Pieseczkowo Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 A ma ktoś może westy? :)będe wdzięczna za każda foteczke Quote
McDzik Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Dysponuje ktoś może fotorelacją z finałów? Pokazał się tam mój spanielek tybetański prezentowany w konkurencji Bis oddziału i Bog 9, a nie mam ani jednej fotki :( Quote
Betulka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 mam kilka fotek z niedzieli, ale nie bardzo umiem sobie poradzić z wklejeniem ich na dogo. Quote
Kasienkaa214 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='olapaco']A masz rottka?[/QUOTE] Niestety nie:( widziałam tylko 1 i to w klatce.. [quote name='AnkaW']a grzyweczki???? były na tym samym ringu.[/QUOTE] Mam jednego gdzieś na końcu albumu ;) Przepraszam za jakość zdjęć niestety robione zwykłą cyfrówką.. [SIZE="4"]ZDJECIA z niedzieli - 14 luty [/SIZE] [url]http://picasaweb.google.com/kasienkaa214/WystawaCACIBRzeszow14022010#[/url] Quote
Guest Lotty Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Czy ktoś wie, jakie psy stanęły na podium grIX? Z góry dziękuję. Quote
Kisses Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Pamiętam, ze Cziłka krótkowłosa była 4, 1 był pudel min. czarny , 3 zdaje się maltan, a 2.. z głowy wypadło... Quote
Zuza i Noddy Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 A ma ktoś może jakieś Cavaliery? Quote
ewtos Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='Betulka']mam kilka fotek z niedzieli, ale nie bardzo umiem sobie poradzić z wklejeniem ich na dogo.[/QUOTE] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/74179-Fotki-zmiana-regulaminu-objaA-nienie-zmian-i-instukcje-Prosimy-o-zapoznanie-siAE?p=13844060#post13844060[/URL] może pomoże. Quote
Betulka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Wielkie dzięki, ale nie wiele mi to pomogło, po prostu ciężki kaliber. Może córcia jutro mi pomoże.:) Quote
Aziza Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Kilka zdjęć z soboty: [url]http://www.mmrzeszow.pl/artykul/trwa-iii-miedzynarodowa-wystawa-psow-rasowych-w-rzeszowie-81294.html[/url] Quote
Coyote Ugly FCI Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 organizacja dała czadu , zaczeli finały jak było jeszcze ocenianie w ringach !!! Quote
Saga200 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Hmm.... nie wiem, nie zostałam na finałach XDD Mółby mi ktoś napisać "stawkę" z BOG VI? Czy była tam dalmatynka jakaś? Quote
Kisses Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Nie, chyba dalmata nie było na pudle... Saga, a Wam jak poszło? Quote
Coyote Ugly FCI Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Ring astów w tym roku super był przygotowany , umiejscowiony !!! Cambel czekam na pełną fotorelacje :) Quote
Frytela Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 My się pochwalimy naszymi małymi sukcesikami. Chillencja w wieku 23 msc - CWC, CACIB - ukończony [COLOR=Red]Championat Polski![/COLOR] Psy które ja pokazywałam... Cardigan - Filofany STARDUST - Zw Mł - ukończony [COLOR=Red]Młodzieżowy Championat Polski![/COLOR] Beagle - Gracja Simpatica PS - dosk, III/V w młodzieży. Gdyby mi na ringu w ruchu nagle nie stawała, to by staneła wyżej... menda :eviltong: Quote
agnethka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Coyote Ugly FCI']Ring astów w tym roku super był przygotowany , umiejscowiony !!! [/QUOTE] oj tak - to był chyba największy plus z tej całej wystawy - miejsce na ring dla TTB :D w porównaniu z innymi to luz, blues i swoboda - w przyszłym roku też proszę o tą miejscówkę :D Quote
