fiorsteinbock Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Temida, gdzie dokladnie jest oglaszana sunia? szukalam na allegro, nie ma juz ogloszenia, wznowicie czy zrobic nowe? Podaj moze w pierwszym poscie gdzie sa ogloszenia, ja wrzuce linki jak juz zredaguje nowe. Daloby rade Pania namowic na nowe fotki, samej Berty. Zdjecia niestety maja duze znaczenie. Jeszcze pytanie odnosnie maila w sprawie adopcji, podkerslony jest caly adres - czy pomiedzy rajton bost jest dolny znaczek? Quote
Temida Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Tak po rajton jest _ na dole. Allegro skończyło się rano. Już zrobiłam nowe. Może uda mi się namówić Panią Renię na nowe fotki. Porzucona ONKA trafi do schroniska DOM Radomsko (805370465) - Aukcje internetowe Allegro Ogłoszenia są jeszcze na e-zwierzak.pl i na innych portalach, ale tam trzeba je odnawiać. Quote
Cantadorra Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Fiorsteinbock, dzieki ze jestes. Super, ciesze sie. Teraz sunia bedzie bardziej widoczna! :loveu: Quote
fiorsteinbock Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Musi sie domek znalezc dla takiej Pieknosci. Wieczorem porobie ogloszenia. Podesle ją Cioteczka od ONkow. Quote
Temida Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 PROSZĘ ZAGLĄDAJCIE DO RUDZIKA. POTRZEBNY DOM. Piękny Porzucony RUDZIK potrzebuje domu Łódź - Dogomania Forum Quote
fiorsteinbock Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Temido, linki do ogloszen. Robie dalej, potem wkleje reszte. Zmien moze tytul na Allegro z ONKA na owczarek niemiecki, bo wiele osob nie zna tego skrotu. Zrobilam ale.gratke, bo nie pamietalam czy juz Berta ma :oops: skleroza.... Berta, porzucona suka owczarka niemieckiego (Nr aukcji: 101628, Czas zakończenia : 06 Dec. 2009 12:23:09) - Novacash - Darmowe Aukcje Internetowe Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa Berta, porzucona suczka owczarka niemieckiego. Berta, porzucona suka owczarka niemieckiego! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Łódź Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Autogielda.pl - Ogłoszenia motoryzacyjne, nieruchomości, oferty pracy, turystyka. Sprzedam - Kupię - Zamienię. Samochody, motocykle, mieszkania, domy Wirtualna Polska - www.wp.pl Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Berta, porzucona suka owczarka, psy, owczarki niemieckie, Radomsko www.mojpupil.pl www.lodz.szerlok.pl http://zwierzeta.i-bazar.pl/psy/1350671-berta-porzucona-suka-owczarka-niemieckiego/ www.przygarnijzwierzaka.pl http://www.nasipupile.pl/ogloszenia/zobacz/berta-suczka-owczarka-niemieckiego-bezdomna_2706.html Quote
Cantadorra Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Zobaczymy czy bedzie odzew. Trzeba sie jednak nastawic na dluzszy proces. Psiakow mnostwo. Fiorsteinbock, dziekuje bardzo. A coz to za kudlaczek w Twoim podpisie? Quote
fiorsteinbock Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Dokleilam jeszcze kilka ogoszen. A w avarcie jest Cantadorrko, moja Milosc Zycia - jedna, jedyna na wieki cale - FILIPEK :loveu: Quote
Temida Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Dziękuję Wam bardzo. Dostałam od Ani parę numerów osób chętnych na Onkę. Zaraz zabieram się do pracy. Quote
fiorsteinbock Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Super, kolejne zdjecia bardzo sie przydadza. A to jej dzidzius taki duzy?? Quote
Temida Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Ostatnia sunia, ma już ok. 4 miesięcy. Quote
Cantadorra Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Fiorsteinbock, Filipek ma uroczą mordkę. Quote
Temida Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Wczoraj rozmawiałam z fajnym Panem, miał dzisiaj rano zadzwonić, a nawet przyjechać, ale już się nie odezwał. Otrzymałam też od Ani sporo nr telefonów. Wysłałam na wszystkie sms-y o Bercie, ale odezwała się tylko jedna Pani. Wysłałam jej zdjęcie, ale też się nie odezwała. Wygląda na to, że Berta się nie podoba. Rozmawiałam z P. Renią u której są pieski. Powiedziała, że nie ma możliwości, aby sunie tam zostały. Gdyby chociaż znalazł się ktoś na malutką byłoby łatwiej. POMOŻECIE ŚCIĄGNĄĆ TU TROCHĘ LUDZI. Quote
bela51 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Jesli moge coś radzić, to proponuje zrobic Bercie lepsze, ładniejsze zdjęcia. Przydałoby sie zdjęcie w pozie wystawowej, oraz zabliżenie pyszczka. Ludzie niestety zwracaja uwagę na takie rzeczy. Quote
Temida Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Tak, wiem. Zdjęcia przesyła mi Pani u której jest Berta. Zrobiłabym lepsze tylko Berta jest pod Radomskiem i muszę się tam przejechać. Quote
fiorsteinbock Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Temidko, jest odzew z ogloszen? :-( Quote
Temida Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Cichuteńko. Wysłałam smsy na nr, które dostałam, ale odezwała się tylko jedna Pani i Berta się nie spodobała. Dzisiaj mam jeszcze dostać jakieś kontakty. Quote
Temida Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Szczeniaczki już poszły. Została tylko mama. Potrzebne dom, bo trafi do schoniska. Quote
fiorsteinbock Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Super, ze szczeniaczkom sie udalo! Podnosimy Mamusie! Quote
Cantadorra Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Niech kazda z nas porozsyla watek na pozostale watkie na ktore wchodzi. Moze w koncu bedzie odzew na ogloszenia. Quote
bela51 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Przydałby sie jakis banerek. Może któraś cioteczka zrobi?:-( Quote
Recommended Posts