Coyote Ugly FCI Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='pati1033']ja jeszcze nie wiem czy jechac z mala czy nie- ale jak nie tam to gdzie indziej bylabym chetna na taka sesje :evil_lol:[/QUOTE] jak nie Rzeszów :razz: no to zapraszam na Kielce :) aparat zawsze zwarty i gotowy i ja też :p potem w Polsce może Katowice... Quote
CASIA&ttb Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 kto wie czy nie zjawimy się na końcu świata :cool1: Quote
pati1033 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Coyote Ugly FCI']jak nie Rzeszów :razz: no to zapraszam na Kielce :) aparat zawsze zwarty i gotowy i ja też :p potem w Polsce może Katowice...[/QUOTE] zobaczymy jak Pan sedzia oceni Tamcie w Poznaniu :angryy: (chyba, ze cieczke rozpoczniemy- ale mam nadzieje, ze jeszcze nie..) bo jak zle to juz nie mam po co jechac do Rzeszowa- nie podoba mi sie pomysl tego samego sedziego w tak krotkim odstepie czasu na 2 miedzynarodowkach :shake: a Bima to w ogole nie mam po co brac.... na Kielce tez Tamcie zglosilam, ale tez zobaczymy jak ta cieczka- ona ma teraz 7 miesiecy, wiec w kazdej chwili moze sie to juz stac niestety :( Ale mam nadzieje, ze w takim razie uda nam sie dojechac i zalapac w Kielcach na sesje :multi: Quote
Błyskotka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 A czy tak jak w latach ubiegłych będzie dostępny spis psów już zgłoszonych ? Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='CASIA&ttb']kto wie czy nie zjawimy się na końcu świata :cool1:[/QUOTE] koniec świata powiadasz :mad: Quote
CASIA&ttb Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Coyote Ugly FCI']koniec świata powiadasz :mad:[/QUOTE] 10h w pociągu to koniec świata przecież :cool1: Quote
Asiaczek Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Zmarł jeden z sędziów mających oceniać część psów z gr. V - pan Paweł SZEMRAJ... ["] Pzdr. Quote
Błyskotka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Asiaczek']Zmarł jeden z sędziów mających oceniać część psów z gr. V - pan Paweł SZEMRAJ... ["] Pzdr.[/QUOTE] To bardzo smutne :(. Czekamy na zmianę w obsadzie. Quote
Guest Lotty Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Pamiętam Go; miły, spokojny, z bardzo dobrym podejściem do psów.Oceniał moje pekiny kilkakrotnie. Quote
Atik Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Bardzo nam przykro z powodu śmierci p. Pawła Szemraja ['] Wystawców prosimy o cierpliwość, a moderatora w dziale "wystawy" proszę o scalenie dwóch tematów dotyczących s.p. Pawła Szemraja. [url]http://www.dogomania.pl/forum/f446/pawel-szemraj-pl-109571/index6.html[/url] [url]http://www.dogomania.pl/forum/f446/zmarl-pawel-szemraj-172960/[/url] Quote
agnethka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='pati1033']ja jeszcze nie wiem czy jechac z mala czy nie- ale jak nie tam to gdzie indziej bylabym chetna na taka sesje :evil_lol:[/QUOTE] ja też nie wiem czy jechać - Rzeszów jako jedyna międzynarodówka rozbija grupę 1 i 3 na dwa dni.... :roll: wielka szkoda :roll: jakoś nie chce mi się płacić dodatkowo za nocleg... i teraz nie wiem - albo owczarki albo staffiki :roll: Quote
McDzik Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Byłam przedwczoraj w ZK, jeszcze nie wiadomo, kto zastąpi tego sędziego.. (*) Quote
AnkaW Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 A nie będzie w tym roku wykazu zgłaszanych psów???:mdrmed::siara: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 za szczeniaka 50 zł to chyba lekkie przegięcie Quote
Atik Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 [quote name='Coyote Ugly FCI']za szczeniaka 50 zł to chyba lekkie przegięcie[/QUOTE] tak, to przegięcie ale tylko w Rzeszowie, bo w Kielcach i Katowicach już nie, ehh ... Na dniach będzie już wiadomo kto zastąpi p. Pawła Szemraja, prosimy jeszcze o cierpliwość. Quote
AnkaW Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 [quote name='Atik'] Na dniach będzie już wiadomo kto zastąpi p. Pawła Szemraja, prosimy jeszcze o cierpliwość.[/QUOTE] na stronie jest już podana zmiana na P. J.Niciewicz i P. Z.Jakubowskiego Quote
McDzik Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 A ja raczej nie zgłaszam, chociaż wystawa w moim mieście... Na grupę IX jest sędzina, która jest wybitnym znawcą i byłą hodowczynią rasy Spaniel Tybetański, Mona K.Selbach, a nam przydzielono polską sędzinę.. Wysłałam maila do oddziału i bez odzewu.. Więc właściciele polskich ST robią bunt i nikt się nie zgłosi, o! :) Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 [quote name='Atik']tak, to przegięcie ale tylko w Rzeszowie, bo w Kielcach i Katowicach już nie, ehh ... .[/QUOTE] tez przegiecie ale należe niestety do oddziału Rzeszowskiego wiec tutaj wyraziam swoje zdanie :) Quote
Shetanka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='AnkaW']na stronie jest już podana zmiana na P. J.Niciewicz i P. Z.Jakubowskiego[/QUOTE] w takim razie nam pasuje :p Quote
agnethka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 coś się kroi, że możliwe, że będę ;) Iwonka - cieszysz się, prawda? ktoś musi się cieszyć - padło na Ciebie :P Quote
Recommended Posts