Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 666
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mimi_91']ja zastanawiam się nad debiutem mojej 6 miesięcznej suni;)
nie wiem tylko czy to dobry pomysł na pierwszą wystawę jechać od razu na międzynarodówkę:roll:[/QUOTE]
A jakaż to różnica...? Wystawa jest wystawa:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']My tam czekać nie będziemy :lol:[/QUOTE]
I prawidłowo!

[quote name='Zuza i Noddy']No taki mamy zamiar ;)[/QUOTE]
W najbliższych dniach wysyłajcie zgłoszenie i widzimy się za... niecały miesiąc!:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']I prawidłowo!

W najbliższych dniach wysyłajcie zgłoszenie i widzimy się za... niecały miesiąc!:)

Pzdr.[/QUOTE]
No zaraz jutro albo we wtorek lecę do związku i będziemy słać zgłoszenie.

Posted

Witam,

[COLOR=red][B]szukam transportu ze Śląska - z okolic Pszczyny, Czechowic-Dziedzic, Bielska Białej, Kęt...[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]lub ewentualnie z KRAKOWA do Rzeszowa [/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]na niedzielę 14.02[/B][/COLOR]

Będę mieć dwa małe pieski (mogą jechać w klatce transpotowej, która zmieści się np. na części tylnego siedzenia samochodu).
Dokładam się do kosztów paliwa.

Posted

chcialam wlasnie wyslac zgloszenie, ale mam drobny problem - co nalezy wpisac do rubryki 'poczta'? :o pierwszy raz sie z taka spotykam i nic mi tam nie pasuje :P

i jeszcze jedno, jezeli moj pies ma tytul, na ktory nie ma miejsca w 'dodatkowych skanach', ale ktory mu wpisalam do rubryki 'tytul' to skan poswiadczajacy mam przeslac mailem?

Posted

hehe, dzieki, wpisalam w takim razie 'Kraków' i zobaczymy co bedzie :D

tak swoja droga, przy takich niecodziennych haslach w formularzu powinno byc jakies objasnienie o co chodzi.

Posted

Ja do tej pory tylko przeglądałam zgłoszenia, tak z ciekawości, a teraz właśnie zgłaszając pierwszy raz psa na Rzeszów wyskoczyło coś takiego, suprajs! :D

A co wystawiasz? :razz: