Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Temida, gdzie dokladnie jest oglaszana sunia? szukalam na allegro, nie ma juz ogloszenia, wznowicie czy zrobic nowe? Podaj moze w pierwszym poscie gdzie sa ogloszenia, ja wrzuce linki jak juz zredaguje nowe.
Daloby rade Pania namowic na nowe fotki, samej Berty. Zdjecia niestety maja duze znaczenie.

Jeszcze pytanie odnosnie maila w sprawie adopcji, podkerslony jest caly adres - czy pomiedzy rajton bost jest dolny znaczek?

Posted

Wczoraj rozmawiałam z fajnym Panem, miał dzisiaj rano zadzwonić, a nawet przyjechać, ale już się nie odezwał. Otrzymałam też od Ani sporo nr telefonów. Wysłałam na wszystkie sms-y o Bercie, ale odezwała się tylko jedna Pani. Wysłałam jej zdjęcie, ale też się nie odezwała.
Wygląda na to, że Berta się nie podoba.

Rozmawiałam z P. Renią u której są pieski. Powiedziała, że nie ma możliwości, aby sunie tam zostały. Gdyby chociaż znalazł się ktoś na malutką byłoby łatwiej.

POMOŻECIE ŚCIĄGNĄĆ TU TROCHĘ LUDZI.

Posted

Jesli moge coś radzić, to proponuje zrobic Bercie lepsze, ładniejsze zdjęcia. Przydałoby sie zdjęcie w pozie wystawowej, oraz zabliżenie pyszczka. Ludzie niestety zwracaja uwagę na takie rzeczy.

Posted

Cichuteńko. Wysłałam smsy na nr, które dostałam, ale odezwała się tylko jedna Pani i Berta się nie spodobała. Dzisiaj mam jeszcze dostać jakieś kontakty.