Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 666
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dysponuje ktoś może fotorelacją z finałów? Pokazał się tam mój spanielek tybetański prezentowany w konkurencji Bis oddziału i Bog 9, a nie mam ani jednej fotki :(

Posted

[quote name='olapaco']A masz rottka?[/QUOTE]

Niestety nie:( widziałam tylko 1 i to w klatce..

[quote name='AnkaW']a grzyweczki???? były na tym samym ringu.[/QUOTE]

Mam jednego gdzieś na końcu albumu ;)
Przepraszam za jakość zdjęć niestety robione zwykłą cyfrówką..

[SIZE="4"]ZDJECIA z niedzieli - 14 luty [/SIZE]
[url]http://picasaweb.google.com/kasienkaa214/WystawaCACIBRzeszow14022010#[/url]

Posted

Czy ktoś wie, jakie psy stanęły na podium grIX?
Z góry dziękuję.

Posted

[quote name='Betulka']mam kilka fotek z niedzieli, ale nie bardzo umiem sobie poradzić z wklejeniem ich na dogo.[/QUOTE]

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/74179-Fotki-zmiana-regulaminu-objaA-nienie-zmian-i-instukcje-Prosimy-o-zapoznanie-siAE?p=13844060#post13844060[/URL] może pomoże.

Posted

My się pochwalimy naszymi małymi sukcesikami.

Chillencja w wieku 23 msc - CWC, CACIB - ukończony [COLOR=Red]Championat Polski![/COLOR]

Psy które ja pokazywałam...
Cardigan - Filofany STARDUST - Zw Mł - ukończony [COLOR=Red]Młodzieżowy Championat Polski![/COLOR]

Beagle - Gracja Simpatica PS - dosk, III/V w młodzieży. Gdyby mi na ringu w ruchu nagle nie stawała, to by staneła wyżej... menda :eviltong:

Posted

[quote name='Coyote Ugly FCI']Ring astów w tym roku super był przygotowany , umiejscowiony !!!
[/QUOTE]

oj tak - to był chyba największy plus z tej całej wystawy - miejsce na ring dla TTB :D
w porównaniu z innymi to luz, blues i swoboda - w przyszłym roku też proszę o tą miejscówkę :D

Posted

sporo stron czy ktoś wstawiał już fotki z finałów ? szczególnie interesuje mnie niedziele
w lhasa apso, w klasie baby zadebiutowała [B]TRUE LOVE z Czańca[/B] która oprócz I WO , BOB baby wywalczyła BEST IN SHOW Baby IV :) a w młodzieży Zw.Mł. BOB Junior dla [B]AMERICAN GIGOLO z Czańca[/B], który w fianele wywalczył jeszcze BEST IN SHOW Junior II :)
będę wdzięczna za fotki lub informacje gdzie są

Posted

[quote name='Dzidtka_Gl']sporo stron czy ktoś wstawiał już fotki z finałów ? szczególnie interesuje mnie niedziele
w lhasa apso, w klasie baby zadebiutowała [B]TRUE LOVE z Czańca[/B] która oprócz I WO , BOB baby wywalczyła BEST IN SHOW Baby IV :) a w młodzieży Zw.Mł. BOB Junior dla [B]AMERICAN GIGOLO z Czańca[/B], który w fianele wywalczył jeszcze BEST IN SHOW Junior II :)
będę wdzięczna za fotki lub informacje gdzie są[/QUOTE]

z BISów chyba jeszcze nie było fotek ;)

Posted

[quote name='Frytela']My się pochwalimy naszymi małymi sukcesikami.
Chillencja w wieku 23 msc - CWC, CACIB - ukończony [COLOR=Red]Championat Polski![/COLOR]
Psy które ja pokazywałam...
Cardigan - Filofany STARDUST - Zw Mł - ukończony [COLOR=Red]Młodzieżowy Championat Polski![/COLOR]
Beagle - Gracja Simpatica PS - dosk, III/V w młodzieży. Gdyby mi na ringu w ruchu nagle nie stawała, to by staneła wyżej... menda :eviltong:[/QUOTE]
Ja Ci dam sukcesiki! To piękne sukcesy!!!
Gratuluję!

[quote name='Dzidtka_Gl']sporo stron czy ktoś wstawiał już fotki z finałów ? szczególnie interesuje mnie niedziele
Brawo dla debiutanta!
Mój debiutant na BIS BABY zajął IV lokatę i jestem z niego b.dumna!

Pzdr.

Posted

Gratulacje super wyników.
Dzidziusia w akcji widziałam tam koło 17 ringu, jest przecudna po prostu, już się w niej zakochałam :loveu:

Posted

[quote name='Dzidtka_Gl '] w lhasa apso, w klasie baby zadebiutowała TRUE LOVE z Czańca która oprócz I WO , BOB baby wywalczyła BEST IN SHOW Baby IV [/QUOTE]

moje dziecko malutkie :loveu: również czekamy na fotki z BISów i dziekujemy Dzidtka za wystawienie dziecka :loveu: