) Quote
Kisses Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='madika']czyzbyscie planowali cos z ta rasa? :cool3: super :) do tej pory mamy tylko dobre doswiadczenia z cairnami :)[/QUOTE] Miejmy nadzieje, że po spotkaniu z Simbą tak zostanie :D Galeria mi się wasza nie otwiera... Quote
Asiaczek Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']My też już zgłoszeni i opłaceni ;)[/QUOTE] Ja się z tego bardzo cieszę:) Pzdr. Quote
psiulka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Czy ktoś z wystawców chciałby i mógłby użyczyć mi swojego psa do konkursu Młody Prezenter na [B]niedzielę[/B]? ;) Będę baaaardzo wdzięczna! Quote
Moniek193 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [B][COLOR=Red]T[/COLOR][/B][COLOR=Red]o ja się przyłączam do pytania psiulki, tyle, że ja szukam jeszcze i na sobotę i na niedzielę. Na razie muszę się chociaż wstępnie na kogoś zgłosić, a termin upływa w niedzielę.. Proszę poratujcie mnie jakoś :)[/COLOR] Quote
Moniek193 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [COLOR=Red]dubel przepraszam :oops:[/COLOR][B][COLOR=Red] [/COLOR][/B] Quote
mimi_91 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 właśnie wysłałam zgłoszenie;) pieniądze za zgłoszenie chcę przelać im na konto przez internet, jednak nawet jak dzisiaj je wyślę to zaksięgowane będą dopiero w poniedziałek. Czy mimo to będę płaciła jako pierwszy termin?? Czy też muszę jakoś im zapłacić do niedzieli żeby obowiązywał mnie 1 termin?? Quote
mimi_91 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 właśnie wysłałam zgłoszenie;) pieniądze za zgłoszenie chcę przelać im na konto przez internet, jednak nawet jak dzisiaj je wyślę to zaksięgowane będą dopiero w poniedziałek. Czy mimo to będę płaciła jako pierwszy termin?? Czy też muszę jakoś im zapłacić do niedzieli żeby obowiązywał mnie 1 termin?? Quote
Saga200 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='Moniek193'][COLOR=Red]Na razie muszę się chociaż wstępnie na kogoś zgłosić, a termin upływa w niedzielę.. [/COLOR][/QUOTE] A gdzie się zgłasza na młodego prezentera? Nie widziałam żadnych formularzy... Quote
Moniek193 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='Saga200']A gdzie się zgłasza na młodego prezentera? Nie widziałam żadnych formularzy...[/QUOTE] Piszesz maila (na[URL="http://poczta.onet.pl/folder_d.html"] [email protected][/URL][CENTER] [/CENTER]) pisząc dzień w jakim chcesz wystąpić pod nim swoje dane i dane psa z którym występujesz i pod tym ew. drugi dzień i to samo :) Quote
IrishDevils Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='Saga200']A gdzie się zgłasza na młodego prezentera? Nie widziałam żadnych formularzy...[/QUOTE] No właśnie... jak zgłaszaliscie? Quote
madika Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='Kisses']Miejmy nadzieje, że po spotkaniu z Simbą tak zostanie :D Galeria mi się wasza nie otwiera...[/QUOTE] mialam jeszcze do starej dogo link :roll: powinno juz dzialac. Quote
Kasienkaa214 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='Moniek193'][B][COLOR=Red]T[/COLOR][/B][COLOR=Red]o ja się przyłączam do pytania psiulki, tyle, że ja szukam jeszcze i na sobotę i na niedzielę. Na razie muszę się chociaż wstępnie na kogoś zgłosić, a termin upływa w niedzielę.. Proszę poratujcie mnie jakoś :)[/COLOR][/QUOTE] Ja moge Ci dane swojego pieska podać żebyś się wstepnie zapisała ;) Na MP tez bym pozyczyła, ale w Rzeszowie będzie to dopiero jego 2 występ więc odradzam :lol: Quote
Moniek193 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='Kasienkaa214']Ja moge Ci dane swojego pieska podać żebyś się wstepnie zapisała ;) Na MP tez bym pozyczyła, ale w Rzeszowie będzie to dopiero jego 2 występ więc odradzam :lol:[/QUOTE] Dzięki wielkie, ale okazało się, że można się na 1 psa na 2 dni zgłaszać i zgłosiłam się na Simbę od Kisses :loveu: W takim razie będę trzymać za Was kciuki, a może zaglądnę i na ring :) Quote
Kasienkaa214 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='Moniek193'] W takim razie będę trzymać za Was kciuki, a może zaglądnę i na ring :) [/QUOTE] Dziękujemy bardzo ;) Ja w sobote nie wiem jak z czasem, ale w niedziele na pewno zaglądne na MP więc tez kciuki trzymać bede :lol: Quote
Recommended Posts