Asiaczek Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Szkoda. Wolałabym, żeby jednak nasz kierowca nie jechał zygzakiem;) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='Asiaczek']Szkoda. Wolałabym, żeby jednak nasz kierowca nie jechał zygzakiem;) Pzdr.[/QUOTE] No tak, a znając mnie to pewnie jakoś dotrę na wystawę. Quote
Asiaczek Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']No tak, a znając mnie to pewnie jakoś dotrę na wystawę.[/QUOTE]W który dzień będziesz? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Jakby te plany się powiodły, to widzimy się! super:) Pzdr. Quote
anjaga Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Asiaczku a nie jedziecie przypadkiem na skróty przez Poznań ;) Quote
Asiaczek Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='anjaga']Asiaczku a nie jedziecie przypadkiem na skróty przez Poznań ;)[/QUOTE] Hahaha, o tym skrócie nie pomyślałam, sorki...;) Pzdr. Quote
Estowa Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 my bęziemy, znaczy Esta będzie, ja jeszcze nie wiem XD Quote
mimi_91 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 ja zastanawiam się nad debiutem mojej 6 miesięcznej suni;) nie wiem tylko czy to dobry pomysł na pierwszą wystawę jechać od razu na międzynarodówkę:roll: Quote
Moniek193 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Jak się wszystko uda, to wystartuję w MP :) Ma ktoś może mi psiaka pożyczyć z tej okazji :siara: ? Quote
Asiaczek Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='mimi_91']ja zastanawiam się nad debiutem mojej 6 miesięcznej suni;) nie wiem tylko czy to dobry pomysł na pierwszą wystawę jechać od razu na międzynarodówkę:roll:[/QUOTE] A jakaż to różnica...? Wystawa jest wystawa:) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='Asiaczek']A jakaż to różnica...? Wystawa jest wystawa:) Pzdr.[/QUOTE] My tam czekać nie będziemy :lol: Quote
Kisses Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']My tam czekać nie będziemy :lol:[/QUOTE] Czyli jednak się wyrobicie? Cudnie :loveu: Trzymamy kciuki za pierwsze sukcesy! Quote
Darianna Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Zuzia, startujecie w baskowej "Baby"? :) Quote
Zuza i Noddy Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='Kisses']Czyli jednak się wyrobicie? Cudnie :loveu: Trzymamy kciuki za pierwsze sukcesy![/QUOTE] [quote name='Darianna']Zuzia, startujecie w baskowej "Baby"? :)[/QUOTE] No taki mamy zamiar ;) Quote
Asiaczek Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']My tam czekać nie będziemy :lol:[/QUOTE] I prawidłowo! [quote name='Zuza i Noddy']No taki mamy zamiar ;)[/QUOTE] W najbliższych dniach wysyłajcie zgłoszenie i widzimy się za... niecały miesiąc!:) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='Asiaczek']I prawidłowo! W najbliższych dniach wysyłajcie zgłoszenie i widzimy się za... niecały miesiąc!:) Pzdr.[/QUOTE] No zaraz jutro albo we wtorek lecę do związku i będziemy słać zgłoszenie. Quote
Błyskotka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [SIZE=5][COLOR=Red]Mam miejsce na sobotę dla osoby z średnim psem !!! Mogę kogoś zabrać po drodze np. z Katowic !!![/COLOR][/SIZE] Quote
anjaga Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Jedzie ktoś w sobotę z Wrocławia lub przez Wrocław i ma miejsce dla miniaturowej jamniczki i jej pańci?? Quote
sunny Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Witam, [COLOR=red][B]szukam transportu ze Śląska - z okolic Pszczyny, Czechowic-Dziedzic, Bielska Białej, Kęt...[/B][/COLOR] [COLOR=red][B]lub ewentualnie z KRAKOWA do Rzeszowa [/B][/COLOR] [COLOR=red][B]na niedzielę 14.02[/B][/COLOR] Będę mieć dwa małe pieski (mogą jechać w klatce transpotowej, która zmieści się np. na części tylnego siedzenia samochodu). Dokładam się do kosztów paliwa. Quote
Zuza i Noddy Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [SIZE=4][COLOR=Red][B]A ja szukam na niedzielę dla 1 osoby bez psa z Częstochowy/Radomska/ewentualnie Piotrkowa i tez dokładam się do kosztów.[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
madika Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 chcialam wlasnie wyslac zgloszenie, ale mam drobny problem - co nalezy wpisac do rubryki 'poczta'? :o pierwszy raz sie z taka spotykam i nic mi tam nie pasuje :P i jeszcze jedno, jezeli moj pies ma tytul, na ktory nie ma miejsca w 'dodatkowych skanach', ale ktory mu wpisalam do rubryki 'tytul' to skan poswiadczajacy mam przeslac mailem? Quote
Kisses Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Ja w POCZTA wpisałam chyba 'Rzeszów', ale głowy nie daje :D Quote
madika Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 hehe, dzieki, wpisalam w takim razie 'Kraków' i zobaczymy co bedzie :D tak swoja droga, przy takich niecodziennych haslach w formularzu powinno byc jakies objasnienie o co chodzi. Quote
Kisses Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Ja do tej pory tylko przeglądałam zgłoszenia, tak z ciekawości, a teraz właśnie zgłaszając pierwszy raz psa na Rzeszów wyskoczyło coś takiego, suprajs! :D A co wystawiasz? :razz: Quote
Recommended Posts