Dzidtka_Gl Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 sporo stron czy ktoś wstawiał już fotki z finałów ? szczególnie interesuje mnie niedziele w lhasa apso, w klasie baby zadebiutowała [B]TRUE LOVE z Czańca[/B] która oprócz I WO , BOB baby wywalczyła BEST IN SHOW Baby IV :) a w młodzieży Zw.Mł. BOB Junior dla [B]AMERICAN GIGOLO z Czańca[/B], który w fianele wywalczył jeszcze BEST IN SHOW Junior II :) będę wdzięczna za fotki lub informacje gdzie są Quote
agnethka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Dzidtka_Gl']sporo stron czy ktoś wstawiał już fotki z finałów ? szczególnie interesuje mnie niedziele w lhasa apso, w klasie baby zadebiutowała [B]TRUE LOVE z Czańca[/B] która oprócz I WO , BOB baby wywalczyła BEST IN SHOW Baby IV :) a w młodzieży Zw.Mł. BOB Junior dla [B]AMERICAN GIGOLO z Czańca[/B], który w fianele wywalczył jeszcze BEST IN SHOW Junior II :) będę wdzięczna za fotki lub informacje gdzie są[/QUOTE] z BISów chyba jeszcze nie było fotek ;) Quote
Hawanka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Kochani a czy wogule był hawańczyk ??? Bo powinien być jeden ??? Ma ktoś fotke ?? bardzo prosze .... Quote
Asiaczek Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Frytela']My się pochwalimy naszymi małymi sukcesikami. Chillencja w wieku 23 msc - CWC, CACIB - ukończony [COLOR=Red]Championat Polski![/COLOR] Psy które ja pokazywałam... Cardigan - Filofany STARDUST - Zw Mł - ukończony [COLOR=Red]Młodzieżowy Championat Polski![/COLOR] Beagle - Gracja Simpatica PS - dosk, III/V w młodzieży. Gdyby mi na ringu w ruchu nagle nie stawała, to by staneła wyżej... menda :eviltong:[/QUOTE] Ja Ci dam sukcesiki! To piękne sukcesy!!! Gratuluję! [quote name='Dzidtka_Gl']sporo stron czy ktoś wstawiał już fotki z finałów ? szczególnie interesuje mnie niedziele w lhasa apso, w klasie baby zadebiutowała [B]TRUE LOVE z Czańca[/B] która oprócz I WO , BOB baby wywalczyła BEST IN SHOW Baby IV :) a w młodzieży Zw.Mł. BOB Junior dla [B]AMERICAN GIGOLO z Czańca[/B], który w fianele wywalczył jeszcze BEST IN SHOW Junior II :) będę wdzięczna za fotki lub informacje gdzie są[/QUOTE] Brawo dla debiutanta! Mój debiutant na BIS BABY zajął IV lokatę i jestem z niego b.dumna! Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Dzidtka_Gl']sporo stron czy ktoś wstawiał już fotki z finałów ? szczególnie interesuje mnie niedziele w lhasa apso, w klasie baby zadebiutowała [B]TRUE LOVE z Czańca[/B] która oprócz I WO , BOB baby wywalczyła BEST IN SHOW Baby IV :) a w młodzieży Zw.Mł. BOB Junior dla [B]AMERICAN GIGOLO z Czańca[/B], który w fianele wywalczył jeszcze BEST IN SHOW Junior II :) będę wdzięczna za fotki lub informacje gdzie są[/QUOTE] Gratulacje super wyników. Dzidziusia w akcji widziałam tam koło 17 ringu, jest przecudna po prostu, już się w niej zakochałam :loveu: Quote
Dzidtka_Gl Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 stać stała cudnie, troche zastrajkowała w ruchu ale wyszło uroczo :) Quote
Natula Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Dzidtka_Gl '] w lhasa apso, w klasie baby zadebiutowała TRUE LOVE z Czańca która oprócz I WO , BOB baby wywalczyła BEST IN SHOW Baby IV [/QUOTE] moje dziecko malutkie :loveu: również czekamy na fotki z BISów i dziekujemy Dzidtka za wystawienie dziecka :loveu: Quote
Daga&Maks Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 ktoś wie może jakie były wyniki BOG VIII ? Quote
Recommended Posts