Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pati1033']ja jeszcze nie wiem czy jechac z mala czy nie- ale jak nie tam to gdzie indziej bylabym chetna na taka sesje :evil_lol:[/QUOTE]

jak nie Rzeszów :razz:

no to zapraszam na Kielce :) aparat zawsze zwarty i gotowy i ja też :p

potem w Polsce może Katowice...

• Replies 666
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Coyote Ugly FCI']jak nie Rzeszów :razz:

no to zapraszam na Kielce :) aparat zawsze zwarty i gotowy i ja też :p

potem w Polsce może Katowice...[/QUOTE]

zobaczymy jak Pan sedzia oceni Tamcie w Poznaniu :angryy: (chyba, ze cieczke rozpoczniemy- ale mam nadzieje, ze jeszcze nie..) bo jak zle to juz nie mam po co jechac do Rzeszowa- nie podoba mi sie pomysl tego samego sedziego w tak krotkim odstepie czasu na 2 miedzynarodowkach :shake: a Bima to w ogole nie mam po co brac....

na Kielce tez Tamcie zglosilam, ale tez zobaczymy jak ta cieczka- ona ma teraz 7 miesiecy, wiec w kazdej chwili moze sie to juz stac niestety :(
Ale mam nadzieje, ze w takim razie uda nam sie dojechac i zalapac w Kielcach na sesje :multi:

Posted

Pamiętam Go; miły, spokojny, z bardzo dobrym podejściem do psów.Oceniał moje pekiny kilkakrotnie.

Posted

Bardzo nam przykro z powodu śmierci p. Pawła Szemraja [']

Wystawców prosimy o cierpliwość, a moderatora w dziale "wystawy" proszę o scalenie dwóch tematów dotyczących s.p. Pawła Szemraja.
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f446/pawel-szemraj-pl-109571/index6.html[/url]
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f446/zmarl-pawel-szemraj-172960/[/url]

Posted

[quote name='pati1033']ja jeszcze nie wiem czy jechac z mala czy nie- ale jak nie tam to gdzie indziej bylabym chetna na taka sesje :evil_lol:[/QUOTE]

ja też nie wiem czy jechać - Rzeszów jako jedyna międzynarodówka rozbija grupę 1 i 3 na dwa dni.... :roll: wielka szkoda :roll: jakoś nie chce mi się płacić dodatkowo za nocleg... i teraz nie wiem - albo owczarki albo staffiki :roll:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Coyote Ugly FCI']za szczeniaka 50 zł to chyba lekkie przegięcie[/QUOTE]
tak, to przegięcie ale tylko w Rzeszowie, bo w Kielcach i Katowicach już nie, ehh ...

Na dniach będzie już wiadomo kto zastąpi p. Pawła Szemraja, prosimy jeszcze o cierpliwość.

Posted

[quote name='Atik'] Na dniach będzie już wiadomo kto zastąpi p. Pawła Szemraja, prosimy jeszcze o cierpliwość.[/QUOTE]

na stronie jest już podana zmiana na P. J.Niciewicz i P. Z.Jakubowskiego

Posted

A ja raczej nie zgłaszam, chociaż wystawa w moim mieście... Na grupę IX jest sędzina, która jest wybitnym znawcą i byłą hodowczynią rasy Spaniel Tybetański, Mona K.Selbach, a nam przydzielono polską sędzinę.. Wysłałam maila do oddziału i bez odzewu.. Więc właściciele polskich ST robią bunt i nikt się nie zgłosi, o! :)