Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 666
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Coyote Ugly FCI']no pewnie ze sie ciesze :)
my sumie tylko towarzysko ale beziemy[/QUOTE]

ooo...to mamy fotografa - masz być na staffikach i obcykać mojego Speedy Gonzalesa ;)

Posted

A my chyba jednak zrezygnujemy ze względu na koncert BT w PL XDD poza tym i tak dwa starty w kl. szczeniąt i dwa w kl. baby nam wystarczą, już bym chciała do "poważnej" klasy zgłaszać Syriusza.

Posted

[quote name='bogi']:cool3:
W Rzeszowie 2009 szpice sędziował p.Z Jakubowski - i w 2010 ponownie (jak to się ma do regulaminu wystaw?)[/QUOTE]
No właśnie. Ja się obawiam, że p. Z. Jakubowski tez może zostac "zmieniony" właśnie ze względu na to, że sędziował nas w 2009 r. w Rzeszowie.
No nic. Termin wysyłania dokumentów jest jeszcze dosyc odległy, poczekamy do wyjasnienia sprawy.

Pzdr.

Posted

[quote name='AnkaW']A nie będzie w tym roku wykazu zgłaszanych psów???:mdrmed::siara:[/QUOTE]

Podpinam się do pytania.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Coyote Ugly FCI']przychodzi jakies potwierdzenie na maila??
po zgłoszeniu przez formularz??[/QUOTE]

Tak,powinno przyjść potwierdzenie rejestracji razem z numerem zgłoszenia i podstawowymi danymi psa ( rasa,nazwa,klasa).

Posted

[quote name='ewrinka']no tak o najważniejszym zapomniałam ;) Warszawa[/QUOTE]
My mamy zamówionego busa z W-wy. Koszt transportu to 700 zł. Do podziału między zainteresowane osoby.
Na razie są 2 osoby chetne, Ty byłabys trzecia.
Zastanów się i daj znac.

Pzdr.

Posted

Szukam transportu na sobotę jedna osoba + pies (suczka) + lekka klatka materialna.
Oczywiście dokładam się do kosztów paliwa.
Jak by ktoś jechał z okolic Katowice itp...przez Chrzanów to ja się piszę..

[url]http://www.canossa.prv.pl[/url]

Posted

Z przyczyn niezależnych od Organizatorów nastąpiła zmiana sędziego. [B]Za sędziego Marka Macieja Borg Grabkowskiego będzie sędzina Jadwiga Niciewicz.[/B